18+ | Spil med omtanke | Stopspillet.dk | ROFUS.nu
Annonce

Anna Blinkova - Anastasia Zakharova : 2

6. december 2021 kl. 17:00 - Challenger - Angers - indendørs hardcourt
5. dec. 2021 kl. 23:27 (Opdateret 6. dec. 2021 kl. 20:27) 05/12
113
+1
Annonce - Denne side indeholder reklamelinks*. Udeluk dig via ROFUS. 18+. Regler og vilkår gælder. Spil med omtanke. Spillemyndighedens hjælpelinje: StopSpillet.dk.
Kommentarer (2)

1 runde på indendørs i Frankrig

Chance (1-X-2): 55-0-45%
Betvalue: 106,65%
Spilbar ned til odds: 2,22
Rigtig/forkert: 2-0
Bet365 Spil nu hos Bet365

En enkelt kamp falder i øjnene i Frankrig, hvilket er dette russiske opgør.

For 3 år siden da Blinkova sidst vandt en indendørs i Frankrig, var hun stortset storfavorit hver gang hun trådte på banen. Som årene er gået har markedet langsomt mistet troen på hendes styrke, og i år har været et år langt undermiddel. Overall er hun 16-23 men det lyder bedre end det er, og når man ser hende ligner hun en der har lagt sig meget ud. Hun slog dog Tauson på græs, og har tidligere vist stor styrke på indendørs, men for mig er hun lidt en spiller i frit fald.

Blinkova kan være en nådesløs hardhitter, men i takt med den dalende selvtillid, har det også været mere fiasko end succes for hende. Hun har nu haft lang tid til at lade batterierne op, og kommer til at land hun før har spillet mange fine turneringer i, så måske er det en ny udgave af hende der dukker op her.

Zakharova har mange små titler fra Østeuropa på indendørs fra de seneste 2 år, og er også for god til at spille indendørs i de turneringer. Hun har haft berøring med nogle større events i år, hvilket hun er sluppet fint fra. Den kække del af mig vil næsten sige at dette er en fifty fifty kamp, men Zakharova mangler stadigvæk at bevise lidt før jeg tør påstå dette.

Zakharova er mere solid og stabilt spillende, og har vist at hun kan håndtere spillere der jerner igennem. Dette bet kommer mere til at afhænge af Blinkova's dagsform, og her har jeg personligt givet lidt op på hende for en stund. Blinkova har dog stadigvæk i denne kamp det største topniveau, spørgsmålet er bare om det kommer til udtryk.

Det kan altid give et anderledes kampforløb når det er 2 fra samme land der tørner sammen, og hvis Zakharova ikke er for benovet over at spille imod denne tidligere gode WTA spiller, så ser jeg også hende komme bedst ud af denne dyst.

Markedet har svinget op og ned på denne kamp, hvor Bet365 ligger et lille lag over andre udbydere. Blinkova er det store navn i dette opgør, så hun kunne godt trække et par ekstra indsatser til sig op til kampstart.

En ting jeg forudser i denne kamp er at Blinkova både laver flest esser og dobbeltfejl, om det påvirker kampen positivt eller negativt på tiden vise.

God kamp.

  • Stort udvalg
  • Tidlige odds
  • Markedets bedste livebetting
Feedback