Annonce

AaB - Hobro: Under 2,5 mål

Match center
14. august 2017 kl. 19:00 - Fodbold, Danmark - Superligaen
Aalborg Portland Park    Mads-Kristoffer Kristoffersen
2. maj. 2018 kl. 16:25 02/05

Kommentarer (4)
Denne side indeholder henvisnings-links
Chance (Over-Under): 45-55%
Betvalue: 103,40%
Spilbar ned til odds: 1,82
Rigtig/forkert:
Bet365 Spil nu hos Bet365
AaB har haft svært ved at score mål og kan også få det mod Hobro der nok vil spille afventende. AaB har skabt chancer (men også brændt dem), og Hobro kan true på kontra, men der forventes en tæt og låst kamp.

Derfor skal du spille den

  • AaBs offensiv har svært ved at score mål, trods fine takter i opspil
  • AaBs defensiv har højere fokus end i tidligere kampe
  • AaB spiller nu med et trekløver centralt på midt med to 6ere (Lesniak, Würtz) og Risgård foran.
  • Hobro vil spille afventende og være defensivt fokuseret (har 3 af 4 kampe under 2,5)

Det skal du holde øje med

  • AaB har skabt en del chancer og kan true linien hvis Pohl rammer dagen
  • Hobro kan true AaB på omstillinger og dødbolde, hvor de virker skrøbelige
  • Et tidligt mål (især Hobro-mål) kan udløse en meget bølgende kamp med mange chancer.

AaB er kommet skidt fra start i denne sæson, på trods af, at de første indkøb ifølge forventningerne skulle forstærke truppen. Effekten er endnu ikke indtruffet, omend seneste opgør viste fremgang - i hvert fald rent defensivt.

Hobro er kommet fint fra start, med sejre over Helsingør og start-svage Randers FC, samt et enkelt point i Parken hvor man rent faktisk havde fortjent bedre. Kollektivet arbejder godt og synes at stå godt til dette opgør mod AaB.

I nærmest vanlig stil ligner AaB et hold der har enormt svært mod hold der står lavt i banen og som delvist overlader initiativet. Det offensive spil hos Wieghorsts tropper er ikke sprudlende, og frontløber Pohl er blandt de mest uskarpe i Superligaen. Han kommer til mange chancer, men misbruger gang på gang.

Jeg forventer en målfattig kamp og spiller under 2,5 hos Bet365.

Trupnyt

AaB må til kampen her undvære  Frederik Børsting, som lige var returneret til startopstillingen. Yderligere er reserve-keeper Lansing,  Yann Rolim (off/kant reserve) og Oliver Abildgaard (central midt reserve) også ude af opgøret her. Unge Ramkilde (reserve angreb) er på vej tilbage, men ikke klar til kamp endnu. På den positive side er Patrick Kristensen (alsidig reserve), Robert Kakeeto (midtbane på yderste bænkplads) og Rasmus Thellufsen tilbage i truppen. Thellufsen kan meget vel komme i spil til startopstillingen på venstrekant og skubber dermed Flores over på højre.

Forventet opstilling:

Larsen

Pallesen - Okore - Pedersen - Ahlmann

Flores/Meilinger - Würtz - Lesniak - Thellufsen/Flores

Risgård

Pohl

Hobro er fortsat uden Domoraud (offensiv fast), men har til gengæld Yaw Amankwah tilbage i truppen. Amankwah spillede fast i 1. division, men har grundet skade endnu ikke spillet i Superligaen.

For mig at se så vil Hobro gentage opstillingen fra 2-0 sejren mod Randers:

Rask

Bøge - Minor - Justesen - Kopplin

Mikkelsen - Brix-Damborg - Mistrati - Olsen

Antipas - Kirkevold

Udfaldet af denne kamp afgøres formentligt (og ganske logisk vil de fleste sige) af, hvilket holds angribere der lykkes. For AaBs vedkommende er man enormt afhængige af at Pohl får scoret på sine chancer, mens Hobro kan straffe AaB på omstillinger via hurtige Antipas eller på dødbolde. Jeg forventer et meget jævnbyrdigt opgør og er lettere lun på et X2-spil her, da AaB har virket enormt tandløse i afslutningerne. Men jeg vælger alligevel at gå efter en kamp med få mål. Fra OB-kampen tager AaB med sig, at den defensive organisation stod noget bedre og jeg er overbevist om, at de vil spille noget mere kontrolleret end det var tilfældet i 1-4 nederlaget mod SønderjyskE. Hobro derimod har det ganske fint med at stå lavt og derfor forventer jeg en kamp der meget let kan blive en kende "låst". Jeg vil gerne give 55% for under 2,5 og tager et spil hos Bet365.

  • Stort udvalg
  • Tidlige odds
  • Markedets bedste livebetting

Kommentarer

Feedback