18+ | Spil med omtanke | Stopspillet.dk | ROFUS.nu
Annonce

AC Milan - Fiorentina: 1 - Tips & Spilforslag

Match center
1. maj 2022 kl. 15:00 - Fodbold, Italien - Italien Serie A
San Siro    Paolo Valeri
26. apr. 2022 kl. 09:11 (Opdateret 1. maj. 2022 kl. 16:57) 26/04
269
+1
Annonce - Denne side indeholder reklamelinks*. SPILLEMYNDIGHEDENS HJÆLPELINJE: STOPSPILLET.DK
SELVUDELUKKELSE: ROFUS.NU | SPIL ANSVARLIGT | 18+
Kommentarer (2)
Chance (1-X-2): 60-24-16%
Betvalue: 105,60%
Spilbar ned til odds: 1,67
Rigtig/forkert: 1-0
Marathonbet Spil nu hos Marathonbet
Milan er favoritter og bør have gode muligheder mod et gæstende mandskab som kan være trætte. Fiorentina er forsat med i kampen om de europæiske pladser, men Firenze mandskabet skal spille deres tredje opgør på en uge, og det bør Milan udnytte.
Det taler for
 • Milan er forsat to point foran Inter i tabellen med kun fire spillerunder tilbage af dette års Serie A, men har spillet et opgør mere og kan løbe på banen søndag eftermiddag og være et point efter Inter i tabellen, og skal derfor vinde dette opgør mod Fiorentina.
 • Gæsterne fra Firenze har et midtuge opgør hjemme mod Udinese og det vil betyde, at man skal spille det tredje opgør på en uge, og jo længere vi kommer ind i opgøret kan trætheden begynder og melde sig hos det toscanske mandskab, og hvilket milaneserne har midlerne til og kunne udnytte.
 • Hjemmeholdet kommer med 2-1 sejr i bagagen fra søndagens udekamp i Rom mod Lazio, og selvom sejren først kom sent i hus så var det ganske fortjent efter spil og chancer, og set over hele opgøret, og hvor Milan var det klart bedste mandskab.
 • Fiorentina løb ind i et overraskende 2-1 nederlag i Salerno til Salernitana, man spillede dårligt og ved begge mål så man ganske skidt ud i det defensive, og det var meget begrænset hvad man fik skabt i det offensive i opgøret.
 • Gæsterne fra Firenze må til opgøret med stor sandsynlighed forsat undvære vigtige Torreira på den centrale midtbane, han var savnet senest i Salerno, og det er en klar svækkelse og må undvære ham endnu engang, og yderligere er Castrovilli ude resten af sæsonen på midtbanen.
 • Jeg forventer man kommer til og se et hjemmehold som kommer ud og vil presse gæsterne fra start i dette opgør, og hvor man burde kunne få et overtag på især midtbanen, og Salernitana havde stor succes senest med og presse Fiorentina højt oppe på banen, og her er man oppe mod et mandskab som er langt bedre, og med mere kvalitet over hele banen.
 • Offensivt har Fiorentina ikke været sprudlende hverken mod Venezia eller Salernitana i de seneste to opgør, og Milans stærke defensiv bør kunne lukke ned for en anonym Cabral i det offensive, og ikke mindst Ikone og Gonzalez.
 • Milan kan til opgøret stille i noget som næsten ligner stærkeste opstilling, Simon Kjær er ude resten af sæsonen, og Bennacer var ikke med senest i Rom, og er tvivlsom til søndagens opgør, men milaneserne er godt garderet på midtbanen.
Hold øje med
 • Milan skal ud og jagte tre point og kan ikke bruge andet end tre point i dette opgør, og kan Fiorentina holde stand jo længere man kommer ind i opgøret så kan milaneserne begynde og blive frustreret.
 • Vinder Fiorentina onsdagens hjemmekamp mod Udinese så vil de rykke op på femtepladsen, og derfor forsat være med i kampen om de europæiske pladser, og derfor forsat have masser af motivation og point på spil.
 • Milaneserne har dummet sig de sidste par uge ved kun og spille 0-0 i Torino, og kun 0-0 mod Bologna, og hvor man ikke udnyttede sine chancer.
 • Milan tabte det omvendte opgør i Firenze tilbage i november med 4-3, og i de seneste tre indbyrdes opgør i Milano har gæsterne fra Firenze vundet to af opgørene.
 • Inden nederlaget i Salerno i søndags var Fiorentina inde i en ganske fin stime med kun et nederlag i de seneste syv spillerunder, og hvor man blandt andet har spillet uafgjort i netop Milano mod bysbørnene fra Inter, og besejret Napoli på udebane.
Oddsmarked

Marathonbet er i odds 1,76 på en Milan sejr,mens Nordicbet er i odds 1,75 og Bet365 er i odds 1,70.

MILAN: Milaneserne er forsat placeret på førstepladsen med fire spillerunder tilbage af denne sæson, men bysbørnene fra Inter mangler forsat det udsatte opgør mod Bologna, og da Bologna mandskabet ikke har det store og spille for længere i denne sæson, må man forvente motivationen er størst hos Inter, og de henter tre point og dermed spiller sig et point foran Milan i tabellen.

Ligegyldigt hvordan turneringen slutter så har Milan gjort det godt og er kommet yderligere tættere på toppen i Serie A og i kampen om og kunne kæmpe med om mesterskabet i de kommende år, og som man tidligere har været kendt for.

Mesterskabet er dog ikke væk endnu, selvom Inter har et slutprogram til deres fordel og derfor vil Milan spille deres chancer til det sidste, og håbe på Inter måske fejler til sidst, og det kræver man selv vinder de resterende fire opgør i sæsonen og ikke selv fejler.

Man er favoritter søndag eftermiddag når Fiorentina gæster Milano, og det toscanske mandskab tabte senest i Salerno, og hvor intet mere eller mindre fungerede i det opgør, og yderligere har de et udsat opgør som skal spilles i Firenze onsdag, og hvor Udinese kommer på besøg og det betyder, at søndagens opgør i det norditalienske bliver Fiorentinas tredje opgør på en uge.

Milan vil være mere udhvilet og på et tæt på fyldt San Siro i Milano bør og skal man have gode muligheder for, at hente tre point mod et mandskab som især i de seneste to opgør ikke har imponeret mod hverken Venezia eller Salernitana, to mandskaber som på ingen måde er på milanesernes niveau, og skal drømmen om årets scudetto forsat leve så er kravet tre point.

Milans hjemmebanestatistik: 10-4-3, målscore 25-12.

Trupnyt: Bennacer(fast) på midtbanen var ikke med senest i Rom, og er meldt tvivlsom til dette opgør også, men man er godt garderet på midtbanen, og derfor ikke den store svækkelse han ikke er med.

Milans forventede startopstilling: 4-2-3-1: Maignan- Calabria, Kalulu, Tomori, Hernandez- Tonali, Kessie- Messias, Diaz, Leao- Giroud.

FIORENTINA: Firenze mandskabet tabte søndagens middagskamp i Salerno med 2-1 og noget som lignede det dårligste man har spillet i 2022, og hvor intet mere eller mindre fungerede, samtidig med man snork sov i det defensive ved 2-1 målet, og hvor midterforsvaren Igor så utrolig usikker ud og gjorde det mere eller mindre i hele opgøret.

Vil Fiorentina ud og spille europæisk i næste sæson så skal der helt andre boller på suppen, og det kræver først og fremmest tre point hjemme mod Udinese, og da man efterfølgende mangler Milan og Roma inden sæsonen er slut, og en udekamp mod Sampdoria som kæmper om overlevelse i den nederste del af tabellen .

Offensivt mangler Fiorentina kvalitet Cabral er ikke Vlahovic og det er de fleste klar over, men mod et mandskab som Salernitana skal man ganske enkelt skabe mere end man gjorde i det offensive, og man fik aldrig lagt et tungt pres på syditalienerne som man burde forvente af et mandskab som er placeret som nummer seks i tabellen, ergo det kan kun blive bedre i Milano, og medmindre man skuffer igen mod Udinese.

Fiorentina er uden Torreira på midtbanen med stor sandsynlighed, og det svækker dem markant da han er motoren på den midtbane, samtidig med at Castrovillis sæson sluttede i opgøret mod Empoli, og ham kunne man også se har manglet de sidste par opgør, og hvor farten i det offensive ganske enkelt ikke har været tilstede.

Det ligner en meget vanskelig opgave for Fiorentina i Milano, og mod et Milan mandskab som så stærke ud senest i Rom mod Lazio, og tre opgør på en uge kan ikke undgå og spille ind jo længere vi kommer ind i opgøret, samtidig med man ikke skal afvise man kan løbe ind i skader i det kommende opgør, og som vil svække Fiorentina yderligere.

Fiorentinas udebanestatistik: 6-3-8, målscore 20-26.

Trupnyt: Torreira(fast) centrale midtbane er skadet, og med stor sandsynlighed ude til opgøret, Castrovilli(fast) midtbanen er ude resten af sæsonen.

Fiorentinas forventede startopstilling: 4-3-3: Terracciano-Venuti, Quarta, Igor, Biraghi- Duncan, Amrabat, Maleh- Gonzalez, Cabral, Ikone.

Kilder

Gazzetta Dello Sport, corrieredellosport, Tuttomercatoweb.com, acmilan.com, sportmediaset.mediaset.it, sportface.it, acffiorentina.com, lanazione.it

 • Høj tilbagebetaling
 • Stort spiludvalg og egne odssættere
 • Flot velkomstbonus

Fremtidige tips

Kommentarer

Feedback