18+ | Spil med omtanke | Stopspillet.dk | ROFUS.nu
Annonce

Anastasia Gasanova - Ana Konjuh: Resultat 2-1

29. september 2021 kl. 13:20 - WTA - Nur-Sultan
29. sep. 2021 kl. 13:01 (Opdateret 29. sep. 2021 kl. 17:32) 29/09
Annonce - Denne side indeholder reklamelinks*. Udeluk dig via ROFUS. 18+. Regler og vilkår gælder. Spil med omtanke. Spillemyndighedens hjælpelinje: StopSpillet.dk.
Kommentarer (3)

2 runde Kasakhstan

Chance: 12%
Betvalue: 114,00%
Spilbar ned til odds: 8,33
Rigtig/forkert:
Bet365 Spil nu hos Bet365

De to mødtes tidligere i år på indendørs i Rusland, her vandt Gasnova 2-0, og spillede en god turnering, hvor hun også slog Pavlychenkova ud. Nu er det neutral grund, og Konjuh er kommet meget længere siden da.

Konjuh lavede 10 dobbeltfejl og vandt kun 27 % af 2 server mod Radwanska, som hun havde tabt til i sidste møde. Konjuh overlevede 1 sæt efter at være nede flere gange, og kørte 2 sæt hjem sikkert som har været tendensen, efter et tæt første sæt. Hun har en hammer af en 1 serv, og nogle tunge tunge grundslag, men er ikke super mobil og kæmper ofte med kroppen. Hun kommer fra en god sommer i USA og 3 kampe i Tjekkiet hvor 1 sæt var tæt alle gange.

Gasonova har slet ikke kunne bide side ind på WTA touren, mest af alt fordi hun svinger for meget i niveau. Hun vandt 6-1 6-1 i første kamp mod en som er god på indendørs, men tabte i Luxembourg endnu større til Fett. Når hun spiller godt, og hun alt tilstedeværende i returspil som er hendes force. Hun har en stabil serv, men ikke mere end at hun snildt kan blive brudt når det ikke hænger sammen for hende. Hun har flere gange vist topniveau, og slog også Pliskova tidligere på året, og har en smule bedre trackrekord på indendørs end Konjuh.

Gasnanova har slået Konjuh i år, og kommer fra en stensikker sejr, så forventer at hun ikke har en offday og byder Konjuh op til dans.

Dette er et af 2 resultat tip.

God kamp.

  • Stort udvalg
  • Tidlige odds
  • Markedets bedste livebetting
Feedback