18+ | Spil med omtanke | Stopspillet.dk | ROFUS.nu
Annonce

AC Milan - Real Madrid: X - Tips & Spilforslag

Match center
3. november 2010 kl. 20:45 - Fodbold, Europa - Champions League
San Siro
3. nov. 2010 kl. 17:49 (Opdateret 13. dec. 2018 kl. 17:00) 03/11
Annonce - Denne side indeholder reklamelinks*. SPILLEMYNDIGHEDENS HJÆLPELINJE: STOPSPILLET.DK
SELVUDELUKKELSE: ROFUS.NU | SPIL ANSVARLIGT | 18+
Chance (1-X-2): 30-31-39%
Betvalue: 106,95%
Spilbar ned til odds: 3,23
Rigtig/forkert:
188bet Spil nu hos 188bet
OBS! Bemærk at det ikke bliver verdens længste analyse, da der er relativt kort tid til kampstart.

Mourinhos trupper fra Real Madrid er draget til Italien for at møde AC Milan. Der er lagt i kakkelovnen til et brag af en fodboldfest, hvor hjemmeholdets offensive stjerneparade anført af nyindkøbende Robinho og Ibrahimovíc, vil blæse til angreb fra start til slut på San Siro.

Real Madrid vandt den omvendte kamp overlegent 2-0 og er da også favoritter i aftenens opgør trods hjemmebanefordelen til AC Milan. Man skal dog aldrig afskrive det rutinerede og stjernespækkede Milan hold, som har flotte traditioner i Champions League.

Noget tyder på at det nemt kunne gå hen og blive en mere jævnbyrdig kamp end hvad bookmakernes odds antyder. I skrivende stund findes X’et til odds 3,45 hos 188bet, hvilket for mig at se indeholder klar værdi. Ligeledes vil en pointdeling ikke være ubelejligt for hverken hjemme- eller udehold, som henholdsvis ligger nr. 2 og 1 i gruppe G.

Kampen vil formentlig blive meget tæt og intens, hvor småting kan afgøre tingene til et af holdenes fordel. Chancen for uafgjort er bestemt tilstede og i og med at begge hold kan ”være tilfredse” med det resultat, virker det udfald ikke usandsynligt. Værdien er bestemt tilstede og undertegnede anbefaler derfor et spil på udfaldet.

 
 

AC Milan har ikke fået den bedste start i dette års udgave af Champions League, men alligevel ligger man placeret som nr. 2 i gruppen og mangler to hjemmekampe imod henholdsvis Real Madrid og Ajax og en overkommelig udekamp i form af Auxerre.
I Serie A er kommet fornuftigt for land, og ligger pt. placeret som nr. 3. I weekenden var de uheldige med at tabe til Juventus med 2-1, i en kamp som holdet fra Milano sagtens kunne have haft fået point ud af.

Trupnyt
Massimo Oddo er meldt ude de næste fire til seks uger, efter at være blive skadet i venstre lår under en træningssession i fredags. Daniele Bonera er ligeledes ude af betragtning til holdkortet, da han måtte udgå fra Juventus-kampen med et slag over skinnebenet. Tilbage og tilgængelige er dog følgende spillere Ronaldinho, Zambrotta, Thiago, Ambrosini, som henholdsvis har været ude med lår-, knæ og ankelproblemer

Forventet Startopstilling (4-3-3)
Abbiati
Antonini – Silva – Nesta – Zambrotta
Gattuso – Pirlo –  Seedorf
Robinho – Zlatan – Pato

Real Madrid har indtil videre været imponerende i Champions League, hvor holdet er startet ud med 3 ud af 3 mulige sejre. Holdet har virket fuldendt og spillet flot fodbold. Ydermere er der ikke blevet scoret på dem endnu.
I den hjemlige Primera Division ligger de pt. placeret som nr. 1, hvilket er et point mere end FC Barcelona på 2. pladsen. I det hele taget har holdet spillet godt og det virker til at Mourinho er lykkedes med lukke af bagtil, samtidig med holdet angriber og scorer mål på samlebånd.

Trupnyt
Kaká er stadig skadet, og forventes ikke at komme i aktion i gruppekampene. Ezequiel Garay og Fernando Gago er begge ude med knæskader, og forventes heller ikke at komme til at spille lige foreløbig. Lassana Diarra er lige tilbagevendt fra sin skade, og er derfor ikke taget med resten af Real Madrid truppen til Milan.

Forventet startopstilling (4-2-3-1)
Casillas
Ramos – Pepe – Carvalho – Marcelo
Khedira – Xabi Alonso
Di María – Özil – Ronaldo
Higuaín

  • Høj tilbagebetaling
  • Enormt live betting udvalg

Fremtidige tips

Kommentarer

Feedback