18+ | Spil med omtanke | Stopspillet.dk | ROFUS.nu
Annonce

Athletic Bilbao - Villarreal: Begge hold scorer: Ja

Match center
21. februar 2021 kl. 21:00 - Fodbold, Spanien - LaLiga
San Mames Barria    Carlos Del Cerro
16. feb. 2021 kl. 07:43 (Opdateret 21. feb. 2021 kl. 22:53) 16/02
152
+2
Annonce - Denne side indeholder reklamelinks*. 18+ Udeluk dig via ROFUS. 18+. Regler og vilkår gælder. Spil med omtanke. Spillemyndighedens hjælpelinje: StopSpillet.dk.
Kommentarer (2)
Chance: 53%
Betvalue: 104,94%
Spilbar ned til odds: 1,89
Rigtig/forkert: 1-1
NordicBet Spil nu hos NordicBet
Begge hold kommer på tavlen når Ath. Bilbao søndag aften tager imod Villarreal. Siden Marcelino kom til Athletic har nord spanierne sørget for noget mere målrige fodbold kampe. Villarreal skal forsvare deres placering imens Bilbao skal sigte højere!
Det taler for
 • Begge hold ligger godt i tabellen. Bilbao på en 10. Plads med 28 point & Villarreal på en 6. Plads med 36 point.  Bilbao kan springe to pladser op på en 8. Plads såfremt, at både Celta Vigo og Granada taber deres kampe. Villarreal kan rykke sig op på en 5. Plads og kæmpe imod Real Sociedad om Europa League (Gruppe Runder). 
 • Bilbao spillede noget af en målrig kamp da de mandag aften på fremmed græs slog rækkens 15. Plads Cadiz med 0-4. Cadiz har nu i min optik været mere heldige end, at de har spillet godt. Men uanset hvad, er en 0-4 sejr på udebane stadig noget der giver selvtillid til næste kamp. Villarreal måtte se sig slået i 1-2 kamp imod Real Betis i en kamp Betis mere eller mindre havde helt styr på. 
 • Træner Marcelino (Bil) & og Emery (Vil) har virkelig sørget for, at sætte de offensive takter på plads og spille holdendes individuelle profiler endnu bedre. Kigger vi på xG tabellen har Bilbao virkelig rykket sig under Marcelino samtidig med, at Villarreal ligger i top 6. På eget græs ligger Bilbao på 10. Plads og udeholdet på 7. Plads.  ​​​​​​​
 • Bilbao har i 4/5 af deres seneste kampe set begge hold på tavlen og i 3/5 af deres hjemme kampe. De to kampe hvor begge hold ikke kom på tavlen var under deres tidligere træner der klart havde en mere defensiv spille stil.  Villarreal har i 4/5 af deres seneste kampe også set begge på tavlen og i 3/5 af deres ude kampe. 
 • Bilbao syntes jeg er vågnet op til dåd og har fået mere selvtillid i deres spillestil. Villarreal syntes jeg har set svingende og trætte ud. De spiller 2-2 imod Elche og taber 1-2 imod Betis. Villarreal har brug for, at få noget mere selvtillid og det kan de godt få her imod et Bilbao hold der stadig lukker mål ind og nu møder de et Villarreal holder jagter de 3 point.
 • Bilbao er blevet meget bedre til, at afslutte og tro på, at den havner i kassen. Profiler som Berenquer, Lopez & Williams sørger for målene og det kreative offensive spil. De blevet bedre til at få meget ud af ingenting og turde, at tage chancer. 
 • Villarreal har individualiteten i deres profiler som Moreno, Parejo og Alcacer som er farlige når først det hurtige spil bliver sat igang. Når Parajo føre bolden igennem midtbanen bliver det hurtigt og måske endda for hurtigt for Bilbaos lidt tunge forsvar. 
Hold øje med
 • For begge hold er dette en vigtig kamp. Kamp programmet er tæt ligesom i de andre ligaer og man kan hos nogle af holdende begynde, at mærke trætheden. Derfor kan det blive en taktisk affære for begge hold. 
 • Villarreal skal en tur til Salzburg og spille Europa League 3 dage før opgøret på San Mames Barria, første kamp af to. 4 dage efter opgøret møder de så Salzburg på eget græs. Der er slet ingen tvivl om, at det får en betydning for holdet. Men ikke desto mindre er Villarreal et hold der skal spille med om disse pladser og stadig hente point i den hjemmelige liga. 
 • Ingen af holdende ligger i den høje ende hvad der angår xGA. Bilbao ligger 3 nederst på tabellen når der gælder deres hjemme kampe og Villarreal på en 6. Plads når det gælder deres udebane kampe. 
 • Skulle det ene hold først komme foran kunne jeg godt se det førende hold parkere bussen lidt og defensivt spille 1-0 sejren hjem. Det er nu ikke en spillestil der ligger til nogle af trænerne, men det kunnne godt ske i dette tætte kamp program. Udover det, kan jeg også godt se kampen ende 0-0. 
 • Jeg forventer Bilbao i samme opstilling som da de slog Cadiz. Men hvad Emery kunne finde på, at stille med er jeg lidt i tvivl om da Villarreal som sagt har spillet EL inden opgøret og har det omvendte opgør 4 dage efter.
Oddsmarked

Begge hold kom godt nok på tavlen ved seneste indbyrdes opgør. Der endte kampen 1-1. Oddset på BHS lå omkring de odds 2,00. Taget i betragt, at et hold som Bilbao nu har fået en meget mere offensiv spillestil syntes jeg der er fin værdi i odds 1,98 på, at begge hold igen kommer på tavlen. 

Det rene 1X2 marked har Bilbao som små favoritter. Oddsene ligger hos Bet365 på 2,60 - 3,25 - 2,75 og hos de fleste bookmakers er oddset på en ren Bilbao sejr faldende. 
Det giver et CV på 36% - 29% - 35%. Et interessant spil kunne godt være Bilbao 0.0 til odds 1,91. 
De har selvtilliden med sig og spiller godt og jeg kan godt lide garderingen så vi kan få pengende retur ift. at holende krydser. 

Til opgøret forventer jeg nu, at der bliver blæst til kamp. Selvom den kan være taktisk præget ligger det ikke til holdende, at holde sig tilbage. Jeg forventer, at begge hold kommer til rigtig gode chancer og, at der bliver scoret i begge ender. 

Trup Nyt: 


Ath. Bilbao forventer jeg i en 4-4-2 formation. 
Simon - Capa - Martinez - Alvarez - Berchiche - Berenguer - Lopez - Vencedor - Muniain - Williams - Garcia.
Bilbao har ikke nogle skader/ tvivlsomme spillere. Dog har de Nunez og Vesga i karantæne.

Villarreal forventer jeg i en: 4-3-3 formation. 
Asenjo - Pena - Albiol - Torres - Alfonso - Baena - Foyth - Parejo - Moreno - Alcacer - Gomez 
Villarreal må undvære Coquelin - Mario - Chukwueze. 
 

Kilder

Whoscored.com - Flashscore.com - Oddsportal.com - Betxpert.com - Transfermarkt.com - Understat.com - Atheltic-club.eus - Villarrealcf.es

 • Tidlige odds
 • Stort udbud af over/under
 • Stærk app

Kommentarer

Feedback