18+ | Spil med omtanke | Stopspillet.dk | ROFUS.nu
Annonce

AGF - Hobro: (AH: +1,5) 2

Match center
28. februar 2020 kl. 19:00 - Fodbold, Danmark - Superligaen
Ceres Park    Morten Krogh
26. feb. 2020 kl. 19:21 (Opdateret 28. feb. 2020 kl. 20:51) 26/02
Annonce - Denne side indeholder reklamelinks*. Selvudelukkelse via Rofus.nu 18+. Regler og vilkår gælder. Spil med omtanke.
Kommentarer (4)
Chance (1-X-2) inklusiv handicap: 37-0-63%
Betvalue: 103,95%
Spilbar ned til odds: 1,59
Rigtig/forkert: 0-0
NordicBet Spil nu hos NordicBet
Hobro spillede forrygende mod FC Midtjylland, og har generelt klaret sig godt mod topholdene på udebane. De taber ikke stort i Aarhus til AGF.
Det taler for
 • AGF har det svært, når de skal skabe kampene med bolden
 • Premierekampen mod Horsens var langt fra AGF's bedste præstation i sæsonen
 • Hobro var forrygende mod FCM, men brændte den ene chance efter den anden
 • Hobro har ude mod top seks i denne sæson ikke tabt en eneste kamp med mere end ét mål
 • Hobro har hentet point i Herning, Aalborg og Brøndby
Hold øje med
 • AGF har et stærkt hold, og kan score mange mål, når spillet kører
 • Hobro har defensive mangler, og savner vinterafgangen Anel Ahmedhodžić
 • AGF har generelt et godt tag på Hobro
Oddsmarked

Hjemmesejren er i odds 1,48 hos 888sport og LeoVegas, mens krydset betales med 4,70 hos Nordicbet. Danske Spil er bedst på Hobro med odds 8,50.

Spillet her er løsningen, hvor Hobro må tabe med maksimalt ét mål, et spil Nordicbet og Danske Spil har odds 1,65 på.

Rundt om holdene

AGF har været forrygende kørende i Superligaen siden sjette spillerunde, og de åbnede foråret med en sejr på 2-1 i Horsens. Det holdt dog hårdt for aarhusianerne, det brændte flere gange gevaldigt på, men et topholds lod er også at have marginalerne med sig, og det havde AGF i Horsens.

Spillet lod dog en del tilbage at ønske, og taktikken var vist det, man kalder pragmatisk. AGF overlod nemlig gerne meget af spillet til Horsens - boldbesiddelsen hed 55/45 i Horsens-favør - og så lukrerede AGF på hurtige omstillinger og stærke angreb, hvor åbningerne blev fundet godt.

Efterårets oplevelse, Mustapha Bundu, har været skadet i opstarten, og han var ikke i det gear, vi så i efteråret. Mustafa Amini, der ligeledes har været skadet i opstarten, startede ude, mens unge Benjamin Hvidt fik chancen fra start, og han leverede faktisk ganske godt.

Mod Hobro hjemme, kan AGF få problemer med at overlade initiativet til modstanderen. Peter Sørensen er en snu træner, der godt ved, at AGF gerne vil undgå at have bolden alt for meget, så jeg går ud fra, at det er netop, hvad Hobro vil tillade - at AGF skal skabe kampen.

Hobro har tabt forårets første to kampe, i Haderslev og hjemme mod FCM. Mod FCM var det ikke spillet, der haltede for Hobro, der mere end bød FCM op til dans, men til gengæld i høj grad manglede skarphed og held, ikke mindst i to situationer, hvor Louati ramte træværket.

Netop Louati har vist sig som en stærk mand for Hobro i foråret, hvor også Pål Kirkevold igen har lignet en fuldblodsangriber. Til gengæld har Emmanuel Sabbi stadig til gode at vise efterårets niveau, men der var dog bedre takter fra ham mod FCM også.

Et stort handicap for Hobro er, at Edgar Babayan her er i karantæne, men til gengæld er Christian Cappis ude af straffeboksen, så selvom de ikke er samme type, går det nærmest lige op, og i en kamp mod AGF passer Cappis måske endda en kende bedre ind på midtbanen.

Hobro har tabt ni kampe i sæsonen, mens 11 er spillet uafgjort. Blot to er vundet. Af de ni nederlag er det værd at bemærke, at kun fire nederlag har været på mere end ét mål. Og når Hobro gæster topholdene, går det faktisk ganske ofte ret godt.

I Herning mod FCM fik man 1-1. I Parken mod FCK tabte man spinkelt 2-1, efter at have været foran til 82. minut. I Brøndby fik Hobro 1-1, og det samme i Aalborg. Så mod de gode hold, gør Hobro det vanligt godt på udebane.

AGF har vundet 12 kampe i sæsonen, seks af disse med mere end ét mål. Mod bundholdene har man tabt til Silkeborg, slået Esbjerg 1-0 og slået Horsens 2-0.

Det omvendte opgør mellem disse to hold, i sæsonpremieren, sluttede 1-1. Seneste indbyrdes opgør i Aarhus vandt AGF med 1-0.

Taktisk finder jeg denne kamp ekstremt interessant, for spørgsmålstegnet ud for AGF er stadig, om de kan skabe en kamp på egne, og ikke modstandernes, præmisser. Hobro er ekstremt dygtige i den klare underdog-rolle, og derfor går jeg med spillet på, at Hobro taber med maksimalt et enkelt mål.

Er man mere våget, finder jeg også værdi i asian +1 til odds 2,20 hos Danske Spil.

Trupnyt

AGF har Zach Duncan tilbage fra karantæne, og har generelt en skadesfri trup.

Hobro har Christian Cappis tilbage fra karantæne, mens Edgar Babayan er i straffeboksen.

Kilder

agf.dk, hikfodbold.dk, superliga.dk, danskfodbold.com, superstats.dk

 • Tidlige odds
 • Stort udbud af over/under
 • Stærk app

Kommentarer

Feedback