18+ | Spil med omtanke | Stopspillet.dk | ROFUS.nu
Annonce

Arsenal - Fulham: (AH: -0,5) 1

Match center
18. april 2021 kl. 14:30 - Fodbold, England - Premier League
Emirates Stadium    Craig Pawson
17. apr. 2021 kl. 10:48 (Opdateret 18. apr. 2021 kl. 16:29) 17/04
Annonce - Denne side indeholder reklamelinks*. 18+ Udeluk dig via ROFUS. 18+. Regler og vilkår gælder. Spil med omtanke. Spillemyndighedens hjælpelinje: StopSpillet.dk.
Kommentarer (9)
Chance (1-X-2) inklusiv handicap: 57-0-43%
Betvalue: 102,60%
Spilbar ned til odds: 1,75
Rigtig/forkert: 1-1
NordicBet Spil nu hos NordicBet
Oddset afspejler nogenlunde de to holds præstationer hidtil i sæsonen. Ja ser man på sæsonens xG vil der faktisk være værdi på Fulham. Men Arsenal har været stabilt gode mod bundholdene, og her hører Fulham til trods deres gode intentioner.
Det taler for
 • Markedet vurderer en score på 1,64-0,82. Men ser man på hvordan Arsenal har præsteret mod bundholdene og Fulham mod hold af Arsenals kaliber, ja så ender jeg på en score på 1,88-0,58. Det er en voldsom forskel, som man ikke skal lægge for meget i. Men pointen består: Arsenal gør det godt mod de mindre modstandere.
 • Fulhams xG er både for sæsonen og i ovenstående lille sample meget jævnbyrdig. Problemet for Fulham er, at de er så imponerende uskarpe foran mål. Og så bliver det svært, selv med en fornuftig defensiv.
 • Arsenals generelle sløje xG for sæsonen dækker også over en meget sløj start, der var tæt på at koste Arteta jobbet (ifølge pressen). Men halvvejs gav Arteta pokker i det hele og satte de unge drenge på banen imod Chelsea, som Smith-Rowe og Saka. Op til den kamp var Arsenals xG 0,9-1,3. Efterfølgende er den markant forbedret til 1,5-1,1.
 • Arsenal kommer med et kæmpe boost med en stensikker sejr i EL-kvartfinalen. Fulham derimod gik ind til sidste weekend med et håb om at komme over stregen, til nu at være 6 point fra en redning og et hårdt program. Fulham var ved at komme godt med, men 3 nederlag i streg mod modstandere, hvor de havde håbet på point kan ikke være godt for selvtilliden.
 • I de fem kampe Arsenal har spillet mod bund-4 har de fem sejre. Og i de 3 siden "skiftet" er målscoren 10-0. Det er en lille sample bevares, men Arsenals trup besidder deres placering til trods en række stærke individualister, der bare er for stærke i 1-mod-1 når de møder bundholdene.
 • I starten af sæsonen var Arsenal berømt/berygtet for at høvle indlæg ind over. Stærkt ueffektivt, når hverken Auba eller Lacazette er 2 meter. I stedet er Arsenal blevet ret gode til at skabe chancer ved at spille igennem kæderne og kommer i højere grad frem til de små effektive cutbacks, som Lacazette har nydt godt af på det sidste.
 • Netop spillet mellem kæderne kan blive et problem Fulham, da Parker er begyndt at famle. Han var gået over en en 4-backkæde for at skabe mere offensivt, hvilket gav resultater til at starte med. Men mod Wolves var han tilbage i en 3'er. Derudover fisker han rundt efter de 11 spillere han stoler mest på. Denne mangel på kontinuitet og dermed koordination, kan Arsenal udnytte.
 • Selvom Arsenal er placeret i ingenmandsland, så har de kun 5 point og en kamp i hånden op til deres forhadte rival fra det nordlige London: Tottenham. Ikke siden 2015/16-sæsonen har Gunners kunne fejre St. Totteringham's Day, og det vil de meget gerne snart kunne gøre igen.
Hold øje med
 • Arsenals unge spillere giver en del svingende resultater og præstationer.
 • Motivationen til St. Totteringham's Day burde ikke kunne måle sig med motivationen til at overleve i PL. Fulham spillerne burde kæmpe til blodet sprøjter.
 • Arsenal har svag forsvarsside. De har lukket forholdsvis mange flere mål ind fra opspil i deres venstreside end centralt og højre. Parker har før vist sig snu, så måske han kan udnytte dette.
Oddsmarked

Nordicbet er stukket lidt af her fra de øvrige, som den eneste på1,80, men det kan en stigende TBP måske ændre på

Arsenal 4-2-3-1

Leno - Xhaka, Mari, Holding, Bellerin - Ceballos, Partey - Martinelli, Smith-Rowe, Saka - Lacazette

Fravær: Luiz, Tierney. Tvivlsom: Odegaard, Auba

Kommentar: Der kan selvfølgelig være større rotation, men jeg kan godt forestille mig, at Arteta kører den lidt videre og så rotere lidt mere mod Everton, hvor Auba og Odegaard forhåbentlig er klar. For det bliver kampen inden EL-semifinalen mod Villarreal. Det mest oplagte vil selvfølgelig at få Soares ind på VB og så spare enten Xhaka eller Partey, meeeeen jeg tror gerne Arteta vil se mere til hans eksperiment med Xhaka på VB, som en quarterback der fyrer afleveringer afsted

Fulham 3-4-2-1

Areola - Tosin, Andersen, Aina - Robinson, Reed, Lemina, Tete - Lookman, Reid - Mitrovic

Fravær: Kongolo, Rodak, Cairney

 

 • Tidlige odds
 • Stort udbud af over/under
 • Stærk app

Kommentarer

Feedback