18+ | Spil med omtanke | Stopspillet.dk | ROFUS.nu
Annonce

AaB - FC København: 2

Match center
3. februar 2021 kl. 20:00 - Fodbold, Danmark - Superligaen
Aalborg Portland Park    Mads-Kristoffer Kristoffersen
1. feb. 2021 kl. 12:55 (Opdateret 3. feb. 2021 kl. 21:54) 01/02
Annonce - Denne side indeholder reklamelinks*. 18+ Udeluk dig via ROFUS. 18+. Regler og vilkår gælder. Spil med omtanke. Spillemyndighedens hjælpelinje: StopSpillet.dk.
Kommentarer (4)

FCK skal indhente 7 point på FCM, hvis de vil indfri forventningerne og vinde det danske mesterskab i år. Jeg tror de åbner stærkt ud mod et Aab hold der er uden 2 af de største profiler, og som samtidig ikke har gjort det for godt i træningskampene.

Chance (1-X-2): 26-24-50%
Betvalue: 107,50%
Spilbar ned til odds: 2,00
Rigtig/forkert: 2-3
Onside Betting Spil nu hos Onside Betting
Det taler for
 • Aab er uden Lucas Andersen, Jakob Ahlmann og Oscar Hiljemark, tre spillere som er uhyr vigtige for Aab, og som i min optik, er de tre største profiler i Aab truppen, de vil være savnet i dette opgør. Sidst de to hold mødtes var de i hvert fald kampafgørende.
 • FCK har haft en god vinterpause, hvor man har kunne få spillet sig på plads i Thorups taktik, og hvor man har kunne spille sig på plads i træningskampene. Aab fik ny træner d.28 december, og har derfor ikke haft ligeså lang tid som Thorup, til at indkøre sine idéer og taktikker.
 • FCK har i træningskampene været ganske fornuftige, og især offensivt har flere spillere fået selvtilliden fyldt op. 3 kampe er det blevet til og 11 mål som er fordelt på Wind, Fischer, Stage og Wilczek bl.a. altså spillere der har brug for mål, og som måske også har manglet lidt selvtillid.
 • På den anden side har Aab tabt deres 3 vendskabskampe, og blot scorede 2 mål. Det med at score mål er Aab's helt store problem, og de har da også i denne vinterpause været ude og kigge efter en offensiv forstærkning, bla.har Kamara fra Randers været nævnt som en mulig forstærkning for nordjyderne.
 • FCK sluttede efterårssæsonen rigtig fornuftigt af, med 3 sejr, en uafgjort og en uheldig exit i pokalen, jeg synes jeg i slutningen af sæsonen så klare forbedringer i FCK taktikken, og deres spil hang meget bedre sammen, hvor især Boilesen virkede som en rigtig god spiller nede i et midterforsvar der igennem sæson så usikkert ud, og Biel på den offensivemidt var yderst spændende at se der.
 • Aab på den anden side sluttede efterårssæsonen af med at ryge ud i pokalen til B93 og derudover 5 point på 5 kampe, og blot score 3 mål i de 5 kampe (alle 3 imod Lyngby)
Hold øje med
 • Aab havde et rigtig godt tag på FCK sidst de to hold mødtes, hvor de vandt 2-1 i parken. Er FCK klar til revanche, for hvis ikke får de det svært i dette opgør.
 • FCK har Boilesen skadet, og han var, som sagt en rigtig god mand i forsvaret, erstatningen Victor Nelsson har også været god, men er han den styrmand, som FCK har brug for i dette opgør, og hvordan falder han sammen med Zanka, er jeg ikke så tryg ved som med Boilesen og Zanka.
 • Aab har gode offensive folk i Fossum og Kusk, førstnævnte scorede 2 sidst de mødtes, og ham skal FCK få lukket ned. Hvis ikke er han utrolig skarp, og kommer med nogle offensive idéer til AaB.
 • Den første kamp i en ny sæson kan godt blive nervøs og taktisk. Sker det kan vi sagtens stå med et X og ikke en FCK sejr.
Oddsmarked

Oddset er startet i de 2.25 de fleste steder, og står nu i 2.20 hos langt de fleste bookmakere.

Jeg er gået på det rene 1-tal, men synes også BTS-Nej kunne være interessant, da vi er i en præiere kamp, og der er nok nogle ting der ikke sidder helt i skabet.

Holdene:
Det er svært at sige så meget om holdene, men sikkert er det at Lucas Andersen og Oscar Hiljemark er ude med skader. 

Jeg vil her komme med nogle tanker til de to holds startopstillinger 

AaB:
Deres seneste testkamp mod Lyngby har jeg taget udgangspunkt i, hvor de spillede i en 

Jacob Rinne, Frederik Børsting, Mathias Ross. Rasmus Thelander, Daniel Granli, Magnus Christensen, Pedro Ferreira, Iver Fossum, Tim Prica, Kasper Kusk, Marcus Hannesbo.

Aab har jo fået Martin Samuelsen og han kunne godt komme i spil til start 11'eren, men måske er det for tideligt. Offensivt tror jeg Børsting kommer til at ligge, istedet for på backen, men Jakob Ahlmann var ude imod Lyngby, og hvis han stadig er det mod FCK kunne det godt blive en backplads til ham igen.

FCK spillede i en 4-3-3 i deres 6-1 sejr over AGF og her stillede de sådan her 

Karl-Johan Johnsson - Peter Ankersen, Victor Nelsson, Mathias "Zanka" Jørgensen, Bryan Oviedo - Jens Stage, Carlos Zeca, Rasmus Falk - Jonas Wind, Pep Biel, Viktor Fischer

Noget ala det forventer jeg mig igen, men Bundu er kommet ind, og kan supplere, Bjelland er ved at være klar igen.
Nicolai Boilesen, Marios Oikonomou, Kamil Wilczek og Mikkel Kaufmann var ude mod AGF med skader, og jeg tænker ikke de er klar til dette opgør. 

 • Høj teoretisk tilbagebetalingsprocent
 • Fremragende app
 • Danskejet

Kommentarer

Feedback