18+ | Spil med omtanke | Stopspillet.dk | ROFUS.nu
Annonce

Almería - Oviedo: Almería og Begge hold scorer

Match center
16. januar 2020 kl. 21:00 - Fodbold, Spanien - Segunda División
Estadio Mediterraneo
16. jan. 2020 kl. 12:46 (Opdateret 16. jan. 2020 kl. 23:01) 16/01
Annonce - Denne side indeholder reklamelinks*. Selvudelukkelse via Rofus.nu 18+. Regler og vilkår gælder. Spil med omtanke.
Kommentarer (2)

Segunda División - Top mod bund med masser af mål

Chance: 25%
Betvalue: 108,25%
Spilbar ned til odds: 4,00
Rigtig/forkert:
Bet365 Spil nu hos Bet365

Nr. 2 på hjemmebane mod nr. 17

Både i toppen og i bunden af ligaen er det et tæt løb om op- og nedrykning. Cadiz er rykket en smule fra i toppen med 45 point, men Almería har mulighed for at komme op på 42 point i aften hvis de slår Real Oviedo på Estadio Mediterráneos og dermed trække lidt fra Real Zaragoza og SD Huesca, der lige er 3 og 4 med 39 point ligesom Almería.

Siden Real Oviedo igen kom op i Segunda División i 2015 har Peter Møllers gamle klub har som målsætning at komme tilbage til La Liga. De er dog endt lige udenfor top 6, og dermed playoff om oprykning, i hver sæson og denne sæson er det så gået den anden vej og nu handler det mere om at ikke rykke ned. Oviedo har inden aftens kamp 23 point hvilket placerer dem på 17. pladsen, men de tre hold under dem har alle 22 point og der er kun fem point ned til sidstepladsen. Nr. 19 til 22 rykker ned i Segunda División B.

Almería er uden tvivl favoritter til at vinde. På trods af det åbnede oddset i 1,75 hvilket ikke normalt ses i en kamp mellem nr. 2 og nr. 17. Oddset er dog siden faldet til 1,65 hvilket er lige lavt nok til mig. Jeg har derimod kigget på begge til at score. Almería scorer masser af mål i ligaen både generelt og på hjemmebane. På hjemmebane scorer de i snit 1,9 mål pr. kamp mens de lukker 1 mål ind. Oviedo scorer ikke ligeså meget som Almería, men deres målsnit er alligevel på 1,36 pr. kamp på udebane. Til gengæld lukker de i snit 1,82 mål ind pr. kamp.

I seks ud af 10 kampe på Almerías hjemmebane har begge hold scoret, mens hele 10 ud 11 udekampe for Oviedo er endt med mål til begge hold. Ser man på alle kampe er det hhv. 60,86% og 78,26% for Almería og Oviedo med mål til begge hold. I de indbyrdes kampe på Almerías hjemmebane er det tre ud af fem kampe med mål til begge hold. Dét tror jeg gentager sig i aften.

At begge hold scorer giver alene 2,10 i odds, hvilket også har værdi i sig selv, men når man kigger på oddset for Almería sejr og mål til begge hold, så synes jeg oddset på 4,33 højt. Det svarer til ca. 2,06 for hjemmesejr og det synes jeg er meget flot.

Almería har så vidt jeg lige kan finde ud af ikke nogle skader eller karantæner, men Oviedo er ramt af tre karantæner til tre faste spillere. Christian Férnandez (CB - fast), Sergio Tejera (CM - fast) og ikke mindst Marco Sangalli (FW - fast) er ude med karantæne. Marco Sangalli, der har stået for 2 mål og 6 assists i denne sæson. Dog har Oviedo stadig Alfredo Ortuño, der er holdets topscorer med 10 mål.

Andre stats for kampen:

Der er scoret over 2.5 mål i hver  af Almerías sidste fem kampe.

Almería har scoret mindst to mål i de sidste seks kampe.

Almería har vundet 12 ud af de sidste 13 kampe.

I tre ud af Almerías sidste fem hjemmekampe har begge hold scoret og Almería er 3-1-1.

I Osasunas sidste fem udekampe har begge hold scoret og Oviedo er 1-1-3.

  • Stort udvalg
  • Tidlige odds
  • Markedets bedste livebetting

Kommentarer

Feedback