18+ | Spil med omtanke | Stopspillet.dk | ROFUS.nu
Annonce

Astralis vinder IEM Katowice - : Ja

26. februar 2021 kl. 15:00 - IEM Katowice 2021
25. feb. 2021 kl. 12:06 (Opdateret 27. feb. 2021 kl. 22:03) 25/02
Annonce - Denne side indeholder reklamelinks*. 18+ Udeluk dig via ROFUS. 18+. Regler og vilkår gælder. Spil med omtanke. Spillemyndighedens hjælpelinje: StopSpillet.dk.
Kommentarer (13)

IEM Katowice 2021

Chance: 33%
Betvalue: 115,50%
Spilbar ned til odds: 3,03
Rigtig/forkert:
Danske Spil Spil nu hos Danske Spil
Astralis er ikke et af verdens bedste hold for sjov. En slow periode, med dumme nederlag. Det ændre dog ikke ved, at Astralis har det bedste hold, hvis vi kigger på helheden. Andre hold har bedre individualister, men mangler så meget andet.
Det taler for
 • De hold som Astralis, har haft problemer med/lige opgør. Ligger i den anden halvdel. Spirit, Navi og Gambit. Det vil først være i en evt. finale, at Astralis render ind i et af de hold.
 • De danske drenge har nu, haft en lille pause, frem til turneringen fortsætter. Det gavner uden tvivl Astralis mere, end et hold som VP eller Liquid. Det momentum de havde/har fra tidligere kampe, kan ikke bruges lige så meget. Astralis vil tage dette, som en "ny" turnering. Det bliver et Astralis hold, som vi kender dem. Skarpe taktisk og med fornyet energi.
 • Astralis møder "kun"hold i deres halvdel, som de historisk har det godt mod. Trods det er år tilbage for VP/Avangar. Så er spillerne mere eller mindre de samme. Liquid er også et hold, som Astralis har godt fat på. Så hvis det endelig skulle være, så har Astralis uden tvivl fået den "nemmeste" vej til en evt finale.
 • Udover Navi, så er Astralis det mest erfarne hold. De har stået i disse store kampe før. De ved godt hvad det vil sige, at skulle spille knald eller fald kampe. Danske hold er kendt for fremragende mentalitet. Kender jeg folkene korrekt i Astralis. Så blev Spirit nederlaget vendt sammen dag. Dagen efter blev der holdt pause samt fokuseret på VP kampen. Astralis er og bliver et mesterskabshold.
 • Af de hold, som er tilbage i turneringen så har Astralis en af de bedste map pools, set over 6mdr. Det er kun Gambit, som overgår det på papiret. Dog ikke noget som kan sammenlignes, da de kun har få kampe mod tier1 hold. Astralis vinder mellem 57-71% af deres kampe, set over 6mdr. Det positive wins rates på alle maps efter bans.
 • Gla1ve er endnu en af turneringens skarpeste IGL. Device en af de bedste Awper. Dupreeh og Magisk er blandt de bedste, når niveauet rammes. Verdens bedste coach har de også. Astralis er som enhed, en af de mest velforberedte/erfarne teams, vi finder på scenen. Deres taktiske planer er noget for sig selv. De kunne ikke lukke ned, for den Fire-power spirit kom med. Den gentagelse sker ikke igen.
Hold øje med
 • Astralis taber kampe som aldrig før. Den sidste måned har de tabt flere kampe, end vundet. Det er ikke takter, vi plejer at se fra et af verdens bedste hold.
 • Imens spillet hos Astralis, ikke er stabilt. Så der andre hold, som imponerer. Gambit, Spirit og Navi. Deres spil udvikles fra kamp til kamp og ser super stærkt ud.
 • Den ene dag tror jeg Astralis, er i opløsning. Den næste dag er de verdens bedste hold. Fundamentet er gået løst og intet er som førhen. De individuelle kræfter underpræsterer og niveauet er ikke hvor det skal være. Om covid19 har taget gnisten, må guderne vide. Noget er der sket, som ikke gavner teamplay.
 • Alle hold udover Astralis viser fremragende form. Derudover viser de bare bedre spil kamp til kamp. Det modsatte kan siges om Astralis. De har virkelig en opgave foran sig her.
 • Flere af spillerne hos Astralis, mangler selvtillid. Niveauet er faldet. Magisk, Dupreeh og Xyp9x er ikke i topform. Findes den ikke frem, så kan et hold som VP, smide dem ud i første kamp.
 • De hold Astralis kan møde nu og frem til de vinder eller ryger ud. Har individualister, som kan matche Astralis. Der er ingen nemme hold mere. Respekten har de forskellige hold lagt på hylden, for det danske hold. Samtidigt er Astralis ikke lige så frygtindgydende som tidligere.
Oddsmarked

Unibet har samme spil til odds 3.25
Ikke mange har åbnet dette spil.

En sejr mod Vitus.Pro - vil selvfølgelig få dette vinderspil til, at falde. Men skulle Astralis gå til finalen. Så er det en kamp mod VP som storfavoritter, det samme vil de være mod Liquid. Skulle finalen blive mellem Astralis og Navi, som de fleste forventer. Så vil Astralis også være favorit (Dette er favorit i form af oddset)Navi er uden tvivl det hold, som jeg ser kommer til, at udfordre Astralis. De har s1mple, som bare er on-fire konstant. Men derfra er det svingende hvem der præsterer for dem. Nogen gange er det Electronic, andre gange en helt anden. Niveauet er for svingende hos de resterende spillere. Navi har dog vundet 10 ud af de sidste 11 kampe. Så det et hold, med selvtilliden i orden. De bedste hold er slået. Så Navi viser en form, som ikke mange andre kan matche.

VP har et godt hold. De spiller bare for passiv cs, og jeg får svært ved, at se de kan overraske rent taktisk mod de bedre hold(Nu bliver det mod Astralis) - De har Jame og Yekindar som deres fire-house. Men er de ikke på niveau, så er der bare langt til de næste i rækken. Især når de nu møder de bedste tier1 hold, som der kan mødes. Er Jame en bedre awper end Device? Nej, han er et niveau eller to under. Yekindar på rifle kan uden tvivl, være på niveau med de bedste i verden. Han er et af de største talenter og med højt potentiale. Men som hold, vinder de kun hvis Astralis spiller, som mod Spirit. 

Gambit ville jeg elske kom langt, jeg ville nyde, at de rev Navi rundt. Holdet mangler desværre bare erfaring. 80% af Gambit holdet, har ikke mødt tier1 hold konstant i hele deres cs tid. Dette bliver en udfordring. Der er mange ting, som skal klappe for at det lykkedes. De har individuelle kræfter i Sh1ro, Ax1le og Hobbit, men er det nok til en sejr? Det tvivler jeg på. Men underpræstere Navi og Sh1ro og co, kan komme i hovederne på s1mple. Så kan det blive interessant.

Liquid ser bedre og bedre ud. Som hold har de overrasket mig, at de allerede ligner et hold som har spillet sammen længe. Navi og Vitality er allerede blevet besejret. Der er ingen tvivl om, at hvis denne pause ikke havde været kommet - Så kunne det blive en interessant kamp hvis Astralis kommer igennem VP. Liqud plejer, at have problemer med Astralis(Som jeg forventer bliver modstanderen). Der er bare mange ubesvaret spørgsmål, som Liquid holdet endnu ikke har givet mig svar på. Fallen, Grim og Stewie2k underpræsterer i 2021. De er så langt fra niveau. Det vil give problemer mod de bedste hold. Samtidigt synes jeg de mangler noget taktisk. En plan B og C er altid godt at have.

Spirit, ja hvad kan man sige om dem. Et firepower hold uden lige. En af de mest talentfyldte awper er på plads og sat sammen med Mir som har potentiale til endnu mere. Spirit har foden på speed pedalen. Det fuld power fremad på serveren, lige meget hvem de møder. De spiller imponeret og stoler på egen gameplan. Det imponerende hvad de har gang i, og håber det kan fortsætte(Selvom jeg før har udtalt jeg har mine forbehold). Kan individualisterne forstætte det høje niveau, så kan det blive en sjov forsættelse for dem i turneringen.

Kilder

www.hltv.org

www.Betbrain.com

www.oddsportal.com

Deres respektive twitter kontoer + evt hjemmesider

 • Høje odds på udvalgte kampe
 • Mange livebetting markeder
 • Stærk mobil-app
Feedback