Job: Data Management Assistent

Vi ønsker at styrke vores dygtige team og søger en entusiastisk Data Management assistent, som hos BetXpert bliver en del af en dynamisk og ambitiøs arbejdsplads.

Som Data Management assistent er din sans for detaljer altafgørende. Du skal tilsigte et højt niveau i både effektivitet og kvalitet af dit arbejde og bør forvente at arbejde med gentagende opgaver, som skal løses med størst mulig præcision.

Gennem jobbet tilbyder vi mulighed for indsigt i vores produktion af websites, samt et indblik i drift og skalering af de dataplatforme som danner rammen for dit arbejde.
 

Din profil

Det er vigtigt, at du sætter en ære i at udføre opgaver til perfektion og holder af at arbejde med data. Du ved, at det er de små detaljer, der skaber de store sammenhænge. Du er vedholdende og får tingene gjort, og så gør det bestemt ikke noget hvis du motiveres af at dygtiggøre dig selv inden for områder, du måske ikke behersker til fulde i dag.

Du er ikke bange for at spørge, hvis du er i tvivl om den bedste løsning, men på samme tid kan du arbejde med en høj grad af selvstændighed og (selv)disciplin, fokuseret på dine opgaver. Det er afgørende, at du føler dig tryg med rutineopgaver og er indstillet på, at mængden af opgaver varierer over tid, således at din arbejdstid også vil variere fra uge til uge.

Udover ovennævnte forventer vi, at du besidder følgende personlige egenskaber:

  • Detaljeorienteret
  • Evne til at arbejde under pres ift. deadlines
  • Fleksibel
  • Struktureret og systematisk arbejdende
  • Logisk tænkende
  • Lærenem

Endvidere bør du besidde flest muligt af følgende kvalifikationer:

  • Grundlæggende IT-færdigheder
  • Kendskab til at søge data på nettet
  • Bredt kendskab til sport (primært fodbold), herunder ligaer, klubber og individuelle udøvere

 

Vi tilbyder

Vores nye Data Management assistent bliver en del af et dynamisk arbejdsmiljø inden for et område i stor udvikling. Vores primære driftsted er i Malta, men herudover samarbejder vi med et antal danske partnere med hjemsted i både Storkøbenhavn og Aalborg.

Din arbejdsplads bliver hos én af vores partnere i Brøndby, hvor du skal påregne at møde ind 1-2 gange om ugen inden for tidsrummet kl. 8-16. Her stiller vi computer til rådighed og forventer, at det meste af dit arbejde udføres herfra, om end en vis del også kan udføres hjemmefra (fra egen computer).

Arbejdstiden forventes at være 5-10 timer pr. uge. Aflønning efter aftale med udgangspunkt i timebaseret afregning samt akkord-tillæg for gennemført arbejde.
 

Ansøgningsproces og forventet startdato

Send ansøgning og CV til job@betxpert.com.

Vi forventer, at den rette kandidat kan tiltræde stillingen straks ved ansættelse.
 

Kontakt og yderligere informationer

Har du spørgsmål til stillingen eller brug for flere informationer, inden du sender din ansøgning, så kontakt os på mail@betxpert.com.

Besøg et udvalg af vores sites på http://www.betxpert.com og http://www.holdnyt.dk
 

Din kommende arbejdsplads

Siden 2001 har Enovator Online Media Ltd. i samarbejde med danske partnere drevet Danmarks største online betting community, BetXpert, samt mindre niche-sites, bl.a. nyhedssitet Holdnyt.dk. Via konstant vækst har vi gennem årene informeret og uddannet danske spillere og arbejdet hårdt for at opnå vores position. Vi er ambitiøse og ønsker hele tiden at forbedre vores unikke platforme gennem vedvarende udvikling og udvidelse af både content, fokus og markeder.

Feedback