18+ | Spil med omtanke | Stopspillet.dk | ROFUS.nu
Annonce

Arsenal - Manchester United: Arsenal vinder med 1 mål eller X

Match center
22. november 2014 kl. 18:30 - Fodbold, England - Premier League
Emirates Stadium
17. nov. 2014 kl. 22:31 (Opdateret 13. dec. 2018 kl. 17:00) 17/11
Annonce - Denne side indeholder reklamelinks*. 18+ Udeluk dig via ROFUS. 18+. Regler og vilkår gælder. Spil med omtanke. Spillemyndighedens hjælpelinje: StopSpillet.dk.
Kommentarer (2)
Chance: 53%
Betvalue: 102,82%
Spilbar ned til odds: 1,89
Rigtig/forkert:
Unibet Spil nu hos Unibet
Jeg forudser en tæt kamp, når to af Premier League's fineste hold tørner sammen på Emirates. Gunners er farlige på hjemmebane og har en stærkt spillende Alexis, mens udeholdet døjer med et utal af skader. Dog har United et taktisk geni i Van Gaal.

Derfor skal du spille den: 

  • Manchester United har stadig et væld af skader, og senest er det gået ud over stamspillerne Daley Blind og David de Gea.
  • Særligt De Gea er et tab, men også Daley Blind har vist sig exceptionel god til at bringe bolden fra forsvaret og frem imod midtbanen/angrebet.
  • The Gunners er ubesejrede på Emirates de sidste 23 kampe i Premier League.
  • Manchester United vil formentlig stå kompakt og spille taktisk klogt, som de eksempelvis gjorde imod Chelsea.  
  • Louis Van Gaal kan være nødsaget til igen at bruge unge Paddy McNair i midterforsvaret. 
  • Arsene Wenger råder over én af ligaens pt. bedst spillende angribere i form af Alexis Sanchez. 
  • Hjemmeholdet har spillet 3 af 5 hjemmekampe i Premier League uafgjort.  

Det skal du være opmærksom på:  

  • Arsenal har en Champions League-kamp allerede fire dage efter - om end denne kamp (formentlig) kun har kosmetisk betydning. 
  • De Røde Djævle har et godt tag på Wenger og Co. med 7 sejre i de sidste 10 indbyrdes opgør. 
  • Arsenal er tvivlsomt spillende for tiden og har i de seneste to kampe smidt sejre over styr. 
  • Hvis en rusten Anders Lindegaard starter på mål, kan det bane vejen for en Arsenal-sejr på 2+ mål.
  • Arsenal døjer også med skader, og særligt i midterforsvaret med Monreal ser de svage uge. 

1-X-2: 43-28-29 (hvoraf 25% af 1-tallet vurderes som chancen for at vinde med 1 mål)

Spillet: 

Det effektive odds på 1,94 fås ved at kombinere to spil fra Unibet: 54% af indsatsen skal lægges på X til odds 3,6 og 46% skal lægges på Arsenal-sejr på 1 mål til odds 4,2 (findes under "3-Way Handicap", hvor der skal vælges "draw" ved "starts 0-1".

Udregning af indsatsfordeling: http://www.betxpert.com/odds-tools/halvgardering

Trupnyt

Hjemmeholdet må undvære Mathieu Debuchy (back - fast, men har været skadet i flere måneder), Mesut Özil (offensiv midt - fast, men har været skadet i nogle uger), Laurent Koscielny (forsvar - fast, men har været ude i over en måned) og Abou Diaby (midtbane - reserve). Danny Welbeck (angriber - fast), Alexis Sanchez (offensiv midt - fast) og Theo Walcott (reserve - offensiv midt) er alle tvivlsomme. 

Udeholdet må undvære Radamel Falcao (angriber - fast/reserve, men har været ude i nogle uger), Daley Blind (midtbane - fast, ny skade), Marcos Rojo (forsvar - fast, men har været ude i et par uger), Phil Jones (forsvar - fast, men har været ude i en måned), Jonny Evans (forsvar - reserve) og Rafael (back - fast, men har været ude i nogle uger) er alle ude. Luke Shaw (back - fast, ny skade) er tvivlsom. 

(Kilde: teamtalk.com)

Forventede startopstillinger:

Arsenal (4-2-3-1)

Szczesny

Chambers - Mertesacker - Monreal - Gibbs

Ramsey/Wilshire - Flamini

Chamberlain - Sanchez - Cazorla

Welbeck/Giroud

Manchester United (4-1-4-1)

De Gea/Lindegaard

Valencia - Smalling - McNair - Shaw/Blackett

Carrick

Herrera - Fellaini - Rooney - Di Maria

Van Persie

  • Stort udvalg af sportsgrene
  • Ofte fokus på Skandinavien/DK
  • Stærk mobil platform

Kommentarer

Feedback