18+ | Spil med omtanke | Stopspillet.dk | ROFUS.nu
Annonce

Atalanta - Ajax

Infokamp
Match center
27. oktober 2020 kl. 21:00 - Fodbold, Europa - Champions League
Gewiss Stadium    Damir Skomina
26. okt. 2020 kl. 12:47 (Opdateret 27. okt. 2020 kl. 22:54) 26/10
Annonce - Denne side indeholder reklamelinks*. Selvudelukkelse via Rofus.nu 18+. Regler og vilkår gælder. Spil med omtanke.
Kommentarer (11)
Atalanta er favoritter hjemme på Gewiss Stadium mod hollandske Ajax, og kan tag et godt skridt i turneringen med en sejr. Ajax kommer dog ikke til Italien for at kigge på og, er ubesejret i de seneste femten udekampe i Europa, men hvor er værdien?
Oddsmarked

Betfair er i odds 1,85 på en Atalanta sejr, 888 sport og Unibet er begge i odds 4,35 på uafgjort, mens begge bookmakere er i odds 4,30 på en hollandsk sejr.

DET TALER FOR ATALANTA:

 • Hjemme i Bergamo er Atalanta meget stærke og hvor de er en målskine som er meget svær at stoppe, og de skal sandsynligvis også give gæsterne noget at se til tirsdag aften i det norditalienske.
 • Ajax kommer med en 13-0 sejr i weekenden mod Venlo, men Ajax er langtfra det mandskab fra Venlo, det er nemlig blevet til nederlag ude mod Groningen og en sejr i Rotterdam mod Sparta, begge mandskaber som ikke er på italienernes niveau.
 • Atalanta kan til tirsdagens opgør stille i stærkeste opstilling og valgte at spare en del af de faste startere senest, og med en sejr mod netop Ajax vil man allerede være seks point foran hollænderne efter kun to spillerunder i Champions League, og vil give rigtig gode muligheder for videre avancement.
 • Europæisk har Ajax mere erfaring end Atalanta, men gæsterne har et meget ungt mandskab, og hvor Atalanta med deres hurtige spil og til tider også fysisk hårdt spil vil kunne overmatche Ajax.
 • Uden at tag noget fra den hollandske liga så er Serie A bare en liga på et højere niveau, og mod netop Atalanta vil Ajax komme til at spille i et andet tempo end de normalt gør i den hjemlige liga.
 • Med gæsternes nederlag hjemme mod Liverpool er de tvunget frem i dette opgør og skal have point, og Ajax er kendt for deres offensive spillestil og det bør give Atalanta muligheder både omstilligerne, men generelt også i det åbne spil.
 • Atalanta har scoret seks mål i deres første to hjemmekampe i denne sæson, og nitten mål indtil videre i de første seks opgør i denne sæson, yderligere er mandskabet bedre sammenspillet umiddelbart end gæsterne hvilket også bør give hjemmeholdet en lille fordel.

DET TALER FOR AJAX:

 • Ajax kommer til Bergamo med masser af selvtillid efter 13-0 sejren i weekendens udeopgør mod Venlo, og Atalanta har tabt de seneste to opgør i Serie A senest hjemme mod Sampdoria i lørdags 1-3, og hvor gæsterne straffede hjemmeholdet på omstillingerne.
 • Atalantas offensive spillestil  passer Ajax utrolig godt, og det bør give hollænderne muligheder for at gøre ondt på Atalanta på omstillingerne, samtidigt med at italienerne har utrolig svært ved at holde nullet, og dette opgør blive ikke ligeså nemt som senest mod FC Midtjylland.
 • Træner Ten Hag kommer til Bergamo i noget som ligner stærkeste opstilling.
 • Europæisk kommer man ikke udenom at Ajax har mere erfaring end hjemmeholdet, og i de seneste to opgør i Serie A har Atalanta ikke imponeret, hverken defensivt eller spillemæssigt, og derfor skal man pas på ikke at lægge for meget i sejren over Midtjylland senest.
 • Ajax gjorde en ganske god figur hjemme mod Liverpool, og det var ikke fordi at man var spillet ud af brættet mod englænderne, samtidigt med at man defensivt stod stærkt, og det skal man tag med til dette opgør.
 • Hvor længe kan Atalantas succes forsætte, og er tiden ved at være at man er mæt og tingene begynder at vende, og modstanderne er begyndt at læse hvordan de skal spilles og hvor de har svagheder, det synes jeg man har set specielt i de seneste to opgør mod Napoli og Sampdoria, hvor man har lukket syv mål ind og også har tabt ganske fortjent.
 • Ajax skal ud og spille deres chance i dette opgør og italienerne kan ikke undgå at være påvirket af de to nederlag i Serie A, og kan man stå stærkt defensivt og ikke mindst få lukket ned defensivt, så har man ganske gode muligheder for at få point på et tomt Gewiss Stadium.

Trupnyt: De to mandskaber har umiddelbart ikke vigtige fravær til tirsdagens opgør, Atalanta valgte at spare en del af de faste startere i lørdagens hjemmekamp, og et bevis på at fokus allerede var på dette opgør, gæsterne har masser af unge spillere og nogle uden den helt store europæiske erfaring, og det betyder at man spiller med de mest rutineret spillere i Europa Tadic, Tagliafico, Onana, Klaassen og Blind.

Atalantas forventede startopstilling:3-4-2-1: Sportiello- Toloi, Romero, Djimsiti- Hateboer, Freuler, Pasalic, Gosens- Gomez- Muriel, Zapata.

Ajax forventede startopstilling: 4-3-3: Onana- Mazraoui, Schuurs, Lisandro Martinez- Tagliafico, Gravenberch, Klaassen, Blind- Neres, Traore, Tadic.

Kilder

Gazzetta Dello Sport, corrieredellosport.it, Tuttomercatoweb.com, atalanta.it, ajax.nl, telegraaf.nl

Kommentarer

Feedback