18+ | Spil med omtanke | Stopspillet.dk | ROFUS.nu
Annonce

Dagens double

Opdateret
DanielHvalsø DanielHvalsø
Optakter, analyser og mere eller mindre realistiske spiltips
Vis mere
Vis mindre

Vi bliver i Danmark for at finde forslagene til Dagens Double lørdag d. 25. maj. Lyngby skal blot bruge et enkelt point mod Hvidovre for at sikre sig en ny sæson i Superligaen. Viborg skal vinde over et desperat OB-hold for at kunne nå playoff.

Væddemål til dagens double

Hvidovre - Lyngby (Superligaen)  

»Se flere odds på Hvidovre - Lyngby i vores matchcenter«

Viborg FF - OB (Superliga)  

»Se flere odds på Viborg - OB i vores matchcenter«

Samlet odds med dagens double: 2.69 

Spil Dagens Double hos Unibet

Analyse af dagens double

Lyngby har været meget igennem i denne sæson. 2024 startede ikke særligt sjovt, da man hurtigt måtte fyre Magne Hoseth efter en skæv start. Så ringede man til David Nielsen, som takkede ja til tilbuddet om at redde Lyngby fra en truende nedrykning.

Projektet kan blive fuldført lørdag eftermiddag, hvor man gæster Hvidovre Stadion. Der skal blot et enkelt point på kontoen - så spiller Lyngby også Superliga-bold efter sommerpausen. Hvidovre er for længst blevet matematisk sikker på at tage retur til 1. Division.

Der er således motivation til forskel på de to mandskaber. Dog skal man ikke undervurdere, at Hvidovre meget gerne vil tage en god afsked med Superligaen. Lyngby skal derfor ikke forvente at komme sovende til point.

Jeg tror på, at Lyngby og David Nielsen selv klarer sagerne i Hvidovre. Man taber ikke kampen. Dermed er det fuldstændig ligegyldigt, hvordan det går OB, som spiller samtidig i Viborg.

-

Netop Viborg - OB er den anden kamp, jeg har valgt at tage med i denne lørdags-double. 

OB har en smule håb at hænge deres hat på, da de faktisk har vundet de seneste to kampe. Det kræver alligevel lidt af et mirakel at redde sig i Superligaen. Man skal vinde over Viborg - og Lyngby skal tabe til Hvidovre. Ikke det mest realistiske scenarie - men trods alt heller ikke helt umuligt.

Viborg har tabt de seneste tre kampe. Dermed har man spillet playoff-chancen ud af egne hænder. Man kan dog stadig nå at vinde Kvalifikationsspillet. Det kræver sandsynligvis en sejr over OB - og pointtab til Randers på hjemmebane mod Vejle.

Der er ingen tvivl om, at begge hold vil satse meget på at vinde dette opgør. Omvendt kan pusten også blive taget fra OB, hvis der tikker meldinger ind om en Lyngby-føring i Hvidovre. Viborg kan heller ikke rigtig nå noget, hvis Randers tromler hen over Vejle.

Jeg tror, at OB’s desperation fører til, at Viborg vinder kampen. Man kan godt forestille sig en afslutning, hvor OB kaster absolut alt frem og blotter sig fuldstændig bagude. OB kan helt sikkert ikke bruge uafgjort til noget - og det er usandsynligt, at Viborg overhaler Randers med ét point. Kun sejren tæller.

Besøg Unibet

100% op til 1.000 DKK

*Indeholder reklamelinks | 18+ | stopspillet.dk | r&v gælder | Selvudelukkelse: Rofus.nu
Læs anmeldelse
Stort udvalg af sportsgrene
Ofte fokus på Skandinavien/DK
Stærk mobil platform
*Indeholder reklamelinks | 18+ | stopspillet.dk | r&v gælder | Selvudelukkelse: Rofus.nu
Læs vilkår og betingelser her
Omsætningskrav 8.00x bonus til minimum odds 1,40.Benytter du dig af den maksimale bonus skal du altså omsætte for 8000 kr indenfor 60 dage for at spille den fulde bonus fri.

Yderligere vilkår Dette tilbud er tilgængeligt for udelukkende nye kunder, der er 18 år eller ældre. bosiddende i Danmark. Bonuspenge kan ikke benyttes på poker.
Regler og vilkår:  Vi henviser til Unibet hjemmeside for samtlige gældende vilkår og betingelser for denne bonus.

Få inspiration til odds med dagens double

En double er to væddemål kombineret og spillet ‘lige på’. De to odds ganges med hinanden. Dermed kan man vinde en større gevinst end ved to enkeltspil.

Hvis man eksempelvis finder to væddemål til odds 2, giver denne double odds 4 i alt. Spiller man 100 kroner, kan man vinde i alt 300 kr. (400 kr. minus indsatsen på 100 kr.)

Double-spil er populære, da man har god sandsynlighed for gevinst i forhold til mere vilde kombinerede væddemål. Man kan eksempelvis vælge et ‘sikkert’ spil kombineret med noget mere vovet - fx odds 1.30 ganget med odds 2.50 = odds 3.25 i alt. 

Her på BetXpert udvælger vi doubler ud fra værdi og sandsynlighed. Det vil sige, at oddset skal give mening i forhold til sandsynligheden for, at spillet går hjem. 

Det nytter således ikke noget at spille ‘blindt’ på sine favoritter hver gang. Til det er oddsene alt for lave fra bookmakernes side. Man bør kigge efter værdispil, som giver chance for et overskud på den lange bane.

Vi kigger rigtig meget efter odds i fodboldens verden. Her er der nemlig uendeligt mange væddemål at komme efter. Andre sportsgrene skal dog også have et skud, hvis der er værdi at hente.

Husk, at Dagens Double er ment som inspiration til egne spil. Lav også din egen research, før du sætter penge på spil. Der findes aldrig en garanti for, at man vinder en gevinst. 

Odds er angivet, som da Dagens Double blev udarbejdet. Odds kan ændre sig hele tiden.

Spil ansvarligt og med måde!

Hvis du er interesseret i flere spilforslag, kan du med fordel tjekke vores side med spiltips fra BetXperts eksperter. 

Relaterede artikler

Kommentarer

Feedback