18+ | Spil med omtanke | Stopspillet.dk | ROFUS.nu
Annonce

AaB - SønderjyskE: (AH: 0,0) 2

Match center
8. marts 2021 kl. 19:00 - Fodbold, Danmark - Superligaen
Aalborg Portland Park    Aydin Uslu
5. mar. 2021 kl. 16:14 (Opdateret 8. mar. 2021 kl. 21:00) 05/03
269
+1
Annonce - Denne side indeholder reklamelinks*. 18+ Udeluk dig via ROFUS. 18+. Regler og vilkår gælder. Spil med omtanke. Spillemyndighedens hjælpelinje: StopSpillet.dk.
Kommentarer (2)

SønderjyskE kan hente 3 point mod presset AaB mandskab

Chance (1-X-2) inklusiv handicap: 39-32-29%
Betvalue: 102,47%
Spilbar ned til odds: 2,34
Rigtig/forkert: 1-0
Unibet Spil nu hos Unibet

AaB er favoritten i dette opgør selvom de i denne Covid-19 tid ikke har glæde af deres supporter.
Dog fjerner skader til Hiljemark og Lucas Andersen noget af favoritværdigheden på AaBs spillertrup.
SønderjyskE har reel set også en udmærket trupssammensætning. Jeg syntes blot AaB er gjort til en smule mere favoritter end de er pt. som situationen er. 

Cifuentes er den AaB træner, som har fået færrest point efter 6 kampe nogensinde i AaBs historie. Han er i gang med at implementere et ny spillestil med højt pres og dominerer på bolden. Pt. går det ikke helt så godt defensivt og offensivt med, at skabe chancer for AaB. Taber de mod SønderjyskE kan de pludselig stå i en situation, hvor de kan ende i nedrykningsspil - da der kun er 3 kampe tilbage af grundspillet. 

AaB har ikke vundet en kamp i 2021 med deres nye træner. Der er ingen " Quick fix", og Nordjyderne har brug for point. Nu. 

For

Som nævnt har AaB ikke vundet en kamp i år 2021. SønderjyskE må være motiveret i forhold til Randers kun er 3 point foran dem på 5.pladsen mens de selv er på 7.pladsen med samme point, som OB på 6 pladsen pga. en bedre målscore. 

AaB har haft problemer med at skabe chancer uden Lucas Andersen og Hiljemark. 

AaBs spillestil med højt pres og possession passer godt til SønderjyskE, hvis største offensive styrke er omstillinger. Det kan give muligheder for at bruge Haji Wrigt med længderettede afleveringer bagom AaBs forsvar, som skal ud og løbe om kap med ham i det bagrum, som et højt pres vil efterlade. 

AaB har haft 3 hjemmesejr i sæsonen: Lyngby nr. 11, Horsens nr. 12, og Brøndby nr. 2. SønderjyskE har klaret sig bedst mod holdene i det mellemste lag nr. 6-9 i tabellen. 

ACH havde da de vandt i sidste runde over AaB succes med, at de lod AaB spille mest på forsiden af deres forsvar. AaB havde bolde rigtig meget, men blev aldrig rigtig farlige. 

I efteråret røg AaB ud af pokalen mod B93 i 2.division. 

Imod

I de seneste kampe har AaB haft overtaget mod SønderjyskE i ligaen. 

SønderjyskE har ligeledes med Glen haft et meget lavt pointsnit. Haji Wright sad over sidst grundet noget som skete til træning. Desuden er der sagen med Haysen, og et SønderjyskE hold som fik smæk af Lyngby. Så SønderjyskE har også deres at slås med ligesom AaB. 

Andet

Forventet skader i AaB: Hiljemark og Lucas Andersen. Mens Kasper Kusk, som er kommet " lidt i overskud" med den nye træner på det seneste har været sygemeldt.

  • Stort udvalg af sportsgrene
  • Ofte fokus på Skandinavien/DK
  • Stærk mobil platform

Kommentarer

Feedback