18+ | Spil med omtanke | Stopspillet.dk | ROFUS.nu
Annonce

18. etape, Pierre Rolland: Under 27,5 bjergpoint (Alpe-d'Huez 2. gang) - Tips & Spilforslag

18. juli 2013 kl. 12:30
18. jul. 2013 kl. 01:17 (Opdateret 13. dec. 2018 kl. 17:00) 18/07
6
0
Annonce - Denne side indeholder reklamelinks*. SPILLEMYNDIGHEDENS HJÆLPELINJE: STOPSPILLET.DK
SELVUDELUKKELSE: ROFUS.NU | SPIL ANSVARLIGT | 18+
Chance: 73%
Betvalue: 102,20%
Spilbar ned til odds: 1,37
Rigtig/forkert:
Partybets Spil nu hos Partybets
18. etape

En etapesejr på Alpe-d'Huez er en stor ting, som potentielt kan redde en rytters Tour de France. Både klassementsrytterne og lykkeridderne vil være opsatte på at tage sejren på det legendariske bjerg.

Pierre Rolland er faldet helt igennem i det samlede klassement og skal nu forsøge at redde æren ved at vinde på det bjerg, han i 2011 vandt på. Sejren skal komme via et udbrud - men spørgsmålet er, om et udbrud holder hjem på denne prestigefyldte etape.

Selv hvis et udbrud holder hjem, er en top4-placering stadig ikke bare en placering, man kommer sovende til. Og sådan som Rolland har kørt indtil videre, ser det svært ud - til trods for en nem dag onsdag på enkeltstarten. Derfor ser odds 1,4 for, at Rolland får under 27,5 bjergpoint (og dermed ender uden for top4) på sidste opstigning af Alpe d'Huez fint betalt.

Dette spil går reelt set på, at Rolland ikke ender i top4 på 18. etape. Under 27,5 point på Alpe-d'Huez op til målstregen er lig med en femteplads eller under, mens at over 27,5 point er lig med en fjerdeplads eller derover.

Partybets -> Cykling -> Tour de France -> Point

Det har ikke været en god sæson for for Pierre Rolland. Sidst vi så ham præstere var i Giro del Trentino, opvarmningsløb til Giro d'Italia, hvor han endte som samlet 10'er. Alligevel havde man foventninger til franskmanden i Touren. Her viste han dog allerede i første uge af Touren svaghedstegn, da han brugte unødvendig energi på at samle småpoint til den prikkede bjergtrøje frem for at fokusere på klassementet - et klassement, hvor han sidste år endte som nr. 8 samlet.

Er det torsdag på 18. etape med Alpe d'Huez to gange på menuen, hvor vi for første gang ser positive takter fra Rolland? Det skal man slet ikke udelukke. Franskmanden vandt på Alpe d'Huez i 2011, og siden dengang har han været Frankrigs store håb i Touren. Han har dog som nævnt slet ikke kunnet få det til at fungere og er således endt som nr. 22 på Ax 3 Domaines (8. etape) og nr. 28 på Ventoux (15. etape) - altså langt fra en top4-placering. Sagen er bare den, at han elsker Alperne og specielt Alpe-d'Huez.

Hvis han skal ende i top4, er det sandsynligvis via et udbrud. Ikke nødvendigvis et morgenudbrud, men måske et udbrud på første opstigning af Alpe-d'Huez, hvor han sammen med et par andre ryttere, der ikke spiller nogen rolle i det samlede klassement, stikker af og laver et forspring inden sidste opkørsel af det legendariske bjerg. Han har sparet kræfter sammen på onsdagens enkeltstart, hvorfor et udbrudsforsøg slet ikke kan udelukkes.

Spørgsmålet er dog, om favoritterne vil lade et udbrud løbe af sted med sejren. Jeg tror det ikke. Det er en kæmpe ting at vinde på Alpe-d'Huez, og en etapesejr kan fungere som et stort plaster for klassementsrytterne, nu når Chris Froome (og også Alberto Contador og Roman Kreuziger) er stukket af i det samlede klassement.

  • Mange livebetting-markeder
  • Brugervenligt website
  • Tidlige odds

Fremtidige tips

Kommentarer

Feedback