18+ | Spil med omtanke | Stopspillet.dk | ROFUS.nu
Annonce

Arsenal - Manchester United: Over 2,5 Mål

Match center
30. januar 2021 kl. 18:30 - Fodbold, England - Premier League
Emirates Stadium    Michael Oliver
28. jan. 2021 kl. 10:57 (Opdateret 30. jan. 2021 kl. 20:25) 28/01
Annonce - Denne side indeholder reklamelinks*. 18+ Udeluk dig via ROFUS. 18+. Regler og vilkår gælder. Spil med omtanke. Spillemyndighedens hjælpelinje: StopSpillet.dk.
Kommentarer (1)

Man. Utd. tabte nogle vigtige pointe i sidste runde, som skal hentes i dette opgør, og Arsenal på den anden side, skal indhente deres dårlige start. Det tror jeg kaster mål af sig!

Chance (Over-Under): 58-42%
Betvalue: 106,14%
Spilbar ned til odds: 1,72
Rigtig/forkert: 0-0
NordicBet Spil nu hos NordicBet
Det taler for
 • Arsenal har fået den offensive afdeling til at fungere. 13 mål i de seneste 6 PL kampe, og jeg synes de mange offensive unge folk hos Arsenal, virkelig bringer en masse gode ting.
 • Man. Utd. har nogle individualister som er i særklasse, og som kan skabe noget på egn hånd, og man har også set det flere gange i denne sæson. Man. Utd er det mest scorende hold sammen med Liverpool lige nu, men det er også det hold i top 11 der har lukket flest mål ind, det vidner også lidt om at de gerne skal score mere end 1 for at vinde deres kampe.
 • Ligesom man troede der var fremgang og stabilitet i Man. Utd. går de ud og taber til Sheffield United, og helt fortjent. Man. Utd's forsvar så skandaløse ud, og var til tider virkelig på hældene, jeg tror ikke de får det nemmere mod Arsenal, som har nogle raketter oppe foran.
 • Man. Utd har spiller 13 ud af 20 kampe over de 2,5 Arsenal har spillet 11ud af 20 kampe over 2,5.
 • Dette opgør er uhyret vigtigt for begge mandskaber. For Arsenal gælder det om at bringe sig tættere på top 7, og for Man. Utd gælder det om at få kæmpet sig tilbage på sporet, og mindske afstanden til Man. City. X'et kan ikke rigtig bruges for nogen af mandskaberne i min optik.
 • Arsenal's forsvar er bestemt stadig til at snakke med, selvom de er inde i en rigtig god periode hvor de kun har indkasseret 2 mål på 6 PL kampe. I kampen mod Southampton i sidste runde, så man i hvert fald Leno og Luiz, have nogle kommunikative udfordringer, og børnefejlene synes jeg stadig man kan få øje på.
Hold øje med
 • Sidst de to hold mødtes endte det med en 1-0 sejr til Arsenal, i en kamp, som var dræbende kedelig, og hvor Man. Utd intet skabte og sluttede med en xG på 0,3. Arsenal var kloge og stillede sig langt ned, og overlod initiativet til et ideforladt United mandskab.
 • Aubameyang er ude i dette opgør, og han er ellers en type som kunne gøre rigtig ondt på Man. Utd. bagkæden.
 • 9'eren scorer ikke for Man. Utd. Martial kan ikke finde sin form, og ser ikke god ud for tiden, i min optik, og erstatingen Cavani har høj klasse, men bliver ikke serviceret i samme grad som han måske burde.
Oddsmarked

Oddset på over 2,5 er startet i de 1,80 og har ikke bevæget sig meget. En tæt kamp som denne lugter af et X, men jeg kan ikke forestille mig at nogen af mandskaberne kan leve med det. Derfor har jeg også kigget Man. Utd. vej til odds 2.55 hos comeon!

Holdene:

Arsenal:
Aubameyang ude (Fast mand 5 mål i år) Ceballos ude (reserve/fast 16 kampe i år) Mari (reserve 3 kampe i år)

Derudover er Smith Rowe og Tierney tvivlsomme til dette opgør, og især først nævnte ville være et kæmpe tap for Arsenal og dette spil, hvis han ikke er med.

Mine forventninger til start 11-eren er noget ala det der slog Southampton i sidste runde 3-1 

Man. Utd:
Der er ikke nogen skader eller karantæner for Man.Utd ift. førsteholdstruppen og de faste spillere og reserver. Jeg er meget spændt på at se hvordan de stiller op, men ift. Sheffield United kampen så tror jeg vi får Shaw, Lindelöef, MCT, og Cavani at se fra start. 

 • Tidlige odds
 • Stort udbud af over/under
 • Stærk app

Kommentarer

Feedback