18+ | Spil med omtanke | Stopspillet.dk | ROFUS.nu
Annonce

AGF - Randers FC: Under 0,5 Mål

Match center
28. maj 2020 kl. 19:00 - Fodbold, Danmark - Superligaen
Ceres Park    Jens Maae
27. maj. 2020 kl. 14:06 (Opdateret 28. maj. 2020 kl. 19:51) 27/05
Annonce - Denne side indeholder reklamelinks*. Selvudelukkelse via Rofus.nu 18+. Regler og vilkår gælder. Spil med omtanke.
Kommentarer (6)
Chance (Over-Under): 62-38%
Betvalue: 106,40%
Spilbar ned til odds: 2,63
Rigtig/forkert:
Unibet Spil nu hos Unibet

Torsdagens udsatte Superligaopgør mellem AGF og Randers FC er for gæsternes vedkommende en knald-eller-fald kamp. Udfaldet vil afgøre, om randrusianerne i den resterende del af sæsonen skal orientere sig opad eller nedad, og kun sejren tæller. Til trods for kravet om en sejr går dette spil imidlertid på, at randrusianerne – ligesom hjemmeholdet – ikke har tænkt sig at lægge alle deres æg i én kurv lige med det samme og i stedet lægger afventende ud i en målløs første halvleg.

Bemærk: Det angivne odds opnås ved at spille Asian Over/Under (1. halvleg), under 0,5 mål.

Det taler for spillet

 • Både AGF og Randers FC ynder som udgangspunkt at spille afventende og udnytte modstandernes fejl med hurtige omstillinger. Ingen af de to hold foretrækker som sådan at have bolden. Det peger i retning af en taktisk afventende og fastlåst affære; et kampbillede der også prægede det omvendte opgør i efteråret (20 til Randers FC, 0-0 ved pausen).
 • Ovenpå coronapausen er det forventeligt, at begge hold har en del rust at ryste af sig. Randers FC spillede deres eneste testkamp i fredags (hjemme mod Vendsyssel). AGF har derimod ingen opvarmingskampe haft overhovedet (foruden en intern træningskamp). Af den grund finder jeg det endnu mere sandsynligt, at begge mandskaber vil starte forsigtigt.
 • AGF’s defensiv har været væsentligt forbedret i denne sæson set i forhold til tidligere (Superligaens anden bedste målt på mål imod), mens deres omstillinger har været giftige med Mustapha Bundu, Patrick Mortensen og Jacob Ankersen i front. Gæsterne vil derfor være ekstra påpasselige med at komme tidligt bagud og i stedet vente med at satse til hen imod kampens afslutning.
 • Med en sejr kan AGF matematisk sikre sig en plads i mesterskabsslutspillet. Omvendt vil et nederlag åbne kampen om slutspilspladserne på vid gab, idet  modstanderne fra Randers FC med en sejr point vil komme inden for 3 points afstand til aarhusianerne selv. Samtidig synes AGF’ernes to resterende kampe (OB hjemme, AaB ude) også at indeholde fine muligheder for point. Som sådan vil uafgjort i aftenens opgør være et tåleligt udkomme for hjemmeholdet, der umiddelbart har mere at tabe i dette opgør, end de har at vinde. ”De Hvieee” vil næppe jagte sejren fra første fløjt.

Det skal du være opmærksom på

 • Hvis Randers FC skal gøre sig forhåbninger om at ende mesterskabsslutspillet, ligner det, at de som minimum skal hente 6 point i løbet af deres 3 tilbageværende kampe. I næste runde står de over for Hobro IF på hjemmebane; en på papiret overkommelig modstander og 3 relativt sikre point. Til gengæld venter en svær udebanekamp i Parken i grundspillets sidste kamp. Derfor er gæsterne umiddelbart pisket til at vinde i Aarhus torsdag aften. De har i en vis udstrækning intet (men også alt) at tabe, hvilket kan få dem til at smide tøjlerne.
 • Ligeledes, i kampen om tredjepladsen og et potentielt europæisk eventyr, er torsdagens kamp af stor betydning for hjemmeholdet. En udskudt hjemmekamp mod Randers FC må betragtes som en oplagt mulighed for at distancere sig til konkurrenterne fra Brøndby, Nordsjælland og AaB, hvilket kan være et incitament for benhårdt at gå efter sejren og lægge offensivt ud.
 • AGF må undvære anfører, Niklas Backman, i det centrale forsvar samt deres normal højreback, Alexander Munksgaard. Ovenpå en i forvejen spillemæssig pause kan disse fravær resultere i ekstra usikkerhed i bagerste geled.
 • Statistik set spiller begge hold sjældent målløst ved halvleg. Det har for hjemmeholdets vedkommende været tilfældet 7 ud af 23 kampe, mens det for Randers FC er 6 ud af 23 kampe.
 • På grund af corona spilles kampen som bekendt uden tilskuere (om end der bliver opsat en virtuel tribune på stadion). Og selvom der er tale om et lokalopgør, kan dét mindske intensiteten, hvilket umiddelbart både kan tale for og imod forslaget her. På den ene side kan det generelt sløve spillet og gøre det ufarligt. Samtidig vil hjemmeholdet især måske ikke være helt så tilbøjelige til at jagte sejren på samme måde, som blev vi ansporet af det utaknemmelige aarhusianske publikum. På den anden side må man frygte, at manglende intensitet også kan resultere i manglende koncentration og deraffølgende lette, fatale fejl.​​​​​​

Holdnyt

AGF: Niklas Backman of Alexander Munksgaard (karantæne).

Randers FC: Fuld trup til rådighed.

Oddsudvilking

Markedet er siden åbning gået i retning af en målfattig kamp, hvorfor nærværende spil også er faldet. (Vi nærmer os i mine øjne efterhånden værdi i over 2,5 mål ved fuldtid). Havde man været tidligere ude, havde der altså været større værdi at hente. Bet365 åbnede eksempelvis i odds 3.0, mens Unibet åbnede med 3.05. Ikke desto mindre ligger Unibet endnu generelt over markedet (nu i lejet 2.60-2.70) og til det gældende odds, er der stadig værdi at hente.

Alternativer

Er man mere forsigtigt anlagt, kan man overveje Asian handicap under 0,75 mål til odds 2.28 eller under 1 mål til odds 1.75, der henholdsvis giver halvdelen og hele indsatsen retur ved 1 scoret mål i første halvleg.

Kilder

Tipsbladet, Århus Stiftstidende, Randers Amtsavis, AGF.dk og randersfc.dk

 • Stort udvalg af sportsgrene
 • Ofte fokus på Skandinavien/DK
 • Stærk mobil platform

Kommentarer

Feedback