18+ | Spil med omtanke | Stopspillet.dk | ROFUS.nu
Annonce

Royal Antwerp - Tottenham Hotspur: (AH: -1,5) 2

Match center
29. oktober 2020 kl. 18:55 - Fodbold, Europa - Europa League
Bosuil Stadion
28. okt. 2020 kl. 19:13 (Opdateret 29. okt. 2020 kl. 20:48) 28/10
572
0
Annonce - Denne side indeholder reklamelinks*. 18+ Udeluk dig via ROFUS. 18+. Regler og vilkår gælder. Spil med omtanke. Spillemyndighedens hjælpelinje: StopSpillet.dk.

Tottenham møder Antwerpen i Gruppe J, hvor begge mandskaber lagde ud med en sejer. I denne kamp kommer Tottenham med en rotations trup, men en yderst interessant offensiv, og et Antwerpen defensiv der har for vane at lukke mål ind.

Chance (1-X-2) inklusiv handicap: 55-0-45%
Betvalue: 109,35%
Spilbar ned til odds: 2,22
Rigtig/forkert: 1-0
Unibet Spil nu hos Unibet
Det taler for
  • Antwerpen er startet rigtig flot i den hjemmelige liga, hvor de efter 10 runder ligger nr.1 med 20 point, men kigger man på deres kampe i denne sæson så har de ikke fået deres point pga. deres defensive evner. 14 mål har de lukket ind på 10 kampe, og deres seneste 7 kampe har de lukket mål ind, og det har været mod hold som Eupen, St. Truiden og Beerschot (Som alle scorede 2 mål mod Antwerpen)
  • Med alt respekt for de nævnte hold, så er Tottenham i en anden klasse, og deres offensive folk skal nok få chancer.
  • Tottenham er inde i en super flot stime med 11 kampe uden nederlag, og jeg tror der er noget spænde i vente for Spurs fansene. Mange gode offensive folk, og hvis de så også kan finde melodien defensivt, som de har gjort i deres seneste to kampe, hvor de har holdt 0'et så kan de få en god sæson, og en stor sejer i dette opgør.
  • Kigger vi på Tottenham's seneste EL-kamp mod LASK, hvor de vandt 3-0 havde de en xG der hed 2.6, og LASK havde en på 0.5. Jeg så også et Tottenham mandskab der tog opgaven seriøst, og Mourinho kommer også til at stille med et godt hold til dette opgør, offensivt bliver der måske roteret, men med gode reserver, og defensivt kommer vi til at se flere fra den normale stamme tror jeg.
Hold øje med
  • Antwerpen kan gå ind til opgøret med stor selvtillid og tro på tingene. 5 sejre i træk, og selvom modstanderne har været af svingende kvalitet, så er det stadig stærkt, og især offensivt har de vist sig at være rigtig skarpe.
  • Offensivt har Antwerpen været gode i denne sæson med 21 mål på 10 kampe, og kigger man på deres seneste EL kamp vandt de fuldt fortjent 2-1 over Ludogorets hvor xG sluttede 2.7-0.7 til Antwerpen. Så de er et stærkt mandskab, og Tottenham skal være klar fra start, og især i bagkæden være fokuseret på et godt og farligt Antwerpen offensiv.
  • Tottenham kommer til at rotere, hvor meget er endnu uvist, men ikke desto mindre så betyder en rotation også at relationerne ikke er helt på plads, og det kan få betydning for Tottenham. Bale har f.eks. ikke spillet mange minutter i det sidste år, og han skal lige spilles ind på Tottenhamholdet, som en mand som Vinicius også.
Oddsmarked

Oddset er faldt fra de 2,60 hos unibet og til de nu 2,43 lige nu ligger de fleste bookmaker på de 2,30'ish. 

Et andet spil jeg har haft kig på er Bale som målscorer, som hos bet365. står i 2,2 som målscore anytime, og 7,5 på at han scorer 2 mål. Begge er fundet hos betfair. 

Antwerp har flere spillere ude med skader, og corona 

Batubinsika og Benson har været ude med sygdom de seneste kampe, og jeg har læst flere steder, at de ikke er med, og derudover er Coopman og Nsimba skadet, men ingen af de folk der er ude for Antwerp er profiler, eller faste startere. 

Royal Antwerp forventede opstilling har jeg læst mig til kommer til at se sådan her ud.


Butez; Seck, Gelin, De Laet; Buta, Haroun, Hongla, Juklerod; Gerkens, Mbokani, Refaelov

Tottenham Hotspur forventede opstilling, ser sådan her ud, hvor der er blevet roteret i front, hvor jeg tror vi kommer til at få Bale og Vinicius, at se fra start, og jeg tror de har et forventningspres på sig, og det kan medføre at de kommer til at få scoret de mål der skal til for at spillet her går hjem. 


Hart; Aurier, Sanchez, Davies, Reguilon; Sissoko, Winks; Lamela, Lo Celso, Bale; Vinicius

  • Stort udvalg af sportsgrene
  • Ofte fokus på Skandinavien/DK
  • Stærk mobil platform

Kommentarer

Feedback