Annonce
7. maj 2017 kl. 16:00 - Fodbold, Danmark - Superligaen
Aalborg Portland Park    Dennis Mogensen
2. maj. 2018 kl. 16:23 02/05

Kommentarer (6)
Denne side indeholder henvisnings-links
Chance (1-X-2): 37-30-33%
Betvalue: 107,25%
Spilbar ned til odds: 3,03
Rigtig/forkert:
Bet365 Spil nu hos Bet365

Nordjyderne har med hiv og sving sikret sig endnu en sæson i landets bedste liga. Trods fravær på flere nøglepositioner klarede de uafgjort og dermed frisag mod Viborg.

De skal nu op imod et Silkeborg hold med alle muligheder for selv at afgøre den yderst spændende gruppe B. Det kræver dog højest sandsynligt en sejr.

Kan Silkeborgenserne sejre i Aalborg, resultaterne har været imod dem senest og statestikken mod AaB taler ikke for dem.

Det taler for Silkeborg

 • Silkeborg har alt på spil og kan således med en sejr, sikre sig overlevelse i Superligaen.
 • AaB havde mod AGF, hvor de sikrede sig overlevelse, fravær på nogle nøglepositioner. Anfører Rasmus Wurtz sad ude, hvilket altid er et stort tab. Også Jakob Ahlman var ude med karantæne for gult. Ydermere mnaglede de Edison Flores grundet en hofteskade. Det vides endnu ikke om Wurtz og Flores bliver klar, men uanset kan man tvivle på om de kommer i spil i kampen her. AaB risikiere kun første pladsen i gruppen og kan derfor tillade sig at give de to spillere nogle ekstra dages hvile.
 • Ligeledes kan det forventes at man sparer en række andre spillere, heriblandt Ahlman, Joakim Mæhle, Nicolai Larsen og Jakup Sylvestre. Allesammen (pånær Ahlman) fik gult mod Viborg og risikere derfor karantæne i første playoff kamp. Allesammen spillere man ikke har råd til at undvære i en smal trup som AaB´s
 • Netop AaB´s smalle trup kan Silkeborgs chance her, hvis AaB vælger at spare flere af disse spllere. Sidst mod Viborg så man den måske yngste kvartet på midtbanen, i Superligaens historie? Alene i Rasmus Wurtz kunne man finde flere kampe, end i hele denne kvartet.
 • AaB har de seneste sæsoner haft en meget usikkert forsvar, især midterforsvaret yder ikke meget sikkerhed og inden kampen mod Viborg lukkede holdet altså 4! mål ind mod AGF. Især midterforsvar Holgersen viste langt fra niveau, og kostede 2 dumme mål til 1-0 og 2-0. Holgersens vel nok dårlgste kamp for holet. Til trods for dette, var han alligevel at finde i startopstillingen mod Viborg, hvilket igen må tilskrives AaB´s smalle trup.
 • AaB har det med at gå helt ned i kampe hvor man tilsyneladende tror at man har helt styr på det. Senest mod AGF hvor man kom direkte fra en sejr på hjemmebane og selvsamme hold. Der var efter denne sejr, en bred opfattelse blandt både fans, og tilsyneladende også truppen, om at overlevelsen var sikret.
 • Silkeborg må komme med en gejst og vilje som AaB ikke kan matche og vil sikkert forsøge med at presse på fra starten.

Det taler for AaB

 • Silkeborg er mildest talt horrible på udebane i denne sæson. De er 2-3-9 for alle sæsonens kampe. Dog 1-1-0 for de 2 to kampe i puljespillet.
 • De seneste møder mellem de 2 hold er endt med 2 sejre til AaB og en uafgjort 0-0, med en samlet målscore på 8-0 i AaB´s favør. Dog var den ene af disse kampe en pokalkamp, hvor Silkeborg sparede en masse spillere.
 • AaB har et godt tag på Silkeborg og er indbyrdes 6-3-1 i de sidste 10 indbyrdes kampe.
 • Især AaB´s hjemmebane kan tilskrives deres pointhøst i denne sæson. De er 7-4-4 på eget græs og derfor også lgaens pt. 3. bedste hjemmehold.
 • Vælger AaB mod forventning at starte med noget nær stærkeste hold, er de spiller for spiller et bedre hold end Silkeborg.
 • Jens Martin Gammelby (højre back) må sidde ude efter gult kort i AGF kampen. Dette er de første minutter han misser i turneringen efter at have spillet samtlige 31 kampe for Silkeborg. Hvem der erstatter ham, vides endnu ikke og træner Peter Sørensen må ud og tænke nye tanker ifht. backpositionen.

Generalle betragtninger om spillet

Da alle kampene i puljen bliver spillet kl. 16 søndag, kan der ske ting i den anden kampe som kan ændre kampbilledet for Silkeborg. Det ændre dog ikke ved at de med en sejr er helt sikre, uanset udfaldet af gruppens anden kamp. Men hvordan griber de kampen an, såfremt der skulle stå uafghort med 10 min igen af Viborg-AGF? Vil de stadig jagte en føring eller vil de kigge til deres held og gamble med udfaldet af det andet resultat?

Skader og karantæne burde være nævnt i analysen.

Holdopstillinger

Det forventes at AaB sparer flere af deres spillere, og derfor svært at spå om hvilken måde Wieghorst vælger at gribe det an på.

Silkeborg forventer at stille i stærkest opstilling, ligesom sidst, pånær Gammelby som altså sidder ude med karantæne.

Oddsudvikling


Oddset startede lige over de 4.00 ved flere bookmakere, men er siden hen faldet til 3.25 ved bet365. Det kan skyldes en simpel overvurdering af AaB, da jeg ikke ser andre indikatorer på oddsets fald.

Kom gerne med indput - og gerne på O/U 2.5 mål.

 

 • Stort udvalg
 • Tidlige odds
 • Markedets bedste livebetting

Kommentarer

Feedback