18+ | Spil med omtanke | Stopspillet.dk | ROFUS.nu
Annonce
23. november 2014 kl. 20:45 - Fodbold, Italien - Serie A
San Siro
21. nov. 2014 kl. 16:58 (Opdateret 13. dec. 2018 kl. 17:00) 21/11
Annonce - Denne side indeholder reklamelinks*. 18+ Udeluk dig via ROFUS. 18+. Regler og vilkår gælder. Spil med omtanke. Spillemyndighedens hjælpelinje: StopSpillet.dk.
Kommentarer (2)
Chance (1-X-2): 36-31-33%
Betvalue: 105,40%
Spilbar ned til odds: 3,23
Rigtig/forkert:
Unibet Spil nu hos Unibet
Spændende lokalopgør når Milan og Inter tørner sammen i Derby della Madonnina. Milan er svækket defensivt, mens Inter har skiftet ud på trænerposten og har ansat Mancini. Det ligner et tæt opgør mellem to jævnbyrdige hold.

DERFOR SKAL DU SPILLE DEN:

 • De to hold er meget jævnbyrdige og spiller normalt tætte opgør mod hinanden.
 • Milan har spillet de seneste tre ud af fire kampe uafgjort.
 • Ingen af holdene vil tabe denne kamp, og begge kan leve med en pointdeling.
 • Det bliver formentligt et opgør hvor begge mandskaber vil have stor fokus på det defensive.
 • Inter har spillet meget tætte opgør på det seneste, hvor kun marginaler har gjort at de har vundet.
 • Gæsterne har spillet de seneste to kampe uafgjort mod St. Etienne (Europa League) og Verona.

DET SKAL DU HOLDE ØJE MED:

 • Milan er svækket defensivt, og det kan Inter måske udnytte med Icardi og Palacio i det offensive.
 • Inter har skiftet ud på trænerposten, hvor Roberto Mancini er tiltrådt - har det en effekt?
 • De to hold spillede senest uafgjort i 2013, men ellers skal vi tilbage til 2004 for at finde det sidste kryds.
 • Mancini går over til et fire mands forsvar, hvilket styrker Inters defensiv.
 • Milan har flest tilskuere til opgøret pga hjemmebanefordelen.
 • Milan har kun fået et point i de seneste to hjemmekampe.

AC MILAN:

Hjemmeholdet er placeret som nummer syv i tabellen med 17 point efter de første elleve spillerunder, og hvor det har været lidt op og ned for Milan indtil videre i sæsonen. Man var inde i en god stime her i efteråret, men har ikke vundet i de seneste fire spillerunder, hvor det er blevet til tre uafgjort, og et overraskende hjemmebanenederlag til oprykkerne fra Palermo som vandt 2-0 i Milano.

Milan har kun Serie A at have fokus på i denne sæson, og har på papiret et ganske godt mandskab som bør have gode muligheder for at hive en billet i hus til Europæisk fodbold i næste sæson, selvom det lige nu ikke ser sådan ud hverken i tabellen, eller spillemæssigt. Filippo Inzaghi som blev ansat i sommers bør kunne få mere ud af Milan truppen, men ting tager tid og på den lange bane skal resultaterne formentligt nok komme med Inzaghi som træner.

Søndagens Derby della Madonnina bliver Inzaghis første lokalopgør som træner, og lige nu ser det ikke nemt ud for den tidligere Milan-bomber, man er nemlig ramt af skader på højrebackpladsen, hvor Ignazio Abate ser ud til ikke at blive klar, samtidig er Bonera i karantæne, hvilket i min verden ikke er det værste at han er ude til lokalopgøret. Man har prøvet lidt forskellige opstillinger de seneste dage, hvor Poli også er blevet prøvet som back, men det ser ud til at franske Rami måske starter som højreback, hvilket umidderlbart er en svækkelse da han virker lidt for tung til at spille back.

Milan har ikke imponeret på det seneste, og søndagens lokalopgør mod Inter kan gi et godt billede af hvor mandskabet står hen lige nu, både mentalt og spillemæssigt. Ingen vil tabe dette lokalopgør, og det bliver efter alt at dømme et tæt opgør som det næsten altid er når de Milano klubber mødes, Milan vandt senest i maj måned med 1-0 på et mål af hollandske Nigel De Jong.

Milans hjemmebanestatistik: 2-1-2, målscore 6-5.

Trupnyt: I øjeblikket er der tvivl omkring hvem som kommer til at spille højreback mod Inter, men det tyder på at det bliver Rami, medmindre Inzaghi finder på noget andet inden søndag aften. Abate(fast) højreback er skadet, Bonera(reserve) er i karantæne, og Alex (fast) i forsvaret er også meldt ude til opgøret, og afløses af colombianske Zapata. 

Milans forventede startopstilling: 4-2-3-1: Diego Lopez, Rami, Mexes, Zapata, De Sciglio, Essien, Muntari, Bonaventura, Menez, El Shaarawy, Torres.

INTER:

Så gik den ikke længere for træner Walter Mazzarri, efter en række dårlige resultater og en niendeplads, samt et skuffende 2-2 resultat hjemme mod Verona lige inden landsholdspausen kostede det ham jobbet hos Inter, og man har ansat Roberto Mancini som tidligere har stået i spidsen for Inter, og som har vundet tre mesterskaber med klubben.

Inter har et godt hold på papiret, man har hentet et par gode navne hen over sommeren i blandt andet Vidic, Medel og Osvaldo i angrebet, men med Mazzarri som træner fungerede tingene bare ikke, og bedre træner end Mancini kunne gæsterne ikke finde på markedet som stod uden job. Hvis Mancini kan få lov til at få tid til at bygge det her Inter mandskabet op stille og roligt, så tror jeg at man kommer til at se Inter kæmpe med om scudettoet igen indenfor de kommende sæsoner, og allerede på den korte tid han har været i Milano er forsvaret allerede lavet om til et fire mands forsvar, hvilket også passer bedst til mandskabet.

Roberto Mancini havde måske håbet på et andet opgør at starte ud med end lige et lokalopgør mod naborne fra Milan, men man skal jo starte et sted. Men de kommende to kampe vil bestemt også gi et godt billede af hvor Inter står lige nu, efter opgøret mod Milan gælder det torsdag ukrainske Dnipro på hjemmebane, og herefter en meget svær udekamp mod Roma på Stadio Olimpico næste søndag.

Inter er ikke favoritter i søndagens opgør, men det er simpelthen pga at Milan har hjemmebanefordelen, hvilket tit har stor betydning i disse lokalopgør da hjemmeholdet har flest tilskuere til opgøret, men ellers vil jeg vurdere disse to hold til at være meget jævnbyrdige, og det ligner også et meget tæt opgør søndag aften.

Milan og Inter har indtil videre skuffet i sæsonen, og det kan gå hen og blive en meget taktisk affære søndag aften, og hvor begge hold vil være ganske godt tilfreds med at komme fra dette derby med et point i bagagen, og måske er bange for at fejle. Milan har ikke været sprudlende på det seneste, og Inter med en ny træner som gerne vil starte godt ud, gør at det godt kan ligne en pointdeling i Milano derbyet.

Inters udebanestatistik: 1-2-2, målscore 2-6.

Trupnyt: Inter må undvære chilenske Medel(fast) på den centralemidtbane, samt er Jonathan(reserve) forsat skadet.

Inters forventede startopstilling: 4-3-1-2: Handanovic, Nagatomo, Ranocchia, Juan Jesus, Dodó, Guarin, M´Vila, Kuzmanovic, Kovacic, Palacio, Icardi.

 • Stort udvalg af sportsgrene
 • Ofte fokus på Skandinavien/DK
 • Stærk mobil platform

Kommentarer

Feedback