18+ | Spil med omtanke | Stopspillet.dk | ROFUS.nu
Annonce

Kambi bookmakers - her kan du oddse med Kambi

Opdateret
Frank PilantraEkspert Frank Pilantra
Oddsnørd og tidligere arbejdet i spillebranchen. Følger industrinyheder og udviklingen på det danske spillemarked tæt.
Vis mere
Vis mindre
Annonce - Denne side indeholder reklamelinks*. Spillemyndighedens hjælpelinje: stopspillet.dk
Selvudelukkelse: rofus.nu | Spil ansvarligt | 18+

Kambi bookmakerne er de spiludbydere, der får deres software til hjemmesiden og ikke mindst deres odds fra virksomheden Kambi Group. 

Kambi Group leverer p.t. odds og hjemmesidesoftware til fire bookmakere i Danmark: Unibet, MrGreen og LeoVegas. 

Betyder det så, at alle fire ovennævnte bookmakere er helt ens? Nej, det gør det ikke. De har en lang række af fællestræk, men adskiller sig også på en del punkter.

Danske Kambi bookmakers

Unibet

Unibet bonus

Hent bonus
LeoVegas

LeoVegas bonus


Hent bonus

Kambi bookmaker – stærke og svage sider

Ligesom alle andre spiludbydere står Kambi bookmakerne både for stærke og knap så stærke sider. 

Den allerstærkeste side kan der næppe være nogen tvivl om: Det er det store udvalg af specialspil. Hvis du ikke helt ved, hvad specialspil er, så følger her en række eksempler:

 • En given spiller til at score i en kamp
 • En given spiller til at score 2+ mål i en kamp
 • En given spiller til at score 3+ mål i en kamp
 • En given spiller til at lave en assist i en kamp
 • En given spiller scorer, får et kort, og hans hold vinder kampen
 • En given spiller får et kort i kampen
 • En given spiller får et rødt kort i kampen
 • En given spiller scorer og laver assist i en kamp
 • En given spiller scorer direkte på frispark
 • En given spiller scorer på saksespark i en kamp
 • En given spiller scorer på hovedstød i en kamp
 • En given spiller scorer kampens første mål, og kampen ender 3-1

Ovenstående er blot ganske få eksempler på, hvad et specialspil kunne være. De behøver heller ikke at omfatte én specifik spiller. Det kan også være ”bredere” spil som for eksempel:

 • Der scores et hattrick i kampen
 • Minimum én indskifter vil score et mål
 • Deres scores et selvmål i kampen 

Også her er det kun tale om et meget lille udvalg af, hvad specialspil kunne dække over. Det er kun fantasien, der sætter grænserne, og heldigvis fejler Kambi bookmakernes fantasi ikke noget. 

Hvad får du så ud af disse specialspil, tænker du måske? Oddsene på specialspil er typisk i den høje ende. Dermed er Kambi bookmakerne som skabt til dig, hvis du godt kan lide spil med høje odds. 

En svaghed ved Kambi bookmakers kunne være, at de har et ry for at limitere folk. Det vil sige, at de går ind og siger, at en given spiller kun må satse et bestemt beløb. Det kan godt være lidt frustrerende, hvis du eksempelvis gerne vil spille for 1.000 kroner, men bookmakeren siger, at du maksimalt må spille for 275 kroner. 

Som oftest er det dog kun de allerbedste spillere, der får limit. Spillere, der har vundet penge hos bookmakeren i et godt stykke tid. Det vil sige, at hvis du er helt ny kunde hos en Kambi bookmaker, så har du slet ingen grund til at frygte limits. Tværtimod. Det er blot at udnytte de mange gode odds og spil – ikke mindst på specialspillene. 

Her ligner Kambi bookmakerne hinanden

Når det kommer til odds og spiludvalg, er de fire Kambi bookmakere meget ens. De er dog ikke som fire dråber vand. Selvom de alle får deres spiludvalg og deres odds fra det samme sted, kan du godt fra tid til anden finde forskelle her.

Oddsene er langt hen ad vejen de samme. Dog er det indimellem muligt at finde små afvigelser. Særligt Mr Green kan nogle gange finde på at justere deres odds en smule. Som regel er her dog blot tale om meget små justeringer på +/- 0,05. 

Her er, så vidt BetXpert ved, kun tale om de traditionelle markeder som 1X2. Odds på specialspil er som udgangspunkt altid de samme. I hvert fald åbningsoddsene. Det vil sige de odds, som bookmakerne lægger ud til at begynde med. 

Får en af bookmakerne mange indskud på et bestemt spil, vil den med stor sandsynlighed justere oddset. Det gør de tre andre bookmakere ikke nødvendigvis.

Spiludvalget er som nævnt også utrolig ens. Den enkelte bookmaker kan dog indimellem finde på at tilbyde ekstra spil eller vælge ikke at tilbyde spil, som ellers er en del af den pakke, de betaler for. 

Unibet er som oftest den bookmaker, der skiller sig positivt ud på den front. Det er meget sjældent, at de ikke udbyder alle de tilbudte spil. Samtidig er det også ofte dem, der er gode til at udbyde ekstra spil. For eksempel odds på markeder, der som udgangspunkt har danske spillere som målgruppe. 

Det kan eksempelvis være specialspil på, hvordan det vil gå danske spillere i en sæson eller i en særskilt kamp. Det kan også være ting såsom den danske udgave af X Factor. Med sådanne ting er Unibet nogle gange et mulehår foran de andre tre. Det betyder imidlertid ikke, at du slet ikke kan finde sådanne ”danske” spil hos Mr Green og LeoVegas. De har dem også, bare ikke altid i lige så vid udstrækning. 

Forskellen på Kambi bookmakers

Kambi bookmakerne er som angivet ovenfor ikke helt ens. Det står for eksempel alle fire spiludbydere frit for, hvordan de tolker afgørelserne for de forskellige spil. 

Et tænkt eksempel:

Du vil gerne spille på Superliga-topscoreren. Alle fire Kambi bookmakere har odds på spillet, og alle fire har – som det oftest er tilfældet – de samme odds på alle kandidaterne. 

Det er her, du skal være opmærksom. Nogle bookmakere vil måske betragte dit spil som vundet, hvis din spiller ender på en delt førsteplads. Andre kunne finde på at dele dit odds.

Eksempel fra 2019/2020-sæsonen: 

Du har spillet på Ronnie Schwartz til odds 4,00. Han ender på 17 scoringer sammen med Kamil Wilczek. Dit effektive odds bliver delt i to og resulterer i odds 2,00. Bliver han delt topscorer med to andre spillere, skal odds 4,00 divideres med tre og så fremdeles. 

Selvom de fire Kambi bookmakere får odds og software fra det samme sted, står det dem altså frit for, hvordan de tolker og laver deres regler vedrørende væddemål. Herudover også andre ting såsom indsatspolitik, kampagner, bonusser, muligheder for ind- og udbetalinger, minimumsgrænser for ind- og udbetalinger, åbningstider på kundeservice etc. 

Hvilken Kambi bookmaker skal du vælge?

Nu ved du lidt overordnet om, hvad Kambi bookmakere generelt står for. Vi vil her i det følgende komme helt kort ind på, hvad den enkelte Kambi bookmaker står for.

Unibet

 • Stort udvalg af sportsgrene
 • Har ofte et stort fokus på Skandinavien og ikke mindst Danmark
 • Ovenstående ikke mindst qua deres specialspil
 • God mobilapp

LeoVegas

 • Stort spiludvalg
 • Høj tilbagebetalingsprocent
 • Mange specialspil – også til Danmark/Skandinavien

MrGreen

 • Stort udvalg af sportsgrene – blandt andet på livekampe
 • Overskuelig hjemmeside
 • Mange specialspil – også til Danmark/Skandinavien
 • Høj tilbagebetalingsprocent på små markeder

Ovenstående punkter er blot få ud af mange gode ting, der er at nævne om Kambi bookmakerne. De er blandt andet alle sammen kendte for at have gode velkomstbonusser. Det vil sige, at du får nogle ekstra penge, når du opretter dig og laver din første indbetaling. Du kan finde vores oversigt over betting bonusser her..

Hertil kommer også, at du kan læse meget mere om de fire Kambi bookmakere – og alle vores andre bookmakere – i vores bookmakeranmeldelser. Her har vi gjort alt det beskidte arbejde for dig. Vi kender bookmakerne ud og ind, og derfor har vi nøje beskrevet, hvad der er deres stærke og knap så stærke sider. Ergo er det en uddybning af, hvad du har læst her. 

Og som antydet har vi mange andre bookmakere, vi samarbejder med, end lige Kambi bookmakerne. Se i vores oversigt over alle bookmakere, og find den eller dem, der passer dig bedst. Faktisk er det altid en fordel at have flere bookmakerkonti. På den måde sikrer du dig bedst muligt, at du altid kan spille dit foretrukne spil til det højest mulige odds. Det er blandt andet det, der adskiller vindende og tabende spillere på den lange bane. 

Uanset hvilken eller hvilke bookmakere du vælger fra vores portefølje af samarbejdspartnere, kan du være sikker på, at det er en ordentlig og pålidelig bookmaker. Vi samarbejder nemlig kun med spiludbydere, der har en dansk spilletilladelse. Disse er underlagte de danske regler og love. Det er blandt andet med til at sikre dine rettigheder som spiller. 

Bonus hos Kambi bookmakere

Som tidligere nævnt kan du selvfølgelig få dig en bonus hos Kambi bookmakerne. Dette gælder ikke mindst deres altid attraktive velkomstbonusser, som du kan se i oversigten lige her nedenunder. En velkomstbonus kaldes også for en indbetalingsbonus. Det er en, du får, når du opretter dig som ny kunde hos den enkelte bookmaker. 

Foruden velkomstbonussen kører bookmakerne også løbende med andre, gode tilbud til nye såvel som eksisterende kunder. Det er selvfølgelig ikke kun Kambi bookmakerne, der gør det. Det gør alle de andre spiludbydere også. Du kan til enhver tid se vores opdaterede liste over bookmakernes bedste kampagner og tilbud lige her. Det kan eksempelvis være freebets, oddsboosts (forhøjede odds), gratis konkurrencer, hvor du kan vinde pengepræmier, rejser med mere.  

Unibet

Unibet bonus


Hent bonus
LeoVegas

LeoVegas bonus


Hent bonus
Feedback