18+ | Spil med omtanke | Stopspillet.dk | ROFUS.nu
Annonce

Atalanta - Juventus: X

Match center
18. april 2021 kl. 15:00 - Fodbold, Italien - Serie A
Gewiss Stadium    Daniele Orsato
14. apr. 2021 kl. 11:59 (Opdateret 18. apr. 2021 kl. 16:51) 14/04
204
+1
Annonce - Denne side indeholder reklamelinks*. 18+ Udeluk dig via ROFUS. 18+. Regler og vilkår gælder. Spil med omtanke. Spillemyndighedens hjælpelinje: StopSpillet.dk.
Kommentarer (1)
Chance (1-X-2): 37-29-34%
Betvalue: 105,85%
Spilbar ned til odds: 3,45
Rigtig/forkert: 1-0
888sport Spil nu hos 888sport
Det dufter af et tæt og jævnbyrdigt opgør i Bergamo, og hvor begge kan leve med en pointdeling. Juventus har ikke tabt til Atalanta i de seneste 25 opgør, men hjemmeholdet er stærke i øjeblikket og kan fint leve med et point som i det første opgør.
Det taler for
 • Det dufter af et meget tæt og jævnbyrdigt opgør søndag eftermiddag på Gewiss Stadium, og begge er placeret i Top 4 og på de vigtige Champions League pladser, og da Napoli skal møde Inter hjemme kan begge være ganske fint tilfreds med en pointdeling.
 • De to mandskaber har spillet meget tætte opgør på det seneste, og i de seneste fem indbyrdes opgør er fire af opgørene sluttet uafgjort, og senest tilbage i december hvor de spillede 1-1 i Torino.
 • Juventus har et ganske fint slutprogram i sæsonen, og kan selv afgøre om de skal slutte i Top 4 i denne sæson, og derfor er de ikke presset til at skulle vinde.
 • Atalanta har ligeledes et ganske fint slutprogram, og hvor de selv kan afgære om de slutter i Top 4, og de kan også leve med en pointdeling søndag eftermiddag.
 • Det er to stærke defensive mandskaber og som var dygtige til at lukke ned for hinanden i det første opgør i Torino, og det kan gå hen og blive lidt det samme billede i dette opgør, og hvor de helt store chancer vil udeblive pga to gode fosvar.
 • Juventus kommer ikke stormende i dette opgør, og kan have lært af den måde Inter spillede på i Milano mod hjemmeholdet, og ved at stå kompakt og lukke af defensivt.
 • Hjemmeholdet ved at gæsterne kan straffe dem på omstillingerne hvis de spiller alt for offensivt, og Juventus har scoret ni mål i Bergamo i de seneste fire indbyrdes opgør, og derfor skal Atalanta lukke ned for Ronaldo og co, og det kan de også gøre ved deres til tider hårde fysiske spil.
Hold øje med
 • Den Gamle Dame fra Torino har normalt et godt tag på hjemmeholdet, og har ikke tabt til Atalanta i de seneste 25 indbyrdes opgør.
 • De to mandskaber er kendt for deres offensive spillestil, og Atalanta er i denne sæson det mest scorende mandskab, og kan gøre ondt på Juventus.
 • Atalanta har vundet ni af de seneste ti opgør de har spillet, og har kun tabt ude mod Inter, og hvor man bestemt kunne have fået uafgjort efter spil og chancer.
 • Juventus har kun tabt to udekampe i denne sæson, og et godt bevis på at de gør det godt på udebane.
 • Frygten er selvfølgelig lidt at begge bare slipper tøjlerne og går ud for at jagte de tre point, så kan det gå hen og blive et åbent opgør med spil og chancer i begge ender af banen, og ikke mindst masser af mål.
Oddsmarked

888sport er i odds 3.65 på uafgjort i søndagens opgør i Bergamo, Nordicbet, Cashpoint og Bet365 er alle i odds 3.60

ATALANTA: Bergamo klubben er tæt på at spille sig i Champions League igen for tredje sæson i træk, og må man erkende at Atalanta kun har imponeret i de seneste tre-fire sæsoner med deres flotte offensive spil, og ikke mindst masser af mål og chancer i deres opgør både i Serie A, og i Champions League.

Søndag gælder det Den Gamle Dame fra Torino hjemme på Gewiss Stadium, og man er favoritter pga hjemmebanen og fordi at man i øjeblikket er inde i en rigtig god stime med ni sejre i de seneste ti spillerunder, og med et ganske fint slutprogram i de sidste otte spillerunder kan man afgøre det hele selv, man har det dog normalt ikke nemt mod Juventus og som man ikke har besejret i de seneste 25 indbyrdes opgør.

Det dufter af en tæt affære i Bergamo og hvor Atalanta sagtens kan leve med en pointdeling, og især fordi Napoli hjemme spiller mod Inter søndag aften, og det ligner et vanskeligt opgør for napolitanerne, og det kan betyde at Bergamo mandskabet for alt i verden skal ud af dette opgør med et point. Det kan blive en taktisk og låst affære som det også var tilfældet senest i Torino tilbage i december, og hvor opgøret sluttede 1-1, og i de seneste fem indbyrdes opgør mellem de to mandskaber er fire af opgørene sluttet uafgjort.

Atalantas hjemmebanestatistik: 9-3-3, målscore 41-22.

Trupnyt:Romero(fast) i forsvaret er ude til opgøret med karantæne, Hateboer(reserve) på midtbanen er skadet, og Pessina(reserve)på midtbanen er tvivlsom til opgøret.

Atalantas forventede startopstilling: 4-2-3-1: Gollini- Toloi, Palomino, Djimsiti, Gosens- De Roon, Freuler- Malinovskyi, Pasalic, Muriel- Zapata.

JUVENTUS: Den Gamle Dame bliver med stor sandsynlighed væltet af tronen i denne sæson efter ni mesterskaber i træk, og set over hele sæsonen er det ganske fortjent hvis mesterskabet havner i Inter da de har været bedre over hele sæsonen  og mere kontinuerlig, samtidig med at træner Andrea Pirlo nok ikke helt var det rigtig valgt til trænerposten, og efter min mening mangler en del.

Man er i Coppa Italia finalen i maj mod netop Atalanta og det er det tætteste Juventus kommer på at vinde noget i denne sæson, og ikke mindst skal man slutte i Top 4 hvis sæsonen ikke skal blive til den helt store fiasko for klubben, men man har et ganske fint slutprogram og man skal og bør kunne slutte i Top 4, selvom Napoli kun er tre point efter i tabellen.

Juventus er inde i en ganske fin stime man vandt senest over Napoli i midtugen og i weekenden over Genoa, og efter at man meget overraskende tabte hjemme mod Benevento og kun spillede uafgjort i Derdy della Mole mod bysbørnene fra Torino, og de pointtab betyder at man ikke har råd til at tabe i dette opgør, og med hjemmeholdets gode form og stime i øjeblikket så vil Juventus bestemt være godt tilfreds med at komme fra Bergamo med et point.

Juventus udebanestatistik: 6-6-2, målscore 27-15.

Trupnyt: Juventus har ingen vigtige skader til opgøret, men det tyder dog på at både Bonucci og Chiellini starter på bænken, og det betyder at Demiral og De Ligt spiller i midterforsvaret fra start.

Juventus forventede startopstilling: 4-4-2: Szczesny- Cuadrado, Demiral, De Ligt, Danilo- Kulusevski, Bentancur, Rabiot, Chiesa- Morata, Ronaldo.

Kilder

Gazzetta Dello Sport, corrieredellosport, atalanta.it, bergamonews.it, juventus.com, Tuttosport.com, Tuttomercatoweb.com

 • Mange specialspil
 • Ingen gebyrer

Kommentarer

Feedback