18+ | Spil med omtanke | Stopspillet.dk | ROFUS.nu
Annonce

Belshina Bobruisk - Dynamo Brest: Dinamo Brest holder målet rent - Nej

Match center
3. maj 2020 kl. 13:00 - Fodbold, Hviderusland - Premier League
Spartak Stadion, Babruisk
30. apr. 2020 kl. 21:11 (Opdateret 3. maj. 2020 kl. 14:49) 30/04
Annonce - Denne side indeholder reklamelinks*. Selvudelukkelse via Rofus.nu 18+. Regler og vilkår gælder. Spil med omtanke.
Kommentarer (1)

Belshina - Dinamo Brest

Chance: 58%
Betvalue: 104,40%
Spilbar ned til odds: 1,72
Rigtig/forkert:
Bet365 Spil nu hos Bet365

I den tidlige søndagskamp i den hviderussiske liga, hvor der er hele fire kampe på programmet, har jeg fundet et værdispil i kampen mellem oprykkerne Belshina, der tager imod de forsvarende mestre Dinamo Brest.

Belshina er endnu uden sejr i ligaen, og indtager sidstepladsen med to uafgjorte og fire nederlag. Efter en periode med to uafgjorte, tabte man 3-2 ude mod førerholdet Slutsk i en hæsblæsende kamp, hvor Belshina var bedst, men blev knækket pga. et rødt kort. Man kom hurtigt bagud 2-0, men fik vendt det relativt kort efter. Belshina havde flere store chancer, som godt kunne have givet flere mål. Fem minutter før tid blev det til et rødt kort. Værre blev det, da de to minutter senere lukkede et mål ind til 3-2. Uheldigt og ikke helt fortjent. Som oprykkerhold må det siges, at Belshina generelt har været gode til at skabe chancer. Det er således blevet til fem mål i seks kampe (scoret i fire af seks kampe) – herunder fire mål i de seneste tre kampe – mens der er gået ti mål ind. Særligt i seneste kamp synes jeg – trods nederlaget – der var særdeles positive takter at se.

Som nævnt i min analyse fra 29. april havde de forsvarende mestre Brest fået en halvdårlig start på sæsonen med to sejre, to nederlag og ét uagjort i ligaen. Dette blev yderligere forværret med nederlaget til Soligorsk på eget græs i den seneste ligakamp. Værre blev det med pokalnederlaget på 4-2 ude mod – igen - Soligorsk 29. april, der dog gav videre avancement finalen. Med en 2-0 føring i bagagen var det tydeligt at se, at Brest bare skulle have tiden til at gå og satse på kontra. Det resulterede i to mål. Soligorsk sad – som forventet - overvejende del af tiden på spillet og væltede sig i chancer. På seksten minutter lavede man et vanvittigt comeback, således det nu stod 4-2 – kun ét mål fra finalepladsen! Jeg skal love for, at der var spænding til det sidste, og det kunne godt have tippet ud til Soligorsk side. Sådan endte det ikke, og Brest gik ufortjent videre til finalen, som spilles 24. maj. Brest har dermed tabt tre kampe i træk, og har lukket syv mål ind i alt. Deres defensiv ser skidt ud for tiden, og kan forværres af et nyt fravær i forsvaret - se nedenfor. Samlet set har Brest scoret tolv mål på elleve kampe, mens de har indkasseret elleve mål – lukket mål ind i seks ud af elleve kampe. Skuffende for de forsvarende mestre.

Belshina mangler venstrebacken Nikita Rochev, som fik rødt kort ude mod Slutsk.

Oleg Veretilo var tilbage på backen i semifinalen, men kan blive sparet til dette opgør. Den vigtige midterforsvarsspiller Yevgen Khacheridi er ude med karantæne.

Det trækker lidt ned for spillet med fraværet af Belshinas venstreback. Omvendt er det mere et plus for spillet, at Veretilo er tvivlsom og Khacheridi er ude. Særligt fraværet af Khacheridi, som er meget vigtig for Brest, taler for dette spil.

Man skal selvfølgelig ikke undervurdere Brest. De er forsvarende mestre og har et klart stærkere hold end Belshina. Selvfølgelig skal de være favoritter til dette opgør. Men det er også bare et faktum, at de for tiden er inde i en rigtig skidt periode og er dårligt spillende – særligt defensiven. Syv indkasseret mål på tre kampe er meget for et hold som Brest. Omvendt har Belshina virkelig vist, at man godt kan spille med på dette niveau – særligt senest mod Slutsk. På baggrund af ovenstående mener jeg, at der er værdi at hente i en Belshina scoring i kampen til odds 1,80.

Held og lykke.

  • Stort udvalg
  • Tidlige odds
  • Markedets bedste livebetting

Kommentarer

Feedback