18+ | Spil med omtanke | Stopspillet.dk | ROFUS.nu
Annonce

Bayern Munich - Hannover 96: 2

Match center
16. oktober 2010 kl. 15:30 - Fodbold, Tyskland - 1. Bundesliga
Allianz Arena
15. okt. 2010 kl. 19:33 (Opdateret 13. dec. 2018 kl. 17:00) 15/10
Annonce - Denne side indeholder reklamelinks*. 18+ Udeluk dig via ROFUS. 18+. Regler og vilkår gælder. Spil med omtanke. Spillemyndighedens hjælpelinje: StopSpillet.dk.
Kommentarer (2)
Chance (1-X-2): 67-21-12%
Betvalue: 109,08%
Spilbar ned til odds: 8,33
Rigtig/forkert:
Pinnacle Spil nu hos Pinnacle
Bayern München er kommet usædvanligt dårligt i gang i dette års Bundesliga, man indtager en 12. plads og det ellers så angrebsdygtige hold, har haft store problemer med at finde vej til målet og er lige nu ligaens mindst scorende hold. Fortsætter disse takter meget længere begynder det for alvor at spidse til, når de nuværende tophold bliver ved med at hente point uge efter uge.

Hannover 96 har fået den bedste start i mange år, og ligger lige nu på en flot tredjeplads. Holdet er som forandret i forhold til sidste sæson hvor man nær rykkede ned, og i år har man taget et par store skalpe mod Schalke og Werder Bremen og har i høj grad imponeret.

Bayern er nødt til at vende skuden snart, men om det lige bliver i denne kamp er ikke sikkert. Sportingbet har markedets højeste odds på 1-tallet, men 1,44 kan meget mildt sagt betragtes som en joke.
Hjemmeholdet har nemlig en usædvanlig lang skadesliste, hvor næsten halvdelen af holdet mangler (og stort set hele angrebet), og sammenlagt med de i forvejen dårlige resultater, kan selv den mest inkarnerede Bayern-supporter have svært ved at finde de optimistiske briller frem.

Det har man derimod ikke svært ved i Hannover, hvor tingene kører og man kan tage til München uden det store forventningspres og bare spille frit mod et hold der i hvert fald ikke vil pakke sig ned - lidt af et ønskescenarie for gæsterne, der har gjort det godt som underdog mod de store favorithold.

Findes der et godt tidspunkt at gæste Allianz Arena, så må det siges at være nu hvor Bayern er i begyndende krise og mangler så mange profiler. Hannover er dog heller ikke forskånet for skader, men odds 9,09 for sejr til ligaens nr. 3 over 12. pladsen, er simpelthen for godt til ikke at forsøge.

BAYERN MÜNCHEN

Storholdet fra München har haft en svag start på sæsonen i forhold til vanlig standard. Med blot otte point for syv kampe frister man nu tilværelsen på 12. pladsen hele 13 point efter det nuværende tophold. Som om den manglende pointhøst ikke er grund nok til bekymring, har holdet haft store problemer med at finde vej til netmaskerne, og man er således Bundesligaens mindst scorende hold i øjeblikket.

Kampene inden landsholdspausen gav ikke grund til opmuntring i Bayern-lejren. Sejren over Hoffenheim på udebane troede mange var vendepunktet, men man fulgte sejren op med to nederlag, først hjemme mod Mainz og senest blev man sat på plads af Dortmund med 2-0.

HANNOVER 96

Upåagtede Hannover er kommet anderledes godt fra start og ligger pt. på ligaens tredjeplads. Sammen med Mainz i førerrollen, har 96'erne stået for sæsonens største overraskelse, efter man med nød og næppe undgik nedrykning sidste sæson.

I år ser det anderledes ud, man har fået forstærket holdet på vigtige pladser, og har et langt mere homogent og angrebsivrigt hold.

Det er ikke fordi man er kommet let til den flotte placering, programmet har således budt på flotte sejre over Schalke 04 (2-1 ude) og Werder Bremen (4-1 hjemme) samt 2-2 på eget græs mod Bayer Leverkusen.

I sidste runde inden landskampspausen tabte man 0-1 hjemme til St. Pauli, der kom foran efter seks minutter og derefter gjorde hvad de gør bedst; pakkede sig sammen og holdte føringen - så det nederlag skal man næppe ligge for meget i, Hannover er nemlig bedst mod de hold der gerne vil spille bold.

TRUPNYT

Bayern er særdeles hårdt ramt på skadesfronten. Følgende spillere er ude til weekendens kamp: Arjen Robben, Franck Ribery, van Bommel, Miroslav Klose, Olic, Diego Contento, Breno og David Alaba. Der spekuleres i at Olic, der brækkede næsen i landsholdstrøjen, kan spille med maske, men det er dog tvivlsomt.

Derudover er både Daniel van Buyten og Schweinsteiger yderst tvivlsomme, og står nok maks til en plads på bænken om noget.

Det efterlader et noget amputeret hold og en ret alternativ start-ellever: Butt - Lahm, Demichelis, Badstuber, Pranjic - Hamit Altintop, Tymoshchuk, Ottl, Kroos - Gomez, T. Müller

Hannover kan heller ikke se fri for skader, man mangler således den vigtige angriber, Mohammed Abdellaoue, der indtil videre er klubtopscorer med fire mål. Derudover er forsvarsspillerne Emanuel Pogatetz og Karim Haggui ude, hvilket også er et mærkbart tab.

Fromlowitz - Cherundolo, Avevor, C. Schulz, Rausch - Schmiedebach, Pinto - Stoppelkamp, Stindl - Ya Konan, Forssell

  • Markedets højeste odds
  • Ingen personlige limits
  • Mange asian handicap spil

Kommentarer

Feedback