18+ | Spil med omtanke | Stopspillet.dk | ROFUS.nu
Annonce

B 93 (K) - HB Køge (K): Under 0,5 Home mål

20. juni 2020 kl. 14:00 - Gjensidige Kvindeliga Kvalifikation
20. jun. 2020 kl. 02:31 (Opdateret 20. jun. 2020 kl. 15:49) 20/06
Annonce - Denne side indeholder reklamelinks*. Selvudelukkelse via Rofus.nu 18+. Regler og vilkår gælder. Spil med omtanke.
Kommentarer (12)

Klasseforskel vil være tydelig

Chance (Over-Under): 58-42%
Betvalue: 138,60%
Spilbar ned til odds: 2,38
Rigtig/forkert: 0-2
Danske Spil Spil nu hos Danske Spil

I kvalifikationsrækken til Gjensidige Kvindeligaen, mødes et meget velspillende og motiveret HB Køge hold et B93 hold som kun har vundet over et BSF hold der slet ikke ligner et hold der hører til på dette niveau.

Jeg har fulgt begge hold, og der er ingen tvivl om at HB Køge burde være klart bedre her.

Jeg så B 93 - Odense Q på stadion, samt HB Køge - BSF ligeledes.

HB Køge har seks amerikanere på holdet, som er utrolig dygtige, og som har et ekstra gear end flere danske spillere.

B93, startede forfærdeligt ud imod Odense Q, hvor man var dominerende det meste af kampen, dog uden rigtig at få det til at hænge sammen. Man ender med at tabe på et helt vildt bizart selvmål i de sidste minutter, og det var tydeligt at se på spillerne at de godt vidste at det var en kamp der skulle være vundet for at man havde en chance for oprykning.

HB Køge er gået meget professionelt til opgaven om oprykning, og man havde også hele ca. 300 tilskuere til sin seneste hjemmekamp imod BSF. Dette var en kamp hvor at man efter de første 10 minutter godt kunne regne ud, at det kun var et spørgsmål om hvor mange mål HB Køge skulle vinde med. 4-0 var ikke helt ved siden af, men det kunne nok også godt have heddet både 5 og 6-0.

HB Køge har et rigtig solidt forsvar, som ikke tillader modstanderne særligt meget. Det siger målscoren for 3 kampe også meget godt med 8-0..

Der er selvfølgelig en chance for at B 93 lige pludselig finder noget frem som de ikke har kunne finde frem i deres forrige 3 kampe. Men jeg ser det ikke særlig sandsynligt. 

Mit gæt på slutresultat: 0-3 eller 0-4.

Jeg ser det simpelthen ikke særlig sandsynligt at B93 skulle komme på tavlen, og selv om værdien er stor med den nuværende CV, så har jeg egentlig sat den rimelig konservativt.

  • Høje odds på udvalgte kampe
  • Mange livebetting markeder
  • Stærk mobil-app
Feedback