18+ | Spil med omtanke | Stopspillet.dk | ROFUS.nu
Annonce

AEK Athens - Leicester City: Under 2,5 Mål

Match center
29. oktober 2020 kl. 18:55 - Fodbold, Europa - Europa League
Athens Olympic Stadium
28. okt. 2020 kl. 18:21 (Opdateret 29. okt. 2020 kl. 20:49) 28/10
313
0
Annonce - Denne side indeholder reklamelinks*. 18+ Udeluk dig via ROFUS. 18+. Regler og vilkår gælder. Spil med omtanke. Spillemyndighedens hjælpelinje: StopSpillet.dk.

Vi er i gruppe G i EL, hvor AEK møder Leicester. To hold som kom meget forskeligt fra land. AEK som tabte 3-0 og Leicester, som på den anden side vandt 3-0. I denne kamp tror jeg ikke vi får helt så mange mål, og et X er heller ikke et forfærdeligt result

Chance (Over-Under): 47-53%
Betvalue: 106,00%
Spilbar ned til odds: 1,89
Rigtig/forkert: 1-2
NordicBet Spil nu hos NordicBet
Det taler for
 • Leicester har i PL scoret 13 og lukket 8 mål hvilket lyder ret vildt på blot 6 kampe, og giver også et snit på 3,5 mål pr. kamp. npxG giver dog et noget andet billede, som hedder 4,5 og deres generelle xG pr. kamp er 1,38 modsvarende til de 2,66 de snitter.
 • Defensivt er Leicester godt kørende med 6,5 xGA efter 6 runder, og i deres seneste kampe har xGA heddet 0,9, 0,6 og 0,7. Så Leicester er stærkt sat op, og jeg tror AEK får det mere end svært ved at få scoret på et stærkt defensivt hos Leicester.
 • AEK Athen er ikke et hold der spiller særligt målrige kampe. I den græske liga er det blevet til 4 kampe under de 2,5 i denne sæson, og de snitter 1,8 mål pr.kamp. Kigger vi på de europæiske kampe, så har AEK spillet 3, hvor de har spillet under 2,5 en gang.
 • Vi kommer til at se Leicester rotere, og spare et par spillere. Vardy har været ude med skade, og er lige kommet tilbage, så han bliver sparet, og når en svær udekamp mod Leeds venter, så tror jeg også Leicester vil rotere i truppen hvilke, kan påvirke deres offensive kvaliteter, og medføre få mål
 • Et X vil ikke være en katastrofe for nogen af holdene, og jo længere vi kommer frem i opgøret hvor stillingen er uafgjort jo bedre.
Hold øje med
 • Leicester har været uhyggelig skarpe oppe foran, og scoret utroligt mange mål, og i deres seneste EL kamp mod Zorya skabte de også store muligheder og sluttede på en xG der hed 2,5. Hvis AEK ikke får lukket ned, så har Leicester nogle skarpe folk oppe foran der kan banke målene ind.
 • Hvis Leicester spiller med mange reserver kan det skabe muligheder for AEK, og samtidig så er det også en kamp hvor AEK ikke rigtig har noget at tabe, så man kunne godt forestille sig at de går ind med stor motivation, og hvis de så møder et Leicester hold med mange reserver, så kan det godt føre til en livlig og målrig kamp.
 • AEK skal gerne have point på kontoen, hvis de vil videre fra denne gruppe G, hvis de kommer bagud, er de nød til at satse, og det vil i den grad være til Leicesters fordel, som dermed vil få mere plads og få flere muligheder.
Oddsmarked

Oddseet er åbnet i de 1,90 de fleste steder, og er så herefter røget op og ned, hvor odds 2 er det højeste jeg har set indtil videre. 

BHS - nej står til det samme, som også kunne være interessant, men jeg holder mig dog til dette spil på under 2,5 mål.

Holdene:

Mine bud på et par holdopstillinger, er herunder. AEK er uden Andre Simoes, Levi Garcia og Damian Szymanski. 
Hos Leicester er der ikke nogen skader ude, og også i bredden er der flere spillere der kan få spilletid, og her har der været snak om en sjældent startplads til Morgan i central forsvaret. 

AEK Athens mulige opstilling:
Tsintotas; Paulinho, Chygrynskiy, Svarnas, Lopes; Mantalos, Shakhov, Krsticic; Tankovic, Ansarifard, Livaja

Leicesters mulige opstilling:
Schmeichel; Justin, Fofana, Morgan, Fuchs; Choudhury, Mendy; Under, Perez, Albrighton; Iheanacho

 • Tidlige odds
 • Stort udbud af over/under
 • Stærk app

Kommentarer

Feedback