18+ | Spil med omtanke | Stopspillet.dk | ROFUS.nu
Annonce

Tips & Spilforslag : AC Milan - Rennes: 1

Match center
15. februar 2024 kl. 21:00 - Fodbold, Europa - Europa League
San Siro    Nikola Dabanović
Opdateret
34
+1
Jeg har fulgt italiensk fodbold siden starten af 80erne både på tv og på italienske stadions. Italiensk far/Dansk mor og kommer fra Cagliari på Sardinien, og hvilket betyder jeg taler og skriver flydende italiensk. Jeg ser frem til at dele mine tips med jer fra både Serie A, Serie B, Lega Pro, og kom gerne med input. Sampdoria-fan siden 1987, og elsker generelt alt fodbold.Vis mere
Vis mindre
Annonce - Denne side indeholder reklamelinks*. Spillemyndighedens hjælpelinje: stopspillet.dk
Selvudelukkelse: rofus.nu | Spil ansvarligt | 18+
Chance (1-X-2): 62-24-14%
Betvalue: 105,40%
Spilbar ned til odds: 1,61
Rigtig/forkert: 3-0
NordicBet Spil nu hos NordicBet
Milan er favoritter i opgøret og bør have langt mere erfaring i det europæiske end gæsterne. Rennes er inde i en god stime og er ubesejret i de seneste otte opgør, men italienerne er stærke i Milano, og skal have et godt udgangspunkt inden returen.
Det taler for
 • Kigger man på de to mandskabers historik i Europa, så er der ikke nogen som helst tvivl om, at milaneserne har langt mere erfaring end gæsterne, og det bør de kunne udnytte.
 • Milan er normalt stærke hjemme på San Siro, og man har kun tabt to hjemmekampe i Serie A, og man er inde i en god stime i øjeblikket med tretten point i de seneste fem opgør i Serie A. Italienerne gjorde også en rigtig god figur i Champions League og mod mandskabere som er på et højere niveau end Rennes.
 • Rennes er i den franske Ligue 1 et mandskab som ikke vælter sig i mål og chancer på udebane, og hvor det kun er blevet til ni scoringer i ti opgør.
 • En klub af Milans størrelse skal gå efter, at nå langt i Europa og ligegyldigt hvilken turnering de er med i, og har kun denne turnering, at fokusere på ud over Serie A.
 • Milaneserne bliver styrket til opgøret i forhold til hjemmesejren mod Napoli, man har Reijnders tilbage på midtbanen, og yderligere meldes Thiaw klar i midterforsvaret igen. Træner Stefano Pioli ser ikke ud til, at ændre ret meget i startopstillingen.
 • Jeg forventer man kommer til, at se et hjemmehold som går ud og jagter sejren, og et godt resultat inden returopgøret i Rennes. Især på midtbanen bør man kunne overmatche gæsterne, og i det offensive har man masser af fart til og kom frem til chancerne, og målene i dette opgør.
 • Rennes var i pulje med Villarreal, Maccabi Haifa, og Panathinaikos, og ingen af disse mandskaber er på niveau med milaneserne, og man tabte begge opgør til Villarreal.
Hold øje med
 • Rennes er inde i en ganske god stime og er ubesejret i de seneste otte opgør de har spillet.
 • Man har set før, at de store italienske mandskaber nedprioritere disse turneringer, og hvilket hverken Roma eller Fiorentina f.eks gjorde i sidste sæson.
 • Gæsterne har kun tabt tre udekampe i Ligue 1 i sæsonen, og har virket rigtig stærke i det defensive især på udebane i denne sæson. Rennes har kun tabt en udekamp de seneste tre måneder.
 • Stefano Pioli ser ikke ud til, at vil rotere det helt store hos milanserne, men man skal være obs på, at det kan ske alligevel.
 • Det bliver Milan som skal ud, at skabe opgøret og gæsterne vil med stor sandsynlighed være mere end godt tilfreds hvis de kan kom fra Milano med en pointdeling, så de kommer ikke ud med 100 kilometer i timen.
Oddsmarked

Nordicbet er i odds 1,70 på en Milan sejr torsdag aften på San Siro i Milano, Betsson er ligeledes i odds 1,70, mens Unibet er i odds 1.66.

Milans forventede startopstilling: 4-2-3-1: Maignan- Florenzi, Kjær, Gabbia, Hernandez- Reijnders, Adli- Pulisic, Loftus Cheek, Leao- Okafor.

Rennes forventede startopstilling: 4-4-2: Mandanda- Doue, Omari, Theate, Truffert- Bourigeaud, Matusiwa, Santamara, Gouiri- Terrier, Kalimuendo.

Trupnyt: Det ser ikke ud til, at træner Stefano Pioli vil rotere det store hos italienerne til dette opgør, og det tyder på det kun bliver Okafor som lige gir franske Giroud en pause i det offensive, men ellers bliver der ingen ændringer til opgøret.

Julien Stephan ser ud til og stille med samme startopstilling som i weekenden besejrede Le Havre på udebane med 1-0. Enzo Le Fee(fast) på den centrale midtbane er forsat skadet, og det samme er schweiziske Fabian Rieder på den offensive midtbane(reserve)

Kilder

Gazzetta Dello Sport, corrieredellosport.it, Tuttomercatoweb.com, sportface.it, acmilan.com, sportmediaset.mediaset.it, staderennais.com, sport.sky.it

 • Tidlige odds
 • Stort udbud af over/under
 • Stærk app

Interesseret i mere? Så sørg for at se vores daglige odds tips og betting tips.

Fremtidige tips

Mandag 4. Marts 2024
- Bruger
- Ekspert
- Quick Predict
19:00 FC Nordsjælland - Silkeborg IF: Begge hold scorer: Ja
1,72
Placer Bet
Fredag 8. Marts 2024
- Bruger
- Ekspert
- Quick Predict
20:00 Simon Kvamm eller Cristian vinder: Simon Kvamm eller Cristian vinder X Factor 2024
1,42
Placer Bet
Tirsdag 7. Maj 2024
- Bruger
- Ekspert
- Quick Predict
21:00 Eurovision: Irland går videre
3,50
Placer Bet
Lørdag 11. Maj 2024
- Bruger
- Ekspert
- Quick Predict
21:00 Eurovision vinder/placering top 4: Island
27,00
Placer Bet
Søndag 26. Maj 2024
- Bruger
- Ekspert
- Quick Predict
11:00 Carlos Alcaraz Grand Slam titler 2024: : O Grand Slam titler
3,25
Placer Bet
Fredag 14. Juni 2024
- Bruger
- Ekspert
- Quick Predict
21:00 Kommer med i den engelske EM-trup: Kalvin Phillips
2,00
Placer Bet
21:00 EM 24 - når finalen: ☆ Skotland ☆
101,00
Placer Bet
21:00 Gruppe C-special: Danmark går videre fra gruppespillet
1,75
Placer Bet
21:00 Gruppe D-special: Holland går videre fra gruppespillet
1,75
Placer Bet
21:00 EM24: går videre fra gruppen: Slo, Slk, Ita, Kro, Sch, Ser, Hol, Rum, Tyr
1,70
Placer Bet
Mandag 1. Juli 2024
- Bruger
- Ekspert
- Quick Predict
00:00 Republikansk Vicepræsidentkandidat: Kristi Noem
9,00
Placer Bet

Kommentarer

Feedback