18+ | Spil med omtanke | Stopspillet.dk | ROFUS.nu
Annonce

Athletic Bilbao - Granada: Begge hold scorer: Ja

Match center
7. marts 2021 kl. 21:00 - Fodbold, Spanien - LaLiga
San Mames Barria    Juan Martínez
2. mar. 2021 kl. 08:16 (Opdateret 7. mar. 2021 kl. 22:52) 02/03
Annonce - Denne side indeholder reklamelinks*. 18+ Udeluk dig via ROFUS. 18+. Regler og vilkår gælder. Spil med omtanke. Spillemyndighedens hjælpelinje: StopSpillet.dk.
Kommentarer (2)
Chance: 50%
Betvalue: 105,00%
Spilbar ned til odds: 2,00
Rigtig/forkert: 2-1
Betfair Sportsbook Spil nu hos Betfair Sportsbook
Vigtig kamp for to hold der både scorer mange mål og lukker en del ind. Så det er svært at se hvorfor at begge hold ikke skulle komme på tavlen til dette opgør!
Det taler for
 • Bilbao (Nr. 10) møder Granada (Nr. 8). Begge hold kan med 3 point træde et skridt længere op af top 10 stigen i Ligaen.  Bilbao har ikke tabt deres seneste 5 liga kampe og ser for tiden rigtig stærke ud, hvor de også på formkurven slår Granada med et par pladser.  Forsætter Bilbao deres nuværende stime kan de sagtens være med spillet om Europa League pladser.
 • Granada er videre i Europa League efter de slog Napoli ud af turneringen. De slog seneste Elche 2-1. En vigtig sejr der giver holdet selvtillid. Det var deres første sejr siden de slog Osasuna på eget græs  2-0 i starten af Januar måned. Der er lagt nogle forventninger over på Granada nu og de er ikke mere en 2 sejr væk fra EL pladser, som de skal være med i spil om. 
 • Bilbao er blevet et langt mere målrigt hold siden de har fået Marcelino ind på trænerposten. De har scoret og tilladt mål i 4 ud af 5 af deres seneste liga kampe. Den offensive spillestil som Marcelino har taget med til Bilbao har gjort underværker for holdet. De ser stærkere ud, de har fået mere selvtillid og afslutter også bedre.
 • Granada har ligeledes scoret og tilladt mål i 4 ud af deres seneste 5 kampe. Som sagt skal den sejr over Elche nok give holdet mere selvtillid som de kan tage med til San Mames Barria. Granada har holdt fast i deres offensive spillestil som træner Martinez praktisere. En stil der ofte tillader chancer i begge ender. 
 • Begge trænere har formået at tage deres hold og skræddersy en spillestil der tillader spillerne, at være kreative i deres offensive spil. Det tillader selvfølgelig også noget rum bagud og her kommer deres omstillingsspil ind, som begge hold i øvrigt også praktisere rigtig godt. Samtidig har begge hold glimrende individualister der lave det uventede mål. 
 • Begge hold ligger i cirka midten af xG tabellen.  Bilbao med et xG snit på 16,41 på eget græs og et Granada hold der har et snit på 11,32 på fremmed græs.  Granada har så det højere xGA snit generelt end Bilbao. Udeholdet ligger på en fin 2. plads på den liste imens Bilbao ligger i bunden af listen. 
Hold øje med
 • Det er en vigtig kamp for begge hold. De 3 point kan være med til at afgøre deres fremtidige spil om EL pladser, derfor kan kampen have et mere defensivt og taktisk udtryk. 
 • Bilbao har som sagt ikke det højeste xGA snit og på eget græs ligger de 2. nederst. Det kan dog i min verden snyde lidt. Det er ikke mange kampe siden, at Marcelino kom til klubben med en ny stil og før trænerskiftet blev der praktiseret en mere defensiv og solid spillesstil i klubben. Det kan spillerne selvfølgelig hive frem igen hvis det er nødvendigt. 
 • Begge hold har et stramt program. Bilbao skal i midt ugen spille deres anden semi finale kamp imod Levante. En rigtig vigtig kamp for holdet. Det kan medføre at holdet på søndag kommer med lidt trætte ben og lav energi og dermed stiller sig en smule mere defensivt og afventende. 
 • Ligeledes har Granada også en vigtig kamp 4 dage efter opgøret når de tager imod Molde på eget græs i Eurupa League. Derfor kunne jeg godt se at Granada måske solgte denne Liga kamp for et uafgjort resultat og hvor deres primære opgave bliver at stille sig defensivt og holde Bilbao fra fadet. 
 • Selvom jeg ser er en mere offensiv kamp, så kan den også blive chancefattig, hvor kun et af holdende kommer på tavlen. Begge hold har det egentligt bedst med hvis de kan være underdogs i kampene og ikke behøver, at skabe kampene for meget. Derfor skulle det ene hold kommer foran kunne jeg se, at de bare parkede bussen og kørte de 3 point hjem. 
Oddsmarked

Markedet har sat Bilbao som værende de klare favoritter. Hos bet365 kan man på det rene 1X2 marked få oddsene: 1,66 - 3,60 - 5,25. Det giver et CV på 56% - 26% - 18%. 
Jeg forstår ikke helt at Bilbao skal være så store favoritter her. Oddset på et rent 1 tal mener jeg ikke er specielt atraktivt. Granada har dog lidt skader, men selv med de skader er de stadig et solidt hold der på en god dag godt kan slå Bilbao. 
Et interessant spil kunne derfor være krydset til odds 4,00 ved Nordicbet. 
Bilbao har spillet en del uafgjorte kampe, det har Granada dog ikke. Men taget i ménte at Bilbao har en Copa kamp, og Granada en EL kamp 4 dage efter kunne jeg godt se at kampen endte 1-1. 

Ved sidste indbyrdes opgør lå oddset på 2,45 ved Comeon på at begge hold scorer i kampen. Det var i den første Liga runde. Så at vi nu stadig kan få over odds 2,00 på samme spil, 26 runder senere og med en klar mere offensiv træner til hjemmeholdet syntes jeg er rigtig fint. 

Jeg forventer til opgøret, at begge hold kommer ud med en gejst om at denne kamp skal vindes. Andet ville være underligt. Det er en vigtig kamp for begge mandskaber og de 3 point vil gøre godt holdende. Derfor tror jeg ikke at vi få en stille og rolig kamp at se. 
 

Trup nyt: 
Bilbao forventer jeg i en: 4-4-2 formation: 
Simon - Balenziaga - Alvarez - Nunez - Capa - Muniain - Vesga - Vencedor - Berenguer - Garcia - Williams.
Central Forsvar Martniez fik rødt kort imod Levante og han må forventes at have karantæne til kampen her. 

Granada forventer jeg i en 4-2-3-1 formation:
Silva - Foulquier - Duarte - Perez - Fiaz - Herrera - Eteki - Kenedy - Quina - Puertas - Molina.
Holdet må undvære Pepe Sanchez - Neva - German Sanchez - Gonalons

Kilder

Whoscored.com - Understat.com - Betxpert.com - Flashscore.com - Athletic-club.eus - Granadafc.es 

 • Høje odds på 2-vejs spil
 • Hyppige promotions til kunder
 • Stort livebetting-udbud

Kommentarer

Feedback