18+ | Spil med omtanke | Stopspillet.dk | ROFUS.nu
Annonce

AC Milan - Liverpool

Infokamp
Match center
7. december 2021 kl. 21:00 - Fodbold, Europa - Champions League
San Siro    Danny Makkelie
6. dec. 2021 kl. 09:48 (Opdateret 7. dec. 2021 kl. 22:56) 06/12
478
+1
Annonce - Denne side indeholder reklamelinks*. Udeluk dig via ROFUS. 18+. Regler og vilkår gælder. Spil med omtanke. Spillemyndighedens hjælpelinje: StopSpillet.dk.
Kommentarer (5)
Milan er favoritter i dette skæbneopgør, og kan måske overraske imod et engelsk reservemandskab. Englænderne giver normalt ikke noget væk, og motivationen bør være størst hos italienerne, men hvor er værdien i dette spændende opgør?
Oddsmarked

Marathonbet er i odds 2,21 på en Milan sejr, Marathonbet og Nordicbet er begge i odds 3,95 på uafgjort, mens en engelsk sejr er i odds 3,38 hos Marathonbet og i odds 3,35 hos Unibet.

DET TALER FOR AC MILAN:

 • En sejr over Liverpool og kombineret med at Porto og Atletico Madrid spiller uafgjort, så er italienerne videre til kval-kampene til foråret, og motivationen bør være størst hos italienerne og imod et engelsk mandskab som allerede er videre.
 • Det ser ud til, at træner Jurgen Klopp rotere en del til tirsdagens opgør hos Liverpool, og flere reservere starter inde fra start.
 • Milaneserne kan til tirsdagens opgør stille i noget som ligner stærkeste opstilling, og kun Simon Kjær er ude i midterforsvaret, jeg synes dog ikke man er markant svækket pga danskerens fravær da både Romagnoli og Tomori har gjort det rigtig godt i denne sæson, og har masser af kvalitet.
 • Man må forvente, at man kommer til at se et milanesisk mandskab som går ud angriber fra start, og da det kun er tre point som tæller i dette opgør, og man bør kunne matche et engelsk mandskab med flere reserver.
 • Milan har fået franske Maignan tilbage i målet, og det har især i de seneste to opgør givet mere sikkerhed i det defensive, og også selvom modstanderne har været Genoa og Salernitana, og man har holdt nullet.
 • Italienerne har gjort det godt hjemme i denne sæson, og hvor det kun et blevet til et nederlag i Serie A 1-3 imod Sassuolo, og en dag hvor tingene ikke fungerede, og nederlaget hjemme til Atletico Madrid kom efter skandaløs kendelse fra den tyrkiske dommer i opgøret.
 • Skal Milan spille sig videre til knockout fasen, så kræver det først og fremmest, at man udnytter chancerne i dette opgør, og yderligere står stærkt defensivt.

DET TALER FOR LIVERPOOL:

 • Englænderne er uhyggelige i øjeblikket og er inde i en rigtig god stime både spillemæssigt og resultatmæssigt, man har vundet samtlige fem opgør i Champions League og er videre i turneringen, og i Premier League har man kun tabt et opgør i de første femten spillerunder.
 • Engelske mandskaber er ikke kendt for bare at give sejrene væk i disse turneringer og når man er videre, og man må forvente, at reserverne går ud og spiller deres chancer, og ikke mindst for at komme tættere på startopstillingen.
 • Selvom Liverpool stiller med en del reserver til dette opgør, så er det forsat spillere med et stort potentiale og som kan gøre ondt på milaneserne, og her tænker jeg på både Origi som afgjorde opgøret i Wolverhampton i weekenden, og hurtige Minamino, og så ser det ud til Salah ikke bliver sparet til opgøret.
 • Liverpool har vundet otte af de seneste ti udekampe og hvor blandt andet Manchester United, Porto, og senest bysbørnene fra Everton har fået ørerne i maskinen med store nederlag.
 • Italienerne er meget afhængige af Zlatan Ibrahimovic i angrebet, og kan englænderne lukke ned for især ham så skal Milan til at finde på nogen andre ideer i det offensive, og hvem målene så skal komme fra.
 • Milan har ikke virket til at være helt gearet til Champions League indtil videre, og efter otte års fravær, og det kan måske være fordi, at man ikke helt er stærke nok i bredden til både at skulle fokusere på Serie A og Champions League på samme tid.
 • Da Milan skal frem og jagte tre point i tirsdagens opgør, så bør der komme muligheder til Liverpool, og hvor man kan straffe italienerne på især omstillingerne.

Milans forventede startopstilling: 4-2-3-1: Maignan-Calabria, Romagnoli, Tomori, Hernandez- Tonali, Kessie- Saelemaekers, Diaz, Leao- Ibrahimovic.

Liverpools forventede startopstilling: 4-3-3: Alisson- Alexander Arnold, Gomez, Matip, Tsimikas- Henderson, Thiago, Keita- Minamino, Origi, Salah.

Trupnyt: Milan er uden Simon Kjær(fast) i midterforsvaret, og de to skadet offensive spillere Rebic og Giroud, men ellers har man ikke vigtige fravær, mens gæsterne fra Liverpool vælger at rotere en del i startopstillingen til tirsdagens opgør.

Kilder

Gazzetta Dello Sport, corrieredellosport.it, acmilan.com, sportmediaset.mediaset.it, sport.sky.it, liverpoolfc.com, bbc.co.uk, Tuttomercatoweb.com

Kommentarer

Feedback