18+ | Spil med omtanke | Stopspillet.dk | ROFUS.nu
Annonce

Bedste tv-serie (drama): Succession

6. januar 2020 kl. 00:00 - Golden Globes 2020
4. jan. 2020 kl. 19:45 (Opdateret 6. jan. 2020 kl. 06:00) 04/01
228
+5
Annonce - Denne side indeholder reklamelinks*. Selvudelukkelse via Rofus.nu 18+. Regler og vilkår gælder. Spil med omtanke.
Kommentarer (3)

Golden Globes 2020 - Bedste tv-serie (drama)

Chance: 52%
Betvalue: 130,00%
Spilbar ned til odds: 1,92
Rigtig/forkert:
Danske Spil Spil nu hos Danske Spil
I et stærkt felt er Succession (i manges optik, inkl. min) den bedste serie. The Crown er flot, ekstravagant og tidligere Globe-vinder, men Golden Globes elsker at finde nye vindere, og her passer Succession perfekt ind i profilen.
Det taler for
  • Anden sæson af Succession var i en klasse for sig og noget nær det bedste tv, der er blevet lavet i lang tid. Anmeldere og seere har været henrykte.
  • The Crown HAR allerede vundet en Golden Globe (2017). I nyere tid er det sjældent, at en serie vinder mere end én Golden Globe.
  • Golden Globe elsker at ”opfinde” nye trendsetters før andre shows. Det sætter dem i fokus, og Succession ville passe fint ind i den strategi.
  • Sammenligningssitet Gold Derby har Succession som klar favorit blandt eksperter og redaktører.
Hold øje med
  • Golden Globes lever deres eget liv. Game of Thrones vandt fx aldrig en Golden Globe, Breaking Bad vandt blot én – og Mad Men vandt tre.
  • The Crown er dog på mange måder en serie, som godt kunne have Golden Globe-tække. Der er mange award-darlings, serien er flot og ekstravagant.
  • Det ville være typisk Golden Globe at overraske med en triumf til The Morning Show, der om nogen har Globe-tække med Aniston og Witherspoon.
Oddsmarked

2,50 hos Danske Spil
2,10 hos Betfair Sportsbook
2,00 hos Unibet, Mr Green, LeoVegas og 888sport  

Min vurdering er at Succession er favoritten i dette felt med mere end 50 %, The Crown og The Morning Show følger efter. Jeg kan også godt finde fremragende værdi i at The Morning Show vinder til odds 7 hos Danske Spil med omkring 15-16 %.  

Golden Globes 2020 - tv-serier

TV-serierne er en del af Golden Globes, men det er utvivlsomt filmene der løber med al opmærksomhed. Bookmakerne er således heller ikke altid ude med odds, men det er de i år – og det vil jeg udnytte.

Jeg mener nemlig, at Succession bør være den helt store favorit. The Crown er hypet og generelt en serie som Golden Globes tidligere har nydt, men de er ikke så loyale ved The Globes som de er ved The Emmys. De foretrækker nyt. Det kan de få ved alle konkurrenterne, og The Morning Show er en fin outsider, ligesom jeg heller ikke ville afvise Killing Eve. Det ville være en typisk kanin at hive op af hatten.

Jeg er dog nødt til at sige, at Succession er den bedste serie i det her felt. By far. Det siger jeg endda på trods af at alle serierne i feltet er godt, men jeg mener oprigtigt, at Succession er blandt de bedre serier de seneste fem år. Og der er virkelig skarp konkurrence. I anden sæson er hypen for alvor også ved at følge med omkring serien, og det afspejler sig i populariteten rundt omkring. I de amerikanske medier bliver den mere og mere fremhævet. Med rette. Selv de danske medier som Soundvenue har svært ved at få armene ned over HBO-serien. 

Så alt over odds 1,92? Det tager jeg gerne imod. Velvidende at det her er Golden Globes. De overrasker og chokerer fra tid til anden.

  • Høje odds på udvalgte kampe
  • Mange livebetting markeder
  • Stærk mobil-app
Feedback