18+ | Spil med omtanke | Stopspillet.dk | ROFUS.nu
Annonce

Belshina Bobruisk - FK Gorodeya: Under 2,0 Mål

Match center
3. april 2020 kl. 16:00 - Fodbold, Hviderusland - Premier League
Spartak Stadion, Babruisk
1. apr. 2020 kl. 20:11 (Opdateret 3. apr. 2020 kl. 17:50) 01/04
Annonce - Denne side indeholder reklamelinks*. Selvudelukkelse via Rofus.nu 18+. Regler og vilkår gælder. Spil med omtanke.
Kommentarer (1)
Chance (over-præcis-under): 28-35-37%
Betvalue: 101,60%
Spilbar ned til odds: 1,76
Rigtig/forkert: 0-1
Cashpoint Spil nu hos Cashpoint
Belshina og Gorodeya har tilsammen scoret ét mål i de første to runder af den hviderussiske liga, og et nyt målfattigt opgør ser ud til at vente her.
Det taler for
  • Holdene har tilsammen blot scoret én gang i de første to spillerunder
  • Belshina har ikke nivaeuet til den bedste række, og har totalt kun haft fire afslutninger på mål i to kampe
  • Gorodeya spillede i sidste sæson meget målfattigt ude, og skal for alt i verden ikke blamere sig mod oprykkerne
Hold øje med
  • Belshina scorede en del mål i sidste sæson, hvor de sikrede oprykning
  • Begge hold har defensiver, som ikke er de bedste, så potentielt kan der lukkes billige mål ind
  • Begge de to seneste indbyrdes opgør har budt på to scoringer
Oddsmarked

Belshina er favoritter til odds 2,30 hos Cashpoint, mens bet365 har 3,20 på krydset. Bwin er i 3,30 på udesejren.

Rundt om kampen

Hviderussisk fodbold er blevet verdenskendt på det seneste, da ligaen er en af de eneste, der trods Corona-virus kører videre. Mange lange har indkøbt ligaen, så der trods alt kan sendes lidt fodbold på TV, så der er ekstra opmærksomhed på den ellers ganske uinteressante liga.

Det er der også betting-mæssigt, og jeg kaster mig igen ud i et spil, denne gang et tidligt bundbrag mellem Belshina og Gorodeya. Begge hold står uden point efter de to første runder, og mens Gorodeya endnu ikke har scoret, har Belshina nettet en enkelt gang.

Hjemmeholdet Belshina tabte senest til Torpedo Zhodino, der er åbnet med to 1-0-sejre. Kampen startede ekstremt sløvt og henholdende, og ved pausen havde der kun været ét skud på mål sammenlagt. I anden halvleg skete der lidt mere, ikke mindst takket være Zhodinos mål efter fem minutter af halvlegen.

I første kamp, mod tabeletteren FC Minsk, tabte Belshina med 3-1. Her var man faktisk foran 1-0 ved pausen, igen efter en sløv første halvleg med kun ét skud på mål. I anden halvleg havde Belshina et enkelt skud på mål, mens Minsk havde tre - alle tre gik i mål.

Gorodeya tabte senest 2-0 hjemme til Soligorsk efter 0-0 ved pausen. I hele den kamp formåede Gorodeya kun én gang at ramme kassen med en afslutning, og det var faktisk også kampens eneste afslutning for holdet.

I første runde, ude mod Vitebsk, var det lidt bedre, selvom Gorodeya tabte 1-0. I første halvleg havde Gorodeya en enkelt afslutning på mål, mens man efter pausen havde to afslutninger på mål.

Belshina er nye i den bedste hviderussiske række, efter senest at have været oppe i 2016. Holdet er af eksperterne spået en hurtig tilbagevenden til den næstbedste række, og spillet i de første to runder, har da også peget i den retning.

Gorodeya blev i sidste sæson nummer syv i den bedste række, men spillede generelt meget målfattig på fremmed græs. Det tror jeg også, de kommer til her mod et Belshina-mandskab der ikke kommer frem til meget.

I de seneste ti udekampe snitter Gorodeya 0,7 mål scoret, mens de har lukket 1,1 mål ind. For Belshina lyder tallene på 1,9 scoret og 1,3 lukket ind på hjemmebane i de seneste ti kampe, men bemærk her, at de ni af kampene er fra den noget svagere næstbedste række.

  • Markeds-leder på store ligaer
  • Stabile odds
  • Ingen gebyrer

Kommentarer

Feedback