Det er ikke længere muligt at logge ind med Facebook, Google eller X. Brug "Glemt adgangskode" sammen med dit brugernavn for at oprette en ny adgangskode. Hvis du ikke kan huske dit brugernavn, skal du bruge "Glemt brugernavn" sammen med den e-mailadresse, der er knyttet til din konto.
Når jeg går til betalningssiden bliver jeg stoppet og bedt om at lukke ned, da der er problemer med websteds sikkerhedscertifikat. Det er udløber eller ikke gyldigt mere......
Nogen der ved hvad det betyder.
Eller andre der får den besked