18+ | Spil med omtanke | Stopspillet.dk | ROFUS.nu
Annonce

Arsenal - Chelsea: 2

Match center
22. august 2021 kl. 17:30 - Fodbold, England - Premier League
Emirates Stadium    Paul Tierney
20. aug. 2021 kl. 11:15 (Opdateret 22. aug. 2021 kl. 19:22) 20/08
286
+1
Annonce - Denne side indeholder reklamelinks*. 18+ Udeluk dig via ROFUS. 18+. Regler og vilkår gælder. Spil med omtanke. Spillemyndighedens hjælpelinje: StopSpillet.dk.
Kommentarer (2)

Chelsea tager i denne 2. runde på Emirates Stadium, og jeg tror de får rigtig gode muligheder for de 3 point.

Chance (1-X-2): 17-25-58%
Betvalue: 104,40%
Spilbar ned til odds: 1,72
Rigtig/forkert: 0-2
ComeOn Spil nu hos ComeOn
Det taler for
 • Arsenal mangler nogle store profiler især i den offensive afdeling. Med Lacazette, Aubameyang og Nketiah ude bliver det ikke nogle nemmere opgave.
 • Chelsea har bare et vildt hold, og til dette opgør, kan de give debut til Lukaku, og derudover har man Werner, Harvertz, Pulisic, Mount som kan bidrage til en super stærk offensiv, som både er gode på bolden, men også får skabt store chancer når de så er på bolden.
 • Defensivt har Chelsea også et boldværk i AC, Rüdiger og Silva, hvor de tillader rigtig få chancer til modstanderne. Denne 3-backkæde har virkelig fungeret godt for Tuchel, og jeg tror de kommer til at få gode betingelser for at holde nullet i dette opgør.
 • Arsenal har bare i de sidste mange sæsoner haft et forsvar der på sine dårlige dage lignede et dansk serie-5 forsvar. I deres åbner mod Brentford illustrerede de igen, at forsvaret ikke er helt på plads, og jeg tror der går noget tid før de nye folk er spillet ind, og har fundet hinanden.
 • Arsenal har på midten Thomas ude, så Sambi Lokonga og Xhaka starter nok derfor inde på midten, og ift. Jorginho og Kovacic som nok starter for Chelsea, og der er mine penge på at Chelsea vinder den midtbanekamp.
 • Kigger vi på optakten til denne PL, har Chelsea også haft gode forudsætninger for at spille sig i gang, da man spillede, og vandt Super Cuppen over Villarreal, men derudover har man også bare vundet samtlige venskabskampe, mod bl.a. Arsenal og Chelsea
Hold øje med
 • Arsenal har haft et godt tag på Chelsea i de seneste indbyrdes opgør, hvor de har vundet 3 og spillet 1 uafgjort i de seneste 4 indbyrdes opgør.
 • Arsenal er på hjemmebane, og med en masse hjemmefans i ryggen, kan de måske råbe Arsenal i gang. Samtidig har Arsenal også noget de skal ud og bevise for hjemmefansene, og det kan måske drive dem til at drille Chelsea lidt.
 • Chelsea har Kante som værende tvivlsom i dette opgør, og derudover er Ziyech ude med en skade. Førstnævnte er vital for Chelsea, og han vil være savnet, hvis han ikke stiller fra start.
 • Kan Chelsea lukke ned for Saka, jeg synes han er mega spændende, og har noget x-factor, og han kommer til at stå overfor Azpilicueta og måske Chalobag, og dem kan han godt drille, og komme forbi hvis han får muligheden for at være retvendt i en 1 mod 1 situation.
Oddsmarked

Oddset på Chelsea sejr er faldende, og har været det i løbet af ugen. Arsenal startede i 2,20 flere steder, og man kan diskutere om vi er ved at være så langt nede, at det er spilbart. Jeg mener dog på bagrund af holdenes tilstand og optakt, at Chelsea ser ud til at være store favoritter. 

Holdene:

Jeg har været lidt inde på trupperne, og de skader der er på de to hold, så derfor nøjes jeg blot med at indsætte mine bud på de to holds start 11'ere:

Arsenal
Leno; Chambers, White, Mari, Tierney; Xhaka, Lokonga; Saka, Smith Rowe, Pepe; Balogun

Chelsea
Mendy; Chalobah, Christensen, Rudiger; Azpilicueta, Jorginho, Kante (Kovacic) , Alonso; Mount, Pulisic; Werner

 • God brugeroplevelse
 • Spændende specialspil og høje odds på Superligaen

Kommentarer

Feedback