18+ | Spil med omtanke | Stopspillet.dk | ROFUS.nu
Annonce

Alistair Overeem - Walter Harris: 1

17. maj 2020 kl. 05:00 - Mixed Martial arts, UFC
Spillested: Vystar Veterans Memorial Arena
16. maj. 2020 kl. 02:20 (Opdateret 17. maj. 2020 kl. 06:02) 16/05
Annonce - Denne side indeholder reklamelinks*. Selvudelukkelse via Rofus.nu 18+. Regler og vilkår gælder. Spil med omtanke.
Kommentarer (11)

UFC on ESPN 8. Main event i Jacksonville. Sværvægt.

Chance (1-2): 48-52%
Betvalue: 108,00%
Spilbar ned til odds: 2,08
Rigtig/forkert: Overeem w/ TKO 2/5
Betfair Sportsbook Spil nu hos Betfair Sportsbook
Overeem er teknisk set en overlegen fighter. Harris vil være meget farlig med sin power og størrelse, men hvis Overeem kan undgå at blotte sin sårbare kæbe tidligt, så har han gode forudsætninger for at tage over med sin clinch og grappling.
Det taler for
 • Overeem besidder enorm erfaring. Han har mødt og besejret en lang række legender i sporten.
 • Overeem er overordnet set en langt bedre fighter. Han bør teknisk set have et overtag overalt.
 • Overeem er blevet forsigtig og tålmodig med årene. Han er meget bevidst om sine svagheder.
 • Overeem er stadig en skræmmende finisher. Han har afgjort hele 40 ud af sine 45 sejre før tid.
 • Harris er relativt grøn på højeste niveau. Han har endnu ikke bevist, at han kan begå sig i top ti.
Hold øje med
 • Harris er i karrierens bedste form. Han er ubesejret i de sidste fire kampe trods god modstand.
 • Harris er en rigtig farlig kickbokser, som besidder enorm power og eksplosivitet i sine angreb.
 • Harris kan til tider være påpasselig, men det kan hjælpe ham på dette niveau over fem runder.
 • Overeem har en decideret svag kæbe. Han overlever sandsynligvis ikke, hvis han fanges rent.
 • Overeem reagerer oftest negativt, når han sættes under pres. Det kan koste ham meget energi.

Odds

OBS: Jeg finder værdi på dette spil overalt på markedet.

Alistair Overeem er smal underdog overalt på markedet. Cashpoint giver 2,19 på en hollandsk sejr, 888Sport, Bethard, Bwin, Danske Spil og Unibet giver 2,20, mens Bet365, Betfair Sportsbook og Nordicbet giver 2,25. En toneangivende bookmaker uden dansk licens giver 2,26 på hollænderen. Det er efterhånden lidt et coin flip, hvis man spiller på Overeem, men det er i orden, hvis man finder et odds som dette. Han har en meget skrøbelig kæbe, men når det er sagt, så ser jeg ham stadig være blandt de allerbedste sværvægtere i verden, hvis man fokuserer på hans evner.

Overeem er blevet knockoutet mange gange, så Harris er netop en type, der hurtigt kan få en til at se dum ud med sin power og størrelse. Det har jeg desværre oplevet før. Jeg mener dog, at amerikaneren bliver overvurderet. Dette er på ingen måde et nyt matchup for Overeem. Han har stået over for lignende udfordringer en helt masse gange. Hvis han begår en fejl, så kan det koste dyrt, men han har altså slået en række modstandere, som var bedre end Harris. Jeg er opmærksom på, at jeg går imod markedet, så jeg sætter ikke kampen 50-50. Uanset hvad kommer jeg ikke udenom flot værdi på Overeem. Han er trods sine sårbarheder et bæst, så der skal sjældent meget til, før han finder et finish.

Alistair Overeem

Holland
39 år (17. maj 1980)
45-18, 1 NC
Ortodoks
Højde: 196 cm.
Rækkevidde: 203 cm.
Vægt: 115 kg.

Alistair ”The Demolition Man” Overeem er tidligere mester på sværvægt hos DREAM og Strikeforce og er rangeret som nummer ni i divisionen hos Sherdog. Han har bl.a. besejret Vitor Belfort, Igor Vovchanchyn, Sergei Kharitonov, Mark Hunt, Brett Rogers, Todd Duffee, Fabricio Werdum, Brock Lesnar, Frank Mir, Stefan Struve, Roy Nelson, Junior dos Santos, Andrei Arlovski, Sergei Pavlovich og Alexey Oleynik, han har en no contest mod Mirko Filipovic, mens han bl.a. har tabt til samme Werdum og Kharitonov samt Chuck Liddell, Antonio Rogerio Nogueira, Mauricio Rua, Ricardo Arona, Antonio Silva, Travis Browne, Ben Rothwell, Stipe Miocic, Francis Ngannou, Curtis Blaydes og Jairzinho Rozenstruik.

Overeem har i øvrigt kæmpet med enorm succes i kickboksning. Han vandt K-1 World Grand Prix 2010 Final, hvilket er en imponerende bedrift, selvom det skal med, at feltet var noget svagere i forhold til de tidligere år. I K-1 har han bl.a. besejret Badr Hari, Peter Aerts, Ewerton Texeira, Dzevad Poturak, Tyrone Spong og Gökhan Saki, mens han bl.a. har tabt til samme Hari samt Glaube Feitosa og Remy Bonjasky.

Walt Harris

USA
36 år (10. juni 1983)
13-7, 1 NC
Southpaw
Højde: 196 cm.
Rækkevidde: 196 cm.
Vægt: 120 kg.

Walt ”The Big Ticket” Harris er ikke rangeret i top ti i sværvægtsdivisionen hos Sherdog. Han har bl.a. besejret Anthony Hamilton, D.J. Linderman, Cody East, Chase Sherman, Cyril Asker, Daniel Spitz, Sergey Spivak og Alexey Oleynik, han har en no contest mod Andrei Arlovski, mens han bl.a. har tabt til Jared Rosholt, Nikita Krylov, Soa Palelei, Shamil Abdurakhimov, Fabricio Werdum og Mark Godbeer.

 • Høje odds på 2-vejs spil
 • Hyppige promotions til kunder
 • Stort livebetting-udbud

Kommentarer

Feedback