18+ | Spil med omtanke | Stopspillet.dk | ROFUS.nu
Annonce

Tips & Spilforslag : Arsenal - Liverpool: X

Match center
30. januar 2013 kl. 20:45 - Fodbold, England - Premier League
Emirates Stadium
Opdateret
0
Tilbage i 90'erne, hvor jeg fik min fodboldopdragelse, blev jeg specielt begejstret for engelsk fodbold med dens intensitet, lidenskab og vilje til at vinde - både på banen og på lægterne. Meget er sket siden da, men jeg synes stadig, at Premier League er den mest interessante liga i verden. Alle klubber har noget at byde på, hvilket også gør ligaen interessant med i betting øjemed. Hjerteklubben er Manchester United, men det skulle ikke gerne skinne igennem.

Skriv endelig, hvis du har noget på hjerte.
Vis mere
Vis mindre
Annonce - Denne side indeholder reklamelinks*. Spillemyndighedens hjælpelinje: stopspillet.dk
Selvudelukkelse: rofus.nu | Spil ansvarligt | 18+
Chance (1-X-2): 41-30-29%
Betvalue: 105,00%
Spilbar ned til odds: 3,33
Rigtig/forkert:
Bet365 Spil nu hos Bet365
Det er en plads i top fire, der er på spil, når Liverpool gæster Arsenal på Emirates Stadium. En eventuel taber må så småt vinke farvel til topplaceringen, og selvom begge hold som udgangspunkt går efter sejren, må de muligvis nøjes med at holde hinanden i snor.

Liverpool har spillet sig tilbage som udfordrer til top fire med seks sejre i ti kampe, men The Reds mangler det sidste i udebanepræstationerne. Liverpool har kun tre sejre på udebane i sæsonen, men af de fem seneste er to vundet, og mod Tottenham og Manchester United var Liverpool tæt på at få point. Tidligere fik The Reds uafgjort ude mod Chelsea og Everton.

Ligesom Liverpool har Arsenal manglet det sidste i de store kampe, men efter to nederlag til tophold baskede Arsenal senest West Ham hjemme med 5-1. Angriberne Giroud og Walcott har for alvor ramt noget der ligner topform, og så er The Gunners giftige i egen hule. Til gengæld halter forsvaret, som giver for mange lette chancer, og det er farligt over for en varm Suarez.

Liverpool har keeper Reina og de offensive backer Johnson og Enrique med igen. Arsenal er svækket defensivt af midtbanestyrmanden Artetas fravær.

Det lugter altså af mål i London, men jeg kan ikke finde værdi i et overspil. Til gengæld mener jeg, at chancen for remis er undervurderet. Selvom Arsenal kun har to uafgjorte på hjemmebane, og Liverpool har fire på udebane, ligner det et forholdsvis lige opgør, som sagtens kan blive påvirket af, at ingen af holdene har råd til nederlag.

Arsenal

Ovenpå et par svære kampe mod Chelsea (1-2) og Manchester City (0-2) har Arsenal fået oprejsning i de seneste par kampe, hvor The Gunners først bankede West Ham 5-1 på egen bane og senest avancerede i FA Cup efter sejr over Brighton. Arsene Wenger vil især være tilfreds med, at Olivier Giroud har fundet vejen til netmaskerne og leveret fire mål i to kampe.

Hjemme på Emirates Stadium forsøger Arsenal som regel at lægge et højt pres på modstanderen, og når det lykkes, scorer The Gunners efter behag. Fire gange i sæsonen har Arsenal lavet minimum fem mål på egen bane blandt andre mod Tottenham. Til gengæld holder Arsenal sjældent tæt bagude, hvilket er lykkedes tre gange i sæsonen. 16 mål imod på egen bane er kun overgået af fire hold i hele ligaen.

Trupnyt

Thomas Vermaelen (f – fast) har været småskadet, men han bliver klar til kampen. Wenger igen undvære Mikel Arteta (m – fast), Francois Coquelin (m – reserve) og Gervinho (a – reserve). Artetas fravær svækker defensiven, da han skaber en god balancen på midtbanen.

Kilde: http://www.teamtalk.com/match/preview/978/8452046/Thomas-Vermaelen-fit-for-Arsenal-Liverpool-have-three-players-back

Bud på startopstilling

(4-2-3-1)

Szcznesny

Sagna – Mertesacker – Vermaelen – Gibbs

Wilshere – Ramsey/Diaby

Walcott – Cazorla – Podolski

Giroud

Liverpool

På trods af et slemt skuffende nederlag til Oldham i FA Cup er Liverpool i fremgang, og selvom de fleste har afskrevet The Reds i kampen om top fire, er Liverpool ikke ude endnu. Denne kamp bliver en nøglekamp i håbet om at holde drømmen i live, og derfor er der ikke råd til nederlag. Det har ellers været enten eller for Liverpool i de seneste ti kampe, hvor The Reds har vundet seks og tabt fire.

Gennem hele sæsonen har Liverpool dog haft det svært på udebane, hvor det blot er blevet til sejre over Norwich, West Ham og QPR. I de seneste fem kampe har Liverpool vundet to og tabt tre. Kradser man lidt i lakken, har Liverpool dog kun været ude af kampene mod WBA i sæsonpremieren og mod Stoke, mens The Reds sagtens kunne have fået ét point mod både Tottenham og Manchester United.

Undervejs på udebane har The Reds lukket ni mål ind, og det er et problem, når Liverpools egen målscoring afhænger af Luis Suarez.

Trupnyt

José Enrique (b – fast) gør comeback efter en måned på sidelinjen, og det styrker naturligvis bagkæden. Pepe Reina (k – fast) og Glen Johnson (b – fast) er også begge tilbage på holdet efter småskader.

Kilde: http://www.teamtalk.com/match/preview/978/8452046/Thomas-Vermaelen-fit-for-Arsenal-Liverpool-have-three-players-back

Bud på startopstilling

(4-2-3-1)

Reina

Johnson – Skrtel – Agger – Enrique

Allen/Henderson – Lucas – Gerrard

Suarez – Sturridge - Downing

  • God velkomstbonus på sport
  • Stort spiludvalg
  • Tidlige odds
  • Markedets bedste livebetting
  • Rigtig god mobilapp
  • Meget brugervenligt og flot site
  • Konkurrencedygtige odds

Interesseret i mere? Så sørg for at se vores daglige odds tips og betting tips.

Fremtidige tips

Kommentarer

Feedback