18+ | Spil med omtanke | Stopspillet.dk | ROFUS.nu
Annonce

Barcelona - Atletico Madrid: Atletico Madrid over 2,5 Kort

Match center
8. maj 2021 kl. 16:15 - Fodbold, Spanien - LaLiga
Camp Nou    Antonio Mateu
7. maj. 2021 kl. 06:56 (Opdateret 8. maj. 2021 kl. 19:20) 07/05
Annonce - Denne side indeholder reklamelinks*. 18+ Udeluk dig via ROFUS. 18+. Regler og vilkår gælder. Spil med omtanke. Spillemyndighedens hjælpelinje: StopSpillet.dk.
Kommentarer (2)
Chance: 63%
Betvalue: 103,32%
Spilbar ned til odds: 1,59
Rigtig/forkert:
Onside Betting Spil nu hos Onside Betting
Når "Los Rojiblancos" lørdag tager en tur til Camp Nou, så kan vi godt forvente at de bliver presset i bund! Barcelona skal forsøge indtage første pladsen i ligaen imens Atletico skal forsvare den!
Det taler for
 • Begge hold skal som udgangpunkt bruge 3 point. Et kryds ville ikke rigtig gavne nogle af dem. Imellem de to hold ligger Real Madrid med samme point snit som Barcelona, som lige nu fokusere på hvordan de skal slå Sevilla søndag aften! 
 • Catalanerne vil højst sandsynligt komme meget kontrollerende ud til kampen og forsøge at have kuglen mest. Ud fra det kan de spille deres klassiske Barca bold og forøge deres egne chancer for mål. Dog har Barcelona ikke rigtig i min bog vist sig som værende et overlegent hold. De har lukket en del mål ind over deres seneste kampe, og tilladt mange muligheder til modstanderen! 
 • Atletico Madrid har siden at de blev hentet ind i point set en smule usikre ud. Det virker som om at Diego Simeone og resten af holdet har sat sig selv ned, dybt og kompakt efter de er komme foran. Det var en teknik de virkelig kunne praktiskere til fulde for et par sæsonner siden. Det har i min bog ikke rigtig fungeret her! 
 • Imens Barcelona har lukket mange mål ind og Atletico har lignet et hold der har været bange for at miste de 3 point. Så er udeholdet nødt til at møde Barcelona på midten og slå samtlige deres angreb tilbage. Det bliver i min optik for farligt, hvis de stiller sig tilbage og kører en defensiv linje ind. Derfor ser jeg mere at Atletico kommer ud og satser lidt mere! 
 • Barcelona er ikke det hold der trækker flest kort og Atletico trækker helt sikkert flere kort end Catalanerne. De går også mere ind i duellerne for at stoppe angreb, og præcis den faktor gør at jeg tror Atletico kommer til at trække over 2,5 kort. De er nødt til at møde dem højere op på banen, slå hårdt til Barcelona så deres kontrol bliver brudt og der bliver skabt kaos i deres offensiv! 
 • "Los Rojiblancos" trækker tredje flest kort i ligaen. Deres snit i tacklinger og fejl pr. kamp er også et af højeste i ligaen.  Hovedsageligt er det fordi de har været presset. De har selv mistet point over deres seneste 10 kampe. Samtidig har Barca og Real Madrid hentet mere og mere ind på dem. De vandt så 0-1 over Elche seneste, men kun fordi de brændte straffespark i det 90' minut! 
Hold øje med
 • Kampen kan blive mere stilfærdig end hvad jeg og de andre bookmakers forventer. Det kan godt ske, at holdende kommer forsigtig ud, tager slaget på midtbanen og de respektive defensive linjer holder. Skulle det ske bliver det svært at skabe chancer og derfor kan det overtid bliver mere lukrativt at satse på 1 point og satse meget i tacklinger! 
 • Atletico skal også passe meget på i deres duel spil. De går hårdt til den og det bliver da nok også nødvendigt her. Men for mange gule kort kan koste det røde, og det ville en katastrofe at skulle have en spiller i karatæne til de næste spillerunder!  
 • Dommer Lahoz har et fint snit på omkring de 4,50 kort pr. kamp. Lahoz er rutineret og har styr på sine kendelser, samtidig har Lahoz givet flest kort til Atletico Madrid i denne sæson. Men det er muligt at Lahoz tillader lidt mere til denne kamp. Det er i hvertfald set før til f.eks. El Classico! 
Oddsmarked

Selve oddsmarkedet har lige Barcelona som værende favoritter.
Man kan ved Bet365 lige nu hente oddsene: 1,75 - 3,75 - 4,75. Hvilket giver et CV på: 55% - 25% - 20%! 
Jeg syntes personligt ikke at Barca skal være så store favoritter til opgøret her. Deres senest tabte kamp var imod Granada hvor de gav alt for meget rum bagud og det kunne Soldado og Co. sagtens udnytte sig af. Om Koeman så stiller samme taktik op imod Atletico er jeg lidt usikker på. Jeg kunne godt se det ske. Men så kræver det i hvert fald at Pique og Lenglet som er de bærende elementer i Catalanske forsvar er klar! 
Et interessant spil kunne derfor være at overvejer under 2,5 mål til odds 2,05 hos Bwin. Jeg ser en forholdsvis taktisk kamp, og jeg ser at det bære element hos udeholdet bliver at få deres defensive linjer sat op, og klar til skubbe Barcas angreb tilbage og lukke af for Messi og Griezmann. 

Skulle man være lidt mere vovende kan det overvejes at kigge i retning af at Stefan Savic får kort. Manden fra Montenegro har trukket 14 kort i denne sæson og han er en stor brik i at få defensiven til at fungere! 

Bookmakerne forventer en kortrig kamp, og det kan man også se på de forskellige linjer. Den mest almindelige kort linje er lige nu over 5,5 kort. Den kan også betale sig at sætte lidt på. Jeg selv forventer også en kort rig kamp. Det interessante er dog at vi ved Onsidebetting får hele odds 1,64 på Atletico til over 2,5 kort. De fleste linjer ligger et kort højere, altså over 3,5 kort. Så vi får her et rigtig fint odds på en linje der bør kunne blive slået. 

Kampens Forløb: 

 Jeg ser som udgangspunkt et forløb hvor Barcalona fra start vil prøve at sætte sig på kampen, og dermed få overtaget i spillet. Det har de bedst med! Hvis de kan få lov til at styre slagets gang kan det dog blive en farlig affære for Atletico. Jeg har ikke meget tiltro til at de i 90 minutter kan holde det catalanske angreb tilbage. Derfor er de som sagt også nødt til at satse en smule højere i deres spil og få flere fra deres midter linjer med over på Barcas halvdel. Lykkes det får dem kan de godt få sat muligheder via ad deres kant spil, indlæg og hurtige offensiver fra kan til midt. På den måde kan de straffe Barcalone. 
Omvendt kan de også satse på omstillinger som Barca også har vist sig en smule svage overfor. Jeg tænker dog bare, at det er sat i fokus og dermed bliver det nok hurtigt lukket af. Atletico er bestemt heller ikke for fine til at trække et kort i tilfælde af en omstilling imod keeper Oblak! 

Trup Nyt: 

Barcelona forventer jeg i en 3-1-4-2 formation.
ter Stegen - Araujo - Pique - Lenglet - Busquest - Roberto - De Jong - Pedri -Alba - Messi - Griezmann
Fravær: Braithwaite - Coutinho - Fati

Atletico Madrid forventer jeg i en 4-4-2 formation. 
Oblak - Savic - Gimenez - hermoso - Trippier - Llorente - Koke - Lemar - Carrasco - Suarez - Corres
Fravær: Renan 

Kilder

Flashscore.com - Whoscored.com - Transfermarkt.com - Betxpert.com - Sportsmole.co.uk - Laliga.com - Marca.com - Fcbarcelona.com - Atleticodemadrid.com 

 • Høj teoretisk tilbagebetalingsprocent
 • Fremragende app
 • Danskejet

Kommentarer

Feedback