18+ | Spil med omtanke | Stopspillet.dk | ROFUS.nu
Annonce

Tips & Spilforslag : AaB - Randers FC: Randers flest hjørnespark

Match center
19. marts 2023 kl. 15:00 - Fodbold, Danmark - Superligaen
Aalborg Portland Park    Jonas Hansen
Opdateret
112
0
Jeg har i betting sammenhæng gjort mig på forskellig ekspert forumer, hvor jeg seneste var hos spilXperten.
Min kæmpe interesse for fodbold startede i de gamle Herning Fremad dage, hvor jeg blev slæbt med til 1.divisions kamp i en meget ung alder, da min far var sportschef i klubben. Derefter fik jeg i slutningen af 90'erne øjnene op for det store udland, og den engelsk liga har jeg fulgt siden Dons var i Premier Leauge sidst. Jeg har også været i England en del gang efterhånden for at følge min klub Manchester United, og ser frem til at muligheden igen byder sig, så jeg kan komme afsted.
Jeg håber jeg kan bidrage med gode analyser, og interessante indspark til betxpert.
Vis mere
Vis mindre
Annonce - Denne side indeholder reklamelinks*. Spillemyndighedens hjælpelinje: stopspillet.dk
Selvudelukkelse: rofus.nu | Spil ansvarligt | 18+

Randers skal kæmpe hårdt, for at forblive i top 6. Det kan betyde at de skal op og jagte et resultat når de gæster Aalborg og Portland Park.

Chance: 45%
Betvalue: 103,50%
Spilbar ned til odds: 2,22
Rigtig/forkert: 4-4
Unibet Spil nu hos Unibet
Det taler for
  • Randers har 29 point, men holdene bag dem har 28,28 og 27, og her skal meget flaske sig, hvis et point er nok for Randers. Så jeg tror vi skal forvente et Randers mandskab der vil gå offensivt til værks og søge deres mulighed for top 6, igennem en sejr over et formsvagt AaB hold.
  • I de seneste 4 superligakampe AaB har spillet er det blot blevet til et point, så moralen og selvtilliden i AaB er ikke på det højeste, og i sidste runde imod OB var de også klart næstbedst, så det lille momentum det lignede de havde er i den grad skudt tilbage.
  • AaB kan stå med en trup der er hårdt presset af skader og sygdom (se holdinfo).
  • Egho fylder meget inde i boksen, og med Randers fløjene og deres offensive backs der ofte søger indlæggene kunne jeg godt se et Randers mandskab der ville komme til mange situationer over fløjene der kunne kaste hjørnespark af sig.
Hold øje med
  • Randers har et hjørnesnit der hedder 4.9 pr. kamp, og de tillader 5.3. Det er et dårligere snit end AaB der ligger med 4,6 i både fåede og tilladte hjørnespark.
  • AaB skal have point i bunden, så de kommer ikke til at ligge sig ned. De vil helt sikkert forsøge at bide fra sig offensivt, og det kan give hjørnespark.
  • AaB har nogle gode offensive folk, og de har også en fin bredde på de forreste positioner, som kan gøre sig gældende. De har ikke helt fået det forløst i denne sæson, men der er et potentiale i min optik, og hvis de får sat folk som Prip, Andersen, Sousa og Helenius op så kan de godt blive farlige, og skabe situationer der kan give hjørnespark.
Oddsmarked

.

Holdene:

AaB:
Både Rasmus Thelander og Kilian Ludewig udgik af torsdagens træning, ligesom Andreas Poulsen også ventes ude mod Randers på søndag, fordi han fik et tilbagefald efter træning onsdag. Nordmændene Daniel Granli og Jonas Skulstad ligger syge, mens Younes Bakiz, Kasper Jørgensen og Jeppe Pedersen er på skadeslisten.

AaB (4-2-3-1): Sander - Ludewig, Kramer, Thelander, Granli - Højholt, Ferreira - Prip, Andersen, Sousa - Helenius

Randers FC:
Randers må klare sig uden Carl Johansson, der afsoner karantæne efter det røde kort mod AGF. 

(4-4-2): Carlgren - Kallesøe, A. Andersson, Høegh, Kopplin - Nordli, Pedersen, Johnsen, Ankersen - Bundgaard, Egho

  • Stort udvalg af sportsgrene
  • Ofte fokus på Skandinavien/DK
  • Stærk mobil platform

Interesseret i mere? Så sørg for at se vores daglige odds tips og betting tips.

Fremtidige tips

Kommentarer

Feedback