18+ | Spil med omtanke | Stopspillet.dk | ROFUS.nu
Annonce

BATE Borisov - Slavia Mozyr: S. Dragun scorer når som helst

Match center
29. april 2020 kl. 19:00 - Fodbold, Hviderusland - Cup
27. apr. 2020 kl. 23:20 (Opdateret 29. apr. 2020 kl. 20:30) 27/04
Annonce - Denne side indeholder reklamelinks*. Selvudelukkelse via Rofus.nu 18+. Regler og vilkår gælder. Spil med omtanke.
Kommentarer (1)

BATE - Slavia Mozyr

Chance: 36%
Betvalue: 113,40%
Spilbar ned til odds: 2,78
Rigtig/forkert:
Unibet Spil nu hos Unibet

I den sene semifinale spiller BATE for tredje gang i sæsonen mod Slavia Mozyr. Denne gang i pokalen, hvor der er en finaleplads på højkant. BATE tabte første opgør ude med 1-0.

Et BATE mandskab der fik en virkelig sløj start på sæsonen med nederlag i de første to ligakampe, herunder ude mod Slavia Mozyr (2-1). De er siden kommet efter det, og det hedder nu tre sejre, to nederlag og ét uafgjort. De er ubesejret i tre kampe, som har kastet syv point af sig. Efter at have set nogle af BATEs kampe i starten, hvor det stod klart, at de var relativt dårligt spillende, har dette vendt fuldstændigt. De spiller flot fodbold, og det kører fint for dem nu. Senest blev det til et fortjent 2-0 ude mod Gorodeja, hvor BATE dominerede fra start til slut. Forrige kamp endte 0-0, men her var BATE vanvittig uheldige med et brændt straffe og et annulleret mål. BATE dominerede kampen, havde ti skud på mål og havde klart fortjent at vinde den kamp. Det er for mig at se et helt andet BATE mandskab, vi ser nu, end vi så i starten.

Slavia Mozyr fik derimod en forrygende start på sæsonen, hvis man dog ser bort fra åbningskampen, som man tabte 3-1. BATE blev slået to gange – én gang i pokalen – og de forsvarende mestre blev slået én gang – Slavia kunne nærmest gå på vandet. MEN, den lykke har nu vendt sig, og defensiven har godt nok set meget svagt ud. I de seneste tre kampe er det kun blevet til ét point – ironisk nok mod ’lettere’ modstandere end BATE og Brest. Senest fik man en snitter på 1-3 hjemme mod FC Minsk i en ellers jævnbyrdig kamp, hvor Slavia havde gode chancer for at score mere end den ene gang. På disse tre kampe (de seneste to) har man lukket fem mål ind, mens der kun er scoret to. Ikke just en god optakt til denne meget vigtige kamp!

BATEs midtbanespiller Stanislav Dragun har godt nok været flyvende indtil videre – eller måske jeg skal sige, at han flyver videre fra sidste sæson – med tre mål (ud af BATEs tretten mål – otte i liga sammenhæng) i seks kampe. Hertil skal det dog nævnes, at Dragun kun har spillet seks kampe i denne sæson. I de kampe har BATE i alt scoret syv mål, heraf tre af Dragun! Derudover blev Dragun BATEs topscorer i sidste sæson – og delt andenplads i ligaen - med hele fjorten(!) mål i syvogtyve kampe. Det er ganske enkelt imponerende for en midtbanespiller. Senest scorede han et rigtig flot mål mod Gorodeja, hvor han i ubalance får flugtet bolden i mål.

Slavia har ingen nævneværdige fravær, der er relevant i denne sammenhæng.

Som bekendt fører Slavia 1-0, hvorfor det må forventes, at der kommer til at stå BATE på størstedelen af denne kamp. Med BATEs rigtig gode form, og Slavias elendige form med meget dårlig defensiv, in mente, mener jeg, at Unibet ligger alt for højt for, at Dragun scorer i kampen. Odds 3,15* er meget flot givet ud, og indeholder stor værdi i min verden.

Rigtig god kamp!

*Betfait Sportsbooks giver d. 27/4 kl. 23.17 odds 2,3, mens Bet365 d. 28/4 kl 15.39 giver 2.75.

  • Stort udvalg af sportsgrene
  • Ofte fokus på Skandinavien/DK
  • Stærk mobil platform

Kommentarer

Feedback