18+ | Spil med omtanke | Stopspillet.dk | ROFUS.nu
Annonce

Bayern München - Eintracht Frankfurt: Over 3,0 Mål - Tips & Spilforslag

Match center
27. november 2010 kl. 15:30 - Fodbold, Vesttyskland - Tyskland Bundesliga
Allianz Arena
26. nov. 2010 kl. 14:39 (Opdateret 13. dec. 2018 kl. 17:00) 26/11
Annonce - Denne side indeholder reklamelinks*. SPILLEMYNDIGHEDENS HJÆLPELINJE: STOPSPILLET.DK
SELVUDELUKKELSE: ROFUS.NU | SPIL ANSVARLIGT | 18+
Kommentarer (6)
Chance (over-præcis-under): 40-22-38%
Betvalue: 104,40%
Spilbar ned til odds: 1,95
Rigtig/forkert:
188bet Spil nu hos 188bet
Bayern linger et hold der er på vej op i tabellen. Hjemme har man hentet maksimumpoint i de seneste tre kampe, og Mario Gomez har været flyvende med minimum én scoring i de seneste seks kampe i alle turneringer. Og han er ikke den eneste der scorer hos Bayern der har nettet 19 i de seneste syv kampe

Eintracht Frankfurts Gekas ved også hvor målet står, og fører topscorerlisten med 11 ligatræffere. Han er om nogen holdets one-man-army, men karantæneproblemer i defensiven kan gøre det svært for gæsterne at få meget ud af denne kamp.

Vi vil sandsynligvis se en kamp med en del mål.

BAYERN MÜNCHEN

Storholdet fra München er ligeså stille ved at få vendt skuden, efter en dårlig sæsonstart. I ligaen har man, efter nederlaget til Dortmund, ikke tabt i næsten to måneder, mens den videre deltagelse i Champions League også er blevet sikret.

Vigtigst af alt har man fået lukket op for scoringerne, der ellers var holdets store problem tidligere på sæsonen. Mario Gomez er gået forrest med fænomenale otte scoringer i de sidste seks ligakampe og seks mål i de seneste tre kampe i Champions League.

Senest spillede man 1-1 ude mod Leverkusen, mens det i højere grad er på hjemmebane de gode resultater skal findes. De seneste tre kampe på Allianz-Arena har således kastet ni point af sig og en målscore der lyder på 10-2.

EINTRACHT FRANKFURT

Frankfurt har haft en sæson over det vanlige. Med 20 point indtager man en syvendeplads, men der er tæt i toppen og man er faktisk kun to point bag ligaens nummer fire.

Senest tabte man 0-4 hjemme til Hoffenheim, hvilket var holdets første nederlag siden september, hvor man siden har vundet fem af otte.

Frankfurts guldfugl, Theofanis Gekas, er noteret for 11 sæsontræffere og topper pt. topscorerlisten, og har i høj grad været medvirkende til at sende holdet derop hvor de er nu.

TRUPNYT

Skadeshelvedet i Bayern er så småt ved at være ovre. Nu tæller listen kun Robben, Klose og Olic - Ribery har fået henholdsvis 20 og 30 minutter i de to seneste ligakampe og spillede 77 minutter i Rom i midtugen, så mon ikke han snart er tilbage for fuld styrke.

Butt - Lahm, van Buyten, Demichelis, Pranjic - Tymoshchuk, Ottl - T. Müller, Schweinsteiger, Kroos - Gomez

Frankfurt må undvære holdets bedste forsvarsspiller, Maik Franz, der sammen med makkeren Tzavellas er karantæneramt. Det er et hårdt slag for gæsternes defensiv, der stadig er uden brasilianske Chris.

Nikolov - S. Jung, Vasoski, Russ, Köhler - Schwegler, Clark - Ochs, Meier, Halil Altintop - Gekas

  • Høj tilbagebetaling
  • Enormt live betting udvalg

Fremtidige tips

Kommentarer

Feedback