18+ | Spil med omtanke | Stopspillet.dk | ROFUS.nu
Annonce

Atletico Madrid - Valencia: To score anytime: Radamel Falcao

Match center
19. april 2012 kl. 21:05 - Fodbold, Europa - Europa League
Estadio Vicente Calderon
18. apr. 2012 kl. 11:16 (Opdateret 13. dec. 2018 kl. 17:00) 18/04
Annonce - Denne side indeholder reklamelinks*. 18+ Udeluk dig via ROFUS. 18+. Regler og vilkår gælder. Spil med omtanke. Spillemyndighedens hjælpelinje: StopSpillet.dk.
Chance: 50%
Betvalue: 110,00%
Spilbar ned til odds: 2,00
Rigtig/forkert:
NordicBet Spil nu hos NordicBet
Der er dømt rent spansk opgør i den ene af de to Europa League semifinaler, hvor den står på Atletico mod Valencia. I det første opgør er det Atletico der lægger græs til, og her vil hjemmeholdet i høj grad sætte sin lid til at holdets suveræne topscorer, Falcao, giver holdet et godt udgangspunkt inden returopgøret.

Det er måske slet ikke så tosset, for Falcao har været uhyre giftig i denne sæson, og især i de seneste måneder, hvor det er blevet til 11 mål i de sidste 11 kampe fra start. Herunder scoring i de sidste tre EL-kampe.

Da de to hold mødtes i starten af februar endte det godt nok 0-0, men med Falcao på holdet, må man altid regne en solid chance for scoring. At Falcao har scoret 46% af holdets mål i denne sæson, fortæller alt om hvor vigtig han er. Samtidig fortæller det at at hvis Atletico scorer, så er Falcao den mest sandsynlige til at have sidste fod på bolden.

Alt i alt synes en scoring fra Falcao velbetalt.

Markedet:

To score anytime:

Nordicbet 2.20

Unibet 2.10

Not to score:

Unibet 1.65

Nordicbet, Betsson/Betsafe 1.60

Alt i alt et enigt marked. 94% er ikke imponerende. Min vurdering er dog så langt fra markedet, at vi trods 6% i betaling til bookmakerne, stadig får et pænt overodds.

Falcaos stats i denne sæson (Primera, EL):

Antal kampe: 41 (38 fra start)

Mål: 30

Kampe med scoring: 22

En fair gennemsnitlig anytime pris på Falcao i denne sæson havde været 1,73. Her snakker vi om første kamp i en europæisk semifinale, som generelt har en målfattig tendens. Hjemmebanefordelen er dog altid tung i denne type opgør og det tæller også solidt. Vigtigts er dog Falcaos exeptionelle målform. 11 mål i de sidste 11 starter overgås vel kun af de herre Messi og Ronaldo. Ydermere må tjansen som straffesparksskytte, som altid, også vægtes relativt tungt. Alt i alt når jeg frem til et fair odds på 2,01 eller en CV på lige under 50%. Med en betaling på 2,20 fra Nordicbet får vi således 10% mere end hvad vi skal.

Alternativt spil:
Første målscorer:

Nordicbet med odds 5, men pengene tilbage ved 0-0.

Værdimæssigt er dette spil væsentligt bedre, men sikkerheden er større i anytimespillet. Man kan vælge at kombinere de to som man vil.

Trupnyt

Atletico er uden de to forsvarsspillere Lopez og Silvio, men begge har været ude længe.

Valencia må stadig undvære midtbanespilleren Banega, som har været ude i snart tre måneder, mens højreback Baragan er ude med karantæne.

Forventede startopstillinger:

Atletico (marca.com)

Courtois; Luis; Godin, Miranda, Juanfran; Tiago, Suarez; Adrian, Diego, Turan; Falcao

Valencia (marca.com)

Alves; Mathieu, Ruiz, Rami, Miguel; Costa, Topal; Alba, Jonas, Feghouli; Soldado

  • Tidlige odds
  • Stort udbud af over/under
  • Stærk app

Kommentarer

Feedback