18+ | Spil med omtanke | Stopspillet.dk | ROFUS.nu
Annonce

Tips & Spilforslag : AaB - HB Køge: Over 2,5 Mål

Match center
20. maj 2012 kl. 16:00 - Fodbold, Danmark - Superligaen
Aalborg Portland Park
Opdateret
0
Vis mere
Vis mindre
Annonce - Denne side indeholder reklamelinks*. Spillemyndighedens hjælpelinje: stopspillet.dk
Selvudelukkelse: rofus.nu | Spil ansvarligt | 18+
Chance (Over-Under): 60-40%
Betvalue: 108,00%
Spilbar ned til odds: 1,67
Rigtig/forkert:
Scandic Spil nu hos Scandic
Begge hold har ikke det helt store at spille for, da hjemmeholdet maksimalt kan nå Silkeborg på sjettepladsen samt HB Køge er rykket ned, hvorfor de kan spille frit fra leveren, hvilket kan åbne lidt op for sluserne. Ydermere, så har begge hold en fast midterforsvarer i karantæne, hvilket giver over-spillet endnu bedre muligheder.

AaB spiller målrige kampe for tiden, da de prøver at spille lidt mere attraktiv fodbold, sådan som jeg ser det. Lucas Andersen og Kasper Kusk har fået masser af spilletid, hvilket øger de offensive chancer, da de er uhyre nærgående og udfordrende i store dele af deres spil. Desuden sparker topscorer Helenius bare målene ind i øjeblikket – han er topscorer med 13 mål for AaB.

Kenneth Emil Petersen er i karantæne – fast midterforsvarer.

HB Køge har spillet mange rigtige gode kampe i foråret, men man må bare erkende, at de ikke har kvaliteten til at blive i rækken. De har dog været gode til at skabe chancer i kampen, hvor især Runsewe og Fabinho er farlige på kanterne, og den omskolede Nicolaj Madsen har vist stor målnæse i foråret og står noteret for 8 kasser.

HB Køge har Stefan Hansen i karantæne – fast midterforsvarer.

Indbyrdes har disse hold spillet 3 ud af deres seneste 5 kampe over 2,5 mål med et snit på 3,0 mål pr. kamp. Ser man nøgternt på holdenes nuværende spillestille samt en vigtig midterforsvarer er ude for begge hold, så finder jeg over 2,5 mål særdeles attraktivt.

AaB # 7: hjemme: 8-1-6 (22-18), ude: 3-7-6 (22-26)

Målsnit: hjemme 2,67 pr. kamp.

 

AaB har ikke haft noget fantastisk forår, da de kun har formået at vinde 3 ud af deres seneste 10 kampe men til gengæld prøver de at spille mere frisk fodbold langs jorden. Spillere som Lucas Andersen og Kasper Kusk har været rigtige gode offensivt, men de er også afhængige af at de netop spiller langs jorden. Lucas Andersen fik senest scoret hans første mål, så stortalentet er ved at træde endnu mere i karakter. Men, når man spiller med unge offensive spillere, så ser man tit og ofte, at de til tider glemmer at løbe godt nok hjem og her kan de blive straffet hårdt af bl.a. Runsewe, Fabinho, Rochester mv.

Skarpretter Helenius, Målmand Larsen og dribleren Kusk er udtaget til U21 landsholdet, hvilket vidner om deres gode spil-momentum og gode form generelt og det burde i øvrigt også øge deres selvtillid, hvilket er super godt for over-spillet – lige på nær målmand, Larsen.

Forsvaret bliver i øvrigt også ramt, da Kenneth Emil Petersen er i karantæne samt Jakob Ahlmann (fast venstre back er skadet), hvilket betyder at de kommer til at bruge Patrick Kristensen og Henrik Dalsgaard på back pladserne, hvor de så enten kommer til at trække Augustinussen ned i midterforsvaret eller kommer til at benytte Nicholas Gotfredsen i midterforsvaret (urutineret på dette niveau) sammen med solide Lasse Nielsen.

HB Køge # 12, ude: 2-3-11 (14-32), hjemme: 2-3-10 (17-37)

Målsnit: ude 2,87 pr. kamp.

 

HB Køge er rykket ned, men de har leveret mange gode præstationer i foråret og det må de tage med til Betsafe ligaen næste år, hvor de forventes at blive store favoritter, hvis de kan holde på deres faste stamme af spillere.

Køge spiller generelt fint fodbold, men man må bare erkende, at de ikke er gode nok til at forblive i rækken. De lukker mål ind i hver kamp, hvilket er den største faktor til at rykke ned, men dette er en god indikator for mange mål. De må undvære Stefan Hansen i midterforsvaret, som er en defensiv svækkelse og jeg håber personligt at Brad Rusin får chancen fra start i Aalborg, da han er ganske målfarlig på deres dødbolde.

Runsewe har absolut været en af Køges farligste og bedste spillere, som er meget udfordrende offensivt og vil forhåbentlig også skabe problemer for AaB’s defensiv. Ydermere, så er det vigtigt at den omskolede angriber, Nikolaj Madsen, er med igen på toppen, da han har vist fornem målnæse i foråret.

Alt i alt, så ser jeg fine muligheder for en HB Køge scoring mod et AaB forsvar, som igen igen skal rotere lidt rundt på spillerne uanset hvilken løsning de vælger.

  • Stort spiludbud
  • Stort live betting-udvalg
  • God support

Interesseret i mere? Så sørg for at se vores daglige odds tips og betting tips.

Fremtidige tips

Onsdag 17. Juli 2024
- Bruger
- Ekspert
- Quick Predict
02:00 Corinthians - Criciuma: 1
1,81
Placer Bet
Torsdag 18. Juli 2024
- Bruger
- Ekspert
- Quick Predict
02:30 Nashville SC - Orlando City: Over 2,5 Mål
1,79
Placer Bet
20:00 Flest guldmedaljer: USA
1,20
Placer Bet
Fredag 19. Juli 2024
- Bruger
- Ekspert
- Quick Predict
20:00 FC Nordsjaelland - AaB: Begge hold scorer: Ja
1,60
Placer Bet
Lørdag 20. Juli 2024
- Bruger
- Ekspert
- Quick Predict
16:00 Esbjerg fB - OB: Under 2,5 Mål
2,25
Placer Bet
Torsdag 22. August 2024
- Bruger
- Ekspert
- Quick Predict
12:00 Demokraternes kandidat: Joe Biden
2,50
Placer Bet
Tirsdag 5. November 2024
- Bruger
- Ekspert
- Quick Predict
23:30 Hvilket parti får flest stemmer?: Republicans
4,50
Placer Bet
Onsdag 6. November 2024
- Bruger
- Ekspert
- Quick Predict
00:05 Wisconsin: Democrats
7,00
Placer Bet
Tirsdag 10. November 2026
- Bruger
- Ekspert
- Quick Predict
20:00 Statsminister: Nicolai Wammen
10,00
Placer Bet

Kommentarer

Feedback