18+ | Spil med omtanke | Stopspillet.dk | ROFUS.nu
Annonce

AGF - FC Midtjylland: 1 - Tips & Spilforslag

Match center
10. november 2010 kl. 18:30 - Fodbold, Danmark - Danmark DBU Pokalen
Ceres Park
10. nov. 2010 kl. 15:05 (Opdateret 13. dec. 2018 kl. 17:00) 10/11
Annonce - Denne side indeholder reklamelinks*. SPILLEMYNDIGHEDENS HJÆLPELINJE: STOPSPILLET.DK
SELVUDELUKKELSE: ROFUS.NU | SPIL ANSVARLIGT | 18+
Kommentarer (1)
Chance (1-X-2): 33-27-40%
Betvalue: 104,94%
Spilbar ned til odds: 3,03
Rigtig/forkert:
Pinnacle Spil nu hos Pinnacle
Det er før set, at en førstedivisionsklub når langt i Pokalturneringen, og det kan måske vise sig at ske i dag. AGF kommer med stor selvtillid op til opgøret mod FCM efter at have lagt stor afstand til forfølgerne i næstbedste række. Derfor kan man også prioritere pokalturneringen rigtig højt, og samtidig er det den eneste mulighed for at komme ud i Europa. Holdet er næsten intakt i forhold til sidste sæson i Superligaen, men i modsætning til dengang er spillet på banen begynde at flyde.

FC Midtjylland ligger som toer i Superligaen, men den flotte placering skyldes ikke kun egne præstationer, men lige så meget at rivalerne har været meget svingende. Midtjyderne har bestemt en stærk trup, men sammenlignet med AGF'ernes er den ikke så meget bedre, end man normalt ville se, når man sammenligner hold fra bedste og næstbedste række.

På skadesfronten mangler AGF en fast midterforsvar, mens FCM umiddelbart kan stille i stærkeste.

Alt i alt tegner det til et lige og intenst opgør, men hvor det ikke er urealistisk, at AGF kan drille FC Midtjylland.

POKALKVARTFINALE, 18:30 - NRGI Park.

AGF
Det var en stor overraskelse for mange, at AGF måtte en tur ned i 1. division. Men spillet i forrige Superligasæson berettigede ikke til mere og efter en sløset efterårssæson, kunne Randers FC med få points forspring sende AGF ned i 1. Division.

Men turen ned i næstbedste række har også haft sine positive aspekter.

Den tidligere træner Erik Rasmussen virkede ikke til at kunne motivere spillerne, og derfor var det en naturlig beslutning at ansætte en ny. Valget faldt på den unge og talentfulde træner Peter Sørensen, der før havde stor succes som træner for Fredericia, og det valg har efterfølgende vist sig som en klog beslutning.

For AGF er i udbrud i 1. division. Holdet er ubesejret i de første 14 kampe, hvor 11 af dem er vundet. Spillet har harmoneret på banen, og det er på trods af, at man i sommers måtte afsætte holdets midtbanedynamo i form af Jakob Poulsen til netop dagens modstander.

Og i Pokalturneringen har holdet bestemt også muligheder for at gå endnu længere. Godt nok er FC Midtjylland den første supersvære opgave, da AGF kun har mødt lavere rangerende hold ind til videre. Men turneringen rummer ofte overraskelser, så derfor bør århusianerne også have ros for at have bevaret koncentrationen mod mindre klubber.

Eksempelvis leverede Varde turneringens største overraskelse ved at lammetæve Brøndby 4-2, men AGF formåede at holde favoritdræberen fra chancer og vandt 1-0.

I seneste kamp i 1. division vandt AGF sikkert 0-3 ude over Fredericia, og sejren kom i hus selv uden Peter Graulund, der blev sparet forud for dagens opgør, og samtidig var den uprøvede midterforsvar Arthur Sorin i startelleveen. Han spillede i stedet for skadede Dan Thomassen, der også er ude af dagens pokaldyst.

Trupnyt
Frederik Krabbe (forsvar – normal fast) er med igen efter at have døjet med en skade, men det er tvivlsomt, om han får chancen fra start.

Dan Thomassen (forsvar – fast) sidder stadig ude med skade.

Forventet startopstilling:
Rasmussen – Lucena, Sorin, Howard, Eckersley – Petersen, Jørgensen, Povlsen, Feilhaber – Devdariani, Graulund

Trup:
Steffen Rasmussen
Anders Rasmussen

Jerry Lucena
Arthur Sorin
Mark Howard
Adam Eckersley
Mikkel Kirkeskov
Anders Kure
Frederik Krabbe

Stephan Petersen
Kasper Povlsen
Benny Feilhaber
Casper Sloth
Martin Jørgensen

David Devdariani
Sanel Kapidzic
Dennis Høegh
Peter Graulund

Kilde: agf.co.dk

FCM
Ser man bort fra FCK’s enegang i Superligaen, og at de efter alt at dømme løber med guldet, så ligger FCM ganske godt placeret på andenpladsen i Superligaen. En plads, der muligvis kan udløse CL-kvalifikation, så her er bestemt noget at kæmpe for.

Grunden til, at FC Midtjylland ligger placeret på andenpladsen, skyldes nødvendigvis ikke, at holdet har præsteret på højere niveau end i forrige sæson. For det er svært at sige, om de har det?

Der har ind til videre været op- og nedture, sprudlende angrebsspil og flotte mål, mens også vage præstationer, hvor de unge ulve har spillet under evne. Det kendetegnede også FC Midtjyllands sidste sæsonpræstation, hvor man sluttede som 6’er, så den flotte placering kan måske også afhænge af, at rivalerne har været ustabile. Ja, ligefrem ringe til tider.

OB ligger godt nok kun to point fra FCM, men fynboerne har været uhyre ustabile i forhold til de foregående sæsoner. Brøndby regnes qua deres spillermateriale og historie altid som outsider, men de har også været meget svingende, som det har kendetegnet holdet i de foregående sæsoner.

Så det kan lyve lidt, når nummer 2 fra landets bedste række skal møde en førstedivisionsklub, der godt nok ligger nummer 1. Superligaen har foruden flotte præstationer af oprykkerklubberne, AC Horsens og Lyngby, og mestrene, FC København, været præget af lavere niveau, end de seneste sæsoner.

Derfor er FCM ikke nødvendigvis meget stærkere på dagen end AGF, der har fordel af at spille hjemme. Jovist har midtjyderne en stærkere trup, men mens AGF kunne cruise en sikker 3-0 hjem mod Fredercia, brugte FCM mange kræfter i weekendens kamp mod Brøndby. Den endte i øvrigt 2-2 efter, FCM havde været foran, men til sidst måtte indkassere et mål på et noget tvivlsomt straffe.

Det bliver spændende at se, hvor højt FCM prioriterer kampen. Pokalturneringen kan give adgang til en hurtig vej ud i Europa-League, men holder FCM andenpladsen kan man håbe på CL-kvalifikation, og det faktum kan måske få træner, Allan Kuhn, til at spare nogen spillere til de kommende superligakampe.

Trupnyt
Umiddelbart ingen skader

FCM leverede en fin indsats forleden mod Brøndby, og det er svært at sige, om Allan Kuhn giver genvalg til alle, eller om måske sparer nogle spillere. Måske Jonas Borring eller Frank Kristensen, der startede ude i weekenden, får chancen. Det er svært at vurdere.

Forventet startopstilling:
Lössl - Priske, Albrechtsen, Sviatchenko, Juelsgård - Olsen, Uzochukwu, Salami, Borring - Thygesen, Igboun

Trup:
Jonas Lössl – Brian Priske – Martin Albrechtsen – Jesper Juelsgård – Ken Ilsø – Jonas Borring – Mikkel Thygesen – Danny Olsen – Kasper Jensen – Mads Albæk – Erik Sviatchenko – Kristian Ipsa – Frank Kristensen – Adigun Salami – Christian Sivebæk – Rrilwan Hassan – Izunna Uzochukwu – Sylvester Igboun

Kilde: fcm.dk

  • Markedets højeste odds
  • Ingen personlige limits
  • Mange asian handicap spil

Fremtidige tips

Kommentarer

Feedback