18+ | Spil med omtanke | Stopspillet.dk | ROFUS.nu
Annonce

Argentina - Paraguay: Gonzalo Higuain scorer

Match center
8. september 2012 kl. 01:10 - Fodbold, VM
7. sep. 2012 kl. 11:26 (Opdateret 13. dec. 2018 kl. 17:00) 07/09
Annonce - Denne side indeholder reklamelinks*. 18+ Udeluk dig via ROFUS. 18+. Regler og vilkår gælder. Spil med omtanke. Spillemyndighedens hjælpelinje: StopSpillet.dk.
Chance: 50%
Betvalue: 105,00%
Spilbar ned til odds: 2,00
Rigtig/forkert:
Bet365 Spil nu hos Bet365
Det argentinske landshold er storfavorit i VM-kvalifikationskampen mod Paraguay på "Estadio Mario Kempes" i Córdoba.

Argentinerne har adskillige offensive profiler, men specielt Real Madrid-angriberen Gonzalo Higuain ser ud til at få en hovedrolle i angrebet.

Og det kan vise sig at være en rigtig god idé, for Higuain er i topform for tiden med en forrygende start med 4 mål i de hidtil 5 kampe i denne sæson for Real Madrid (både liga og Supercup) og 4 scoringer i de hidtil 5 VM-kvalkampe.

Specielt med en skadet Sergio Aguero virker Gonzalo Higuain til at få pladsen alene i front som boksangriberen, hvor både di Mario og Messi skal fodre med frispilninger.

Paraguay har tabt samtlige deres tre udekampe i VM kvalen, og det ser ud til at blive en lang, sej kamp for at sikre billetterne til Brasilien i 2014. Den paraguayanske defensiv har svigtet og virket alt andet end sikker i de seneste par kampe, og det kan blive vanskeligt at stoppe den argentinske offensiv med den veloplagte Higuain i front.

I den første kvalifikationskamp viste Gonzalo Higuain, at han kan sende Argentina til VM, da han med et hattrick mod Chile bragte ´La Albiceleste´ på sejrskurs. Træner Alejandro Sabella har forsøgt med flere forskellige formationer for at få især Lionel Messi til at ramme Barca-niveauet, men efter opvisningen mod Chile har Sabella stor tillid til Higuain. Real Madrid angriberen skal udfylde rollen som afslutteren, og så skal di Maria og Messi sørge for at få bolden losset frem mod brandvarme Higuain.

I den spanske Primera Division har Higuain også fundet vej til netmaskerne. Han har scoret i samtlige 3 kampe i ligaen, mens det Higuain også fik scoret mod Barcelona i Supercuppen. Så Higuain er flyvende for tiden, og han scorede også i 4-0 sejren mod Ecuador i seneste kvalifikationskamp og ligner igen et godt bud på en målscorer mod Paraguay.

Vi kan komme til at opleve en VM slutrunde i Brasilien uden Paraguay. Den erfarne defensiv er ved at have overskredet sidste salgsdato og Villar (35 år) Verón (33 år), Da Silva (32 år) samt Antolín Alcaraz (30 år) kan få svært ved at følge med de unge argentinske superstjerner.

I seneste runde indkasserede Paraguay et 3-1 nederlag i La Paz mod Bolivia efter at have tabt 0-2 både i Peru og Chile.

Dermed jagter Paraguay stadig deres første point på udebane og de har blot 4 point for deres 5 første VM kval-kampe.

TRUPNYT

Argentina mangler Newcastle forsvareren Fabricio Coloccini samt backen Pablo Zabaleta, der sammen med Sergio Aguero er skadede.

FORVENTEDE STARTOPSTILLINGER

ARGENTINA

Sergio Romero; Clemente Rodríguez, Federico Fernández, Ezequiel Garay, Marcos Rojo; Fernando Gago, Rodrigo Braña; Angel Di María, Lionel Messi, Ezequiel Lavezzi (José Sosa); Gonzalo Higuaín.

PARAGUAY

Justo Villar; Darío Verón, Paulo Da Silva, Antolín Alcaraz, Richard Ortiz; Cristian Riveros, Fidencio Oviedo, Víctor Cáceres, Marcelo Estigarribia; Jonathan Fabbro, Roque Santa Cruz.

  • Stort udvalg
  • Tidlige odds
  • Markedets bedste livebetting

Kommentarer

Feedback