18+ | Spil med omtanke | Stopspillet.dk | ROFUS.nu
Annonce

Tips & Spilforslag : AGF - Silkeborg IF: X

Match center
21. november 2011 kl. 19:00 - Fodbold, Danmark - Superligaen
Ceres Park
21. nov. 2011 kl. 10:38 (Opdateret 13. dec. 2018 kl. 17:00) 21/11
Annonce - Denne side indeholder reklamelinks*. Spillemyndighedens hjælpelinje: stopspillet.dk
Selvudelukkelse: rofus.nu | Spil ansvarligt | 18+
Chance (1-X-2): 43-30-27%
Betvalue: 106,50%
Spilbar ned til odds: 3,33
Rigtig/forkert:
Scandic Spil nu hos Scandic
Mandagskampen står i denne runde imellem to formstærke hold, når AGF får besøg af Silkeborg. Hjemmeholdet er nemlig ubesejret i 11 kampe, mens udeholdet kan notere sig 7 Superliga-optrædener i træk uden nederlag.

Begge hold er kendetegnet ved godt trænerarbejde, hvor hver enkelt spiller kender sin rolle og lever op til den. Der begås meget få personlige fejl, der kan give dumme og afgørende mål og så er der masser af fokus på dødbolde og omstillinger.

Jeg synes umiddelbart markedet undervurderer sandsynligheden for X'et en smule. AGF er favoritter (og kan rykke op på tredjepladsen med en sejr), men mangler til gengæld nogle offensive kort til skader. Derudover har århusianerne spillet en del uafgjorte kampe på det seneste. Silkeborgs kommer i stærkeste opstilling og har set meget solide ud på det seneste.

Derfor finder jeg værdi i et X i mandagskampen, der vil være et tilfredsstillende resultat for begge hold og give den ubesejrede stime en uges liv mere.

AGF kæmpede inden landskamppausen med gevaldige skadesproblemer. Derfor kom pausen ikke ubelejligt for århusianerne. I mellemtiden har man fået lidt flere folk tilbage, men træner Peter Sørensen kæmper stadig med en smal trup.

Dette har man også så småt kunne læse på resultaterne, hvor AGF har spillet en del uafgjorte kampe på det seneste. Holdet skal dog have ros for minimum at få uafgjort, hvilket betyder at man er ubesejret i 11 kampe i træk.

AGFs grundbase er den gode organisation og de dygtige omstillinger, hvor Peter Graulund længe har været det bedste offensive kort. Det er ikke nogen hemmelighed at Graulund sidder ude med skade resten af efteråret, hvilket man formentlig også vil kunne læse i resultaterne. Godt nok har man en dygtig afslutter i Søren Larsen, men den landsholdsaktuelle angriber har ikke Graulunds hurtighed og bevægelse uden bolden.

Til kampen mod Silkeborg forventer jeg at AGF vil have stor respekt for deres modstander og først og fremmest have fokus på det defensive. Tendensen i AGFs spil er nemlig, at de helst ikke skal tvinges til at score for mange mål selv. Derfor vil de bringe en kontrolleret offensiv for dagen.

På skadesfronten mangler man Peter Graulund (a – fast), Mark Howard (f – fast/reserve), Kasper Povlsen (m – fast) og David Devdariani (m/a – reserve). Derudover er Stephan Petersen (m – fast) tvivlsom.

Jeg har allerede omtalt Graulunds betydning, mens AGF har glimrende reserver i de andres fravær. Sorin har længe dækket ind med succes for Howard og kan vel snart karakterises som fast mand med sine solide præstationer. Casper Sloth har i flere omgange vikarieret for Kasper Povlsen, mens også Hjalte Nørregaard er på vej. I Stephan Petersens kantrolle har Adam Eckersley gjort det glimrende i flere omgange.

Forventet startopstilling (4-4-2): Rasmussen, Lucena, Sorin, Håland, Kirkesgaard, Berg, Jørgensen, Sloth, Eckersley, Johansson, Larsen.

Silkeborg har efter en sløj sæsonstart fået vendt skuden. Man har fundet tilbage til det gamle koncept, der i foråret gav midtjyderne en solid pointhøst. Derfor kan man også notere sig, at Silkeborg nu er ubesejret i syv Superliga kampe i træk.

AGF-træner Peter Sørensen har inden kampen kaldt Silkeborg for ”en velfungerende enhed”, hvilket er ret præcist sagt. Når de passer deres aftaler ude på banen, så er de svære at score imod. Samtidig er de et glimrende pasningshold, der stoler på deres evner og at det nok skal bære dem til succes.

Silkeborg har dog også deres begrænsninger i den forstand, hvilket betyder at man ikke tror man er verdens bedste. I en udekamp mod AGF er det ene point man starter med derfor også et rigtig godt resultat, mens kampens billede vil vise om der er mere at komme efter.

Til kampen mangler Silkeborg kun Lars Huldgård (a – reserve), der alligevel ikke havde spillet den store rolle.

Forventet startopstilling (4-4-2): Heinze, Flinta, Holst, Mikkelsen, Poulsen, Risgård, Hansen, Ørnskov, Holst, Pedersen, Bech.

  • Stort spiludbud
  • Stort live betting-udvalg
  • God support

Interesseret i mere? Så sørg for at se vores daglige odds tips og betting tips.

Kommentarer

Feedback