Annonce

AGF - Brøndby IF: 2

Match center
20. august 2017 kl. 18:00 - Fodbold, Danmark - Superligaen
Ceres Park    Jens Maae
2. maj. 2018 kl. 16:25 02/05
Kommentarer (8)
Denne side indeholder henvisnings-links
Chance (1-X-2): 25-25-50%
Betvalue: 105,00%
Spilbar ned til odds: 2,00
Rigtig/forkert:
Bet365 Spil nu hos Bet365

Brøndby ser stærke ud, og øjner muligheden for at udfordre FCK for alvor i denne sæson. De kommer til Aarhus efter et lidt skuffende 0-0 resultat i Randers, men har den fornødne sult og kvaliteten til at hente 3 point mod et middelmådigt AGF hold.

Derfor skal du spille den
• Brøndby er væsentligt stærkere end AGF spiller for spiller, og Brøndby har enorm bredde. Man kan skyde med folk som Tibbling, Wilczek, Fisker og Arajuuri fra bænken (Afhængigt af hvem der starter inde).
• Brøndby har ingen midtuge-kamp denne uge, og har en stort set skadesfri trup, så Brøndby vil sandsynligvis have kræfter til at holde det farlige aggressive offensive pres i store dele af kampen, uden at løbe tør for sovs. (Især når man kan skyde med friske folk fra bænken også).
• Brøndby har spillet stærkt i Superligaen indtil videre i år, og har i samtlige kampe skabte et fornuftigt antal målchancer og farlige situationer, i forhold til antal chancer imod.
• Efter mange års guld-tørke er sulten enorm i Brøndby, og jeg forventer derfor et top-fokuseret hold mod AGF, efter den lille skuffelse mod Randers. Zorniger har opbygget en solid vindermentalitet i klubben.
• Brøndby har været virkelig farlige offensivt i deres superliga-kampe i denne sæson, og eneste svaghed har været manglende skarphed i afslutningerne, og håbløse forsvarskiks (2 mod Lyngby 1 mod FCN) hvilket ikke kan forventes at fortsætte.
• Som altid kan der forventes solid opbakning til Brøndby fra lægterne, trods dette er en udebanekamp for Brøndby.
• AGF har fået en skuffende start på sæsonen, trods et meget overkommeligt startprogram. De indkøb der har set fine ud på papiret har ikke rigtig slået til.
• AGF’s anfører og spidsangriber Duncan er tvivlsom til kampen. Første afløser Junker er også med sikkerhed ude, så AGF stiller muligvis med et noget amputeret angreb.


Det skal du holde øje med
• Transfervinduet er stadig åbent, og der er en løbende risiko for at Brøndby sælger Pukki eller Rønnow.
• Brøndbys midtbanebredde kan også være en lille svækkelse, hvis Zorniger f.eks. føler sig tvunget til at rotere for at give startplads til eksempelvis Tibbling, selvom den stærkeste start-11er målt på dagsform måske ikke indeholder svenskeren.
• Pukki kan mangle lidt tro på egne evner efter mange store afbrændere i de seneste kampe. Manden mangler i den grad et mål til at hæve selvtilliden lidt. (Uheldigvis for Pukki scorede han faktisk et mål mod Randers der fejlagtigt blev annuleret for off-side).
• Jeg er Brøndby-fan og kan være forblændet af jubel-optimisme efter derby-sejren. ;-)

Trupnyt og startopstillinger
Brøndby har tvivl om Arajuuri, men ellers ingen væsentlige skader/karantæner, og stiller nok i en startopstilling der er tæt på startopstillingen mod Randers. Mit gæt: Rønnow, Larsson, Röcker, Hermannsson, Crone, Nørgaard, Vigen, Halimi, Mukhtar, Kliment, Pukki. Muligvis starter Arajuuri i stedet for Hermannsson, og både Fisker og Tibbling er også i spil til en startplads.

AGF har som tidligere nævnt problemer i angrebet, hvor Duncan er tvivlsom og Junker er skadet. Ud over disse er der vist ingen nye fravær. Til gengæld er Rask måske på vej tilbage. Startopstillingen bliver måske som mod OB: Jovanovic, Mikanovic, Kanstrup, Juelsgård, Møller, Guira, Amini, Pedersen, Ankersen, Spellmann, Sana.


Hvis Duncan ikke bliver klar forventer jeg odds-fald på 2-tallet inden kampstart. Se evt. lige de første par dage i ugen an inden et spil sættes. (Der kan komme ”negative transfernyheder” fra Brøndby, samt nyt om Duncan, som kan flytte oddsene). Hvis Pukki sælges mener jeg ikke odds 2,10 holder værdi.

  • Stort udvalg
  • Tidlige odds
  • Markedets bedste livebetting

Kommentarer

Feedback