18+ | Spil med omtanke | Stopspillet.dk | ROFUS.nu
Annonce

Betinia: Bonus, Sports Betting og Anmeldelse

Opdateret
Jeg er først og fremmest oddsnørd, men også chefredaktør for BetXpert og samtidig artikelskribent samt ansvarlig for ekspertpanelet. Jeg leverer derudover eksperttips og har været tilknyttet BetXpert siden 2006. Jeg har tidligere arbejdet i spillebranchen og følger industrinyheder og udviklingen på det danske spillemarked tæt.
Vis mere
Vis mindre
Annonce - Denne side indeholder reklamelinks*. Spillemyndighedens hjælpelinje: stopspillet.dk
Selvudelukkelse: rofus.nu | Spil ansvarligt | 18+

Betinia er en ny bookmaker, som i 2023 sparkede døren ind til det danske spilmarked og introducerede sig selv som “fremtidens gambling-teknologi”. Foruden et moderne design og et stort udvalg af væddemål og sportsbetting, lover bookmakeren “høje odds” og garanterer dig “den bedste online oplevelse nogensinde”. Men er det virkelig så fantastisk at spille hos Betinia? Tilbyder de virkelig høje odds? Eller taler de sig selv for meget op? Det har jeg undersøgt. I den her anmeldelse kan du læse om mine oplevelser med Betinia, og om det er en betting side, som vi her på BetXpert kan anbefale.

Hvordan det ser ud på forsiden af Betinia.dk

Hvordan adskiller Betinia sig fra andre bookmakere?

Første gang jeg besøgte Betinia.dk, var der især to ting, jeg bed mærke i: Hjemmesidens specielle, moderne design og bookmakerens unikke, gamification-baserede belønningsprogram. 

Som jeg vil komme nærmere ind på gennem den her anmeldelse, tilbyder Betinia meget af det samme, som alle andre bookmakere tilbyder. En velkomstbonus, et hav af odds og live streaming. Men disse to ting, det smarte design og det specielle belønningsprogram, gør Betinia til en unik bookmaker på det danske spilmarked. Det hjælper dem i hvert fald med at skille sig ud.

Hjemmesidens udseende er hovedsageligt en speciel kombination af stærke farver, sort/hvid-billeder, symboler og nuancer, der giver bookmakeren sin identitet - og vækker interessen hos besøgende.

Og hvis det flotte udseende ikke får det til at krible i dine fingre og få dig til at oprette konto, så kan det være, at bookmakerens promovering af sit specielle belønningsprogram gør. For jo mere man spiller hos Betinia, jo mere kan man vinde. Ja, et gammelt, velkendt bookmaker-trick til at overbevise dig om at starte eller fortsætte med at spille. Men hos Betinia foregår tingene anderledes. Ikke desto mindre lyder den ultimative præmie på 150.000 kr. interessant. 

Hvordan belønningsprogrammet fungerer, og om designet også er brugervenligt og ikke bare “flot”, det kommer jeg nærmere ind på senere i anmeldelsen. 

Lad os tage et kig på, hvad Betinia kan tilbyde af bonus, hvilke odds de har, og hvordan man registrerer sig. 

Betinia bonus

Betinia er tydeligvis en bookmaker, der har fokus på bonusser og kampagner. De tilbyder i hvert fald odds bonus til både nye og eksisterende spillere i form af blandt andet velkomstbonus, reload bonus, akkumulatorboost og belønninger. Herunder vil jeg gennemgå de forskellige bonusser, som Betinia i skrivende stund tilbyder, og hvad man skal være opmærksom på i forhold til at gøre brug af dem.

Betinias velkomstbonus

Betinia velkomstbonus: Sportsbetting bonus op til 1.000 kr.

Betinia giver først og fremmest nye spillere som mig muligheden for at starte ud med op til 1.000 kr. i velkomstbonus på første indbetaling.

Dette er en standard 100% bonus. Det vil sige, at hvis man indbetaler mellem 100 kr. (som er minimumsbeløbet) og 1.000 kr., modtager man samme beløb i bonus. Der er dog nogle regler og vilkår for brug af bonussen, som man skal være opmærksom på. 

For at kvalificere sig til velkomstbonussen, skal man nemlig først gennemspille ens indbetaling mindst én gang til minimum odds 1,50. Man skal herefter gennemspille sin Betinia odds bonus fem gange til minimum odds 2,00 for at kunne udbetale eventuelle gevinster. Man skal altså med andre ord omsætte for 10.000 kr., såfremt man indbetaler 1.000 kr., for at kunne udbetale gevinster.

Det maksimale beløb, der tæller med i gennemspilningskravene for hvert væddemål, er desuden 500 kr.

Ja, det er værd at læse regler og vilkår for bonusser, før man begynder at spille. Jeg har derfor også listet de væsentligste for Betinias velkomstbonus herunder, så du kan læse dem med det samme.

Regler og vilkår for Betinias sportsbetting bonus

  • For at modtage bonussen skal indbetalingen først omsættes mindst én gang til min. odds 1,50.
  • Der er herefter et omsætningskrav på 5 gange indbetaling og bonusbeløb til min. odds 2,00 før gevinster kan udbetales. For kombinationsvæddemål skal hvert udfald være min. odds 1,50.
  • Eksempel: Indbetaler du 1000 kr og får en bonus på 1000 kr, så skal du omsættes for 10.000 kr. (1000 kr + 1000 kr) x5 = 10.000 kr.
  • Det maksimale beløb, der tæller med i omsætningskrav pr. væddemål er 500 kr / 50 euro.
  • Omsætningskrav skal opfyldes senest 60 dage efter første indbetaling.
  • Minimumsindbetaling: 100 kr. Max. bonus: 1000 kr.
  • Tilbuddet er udelukkende tilgængeligt for nye indbetalende kunder. Gælder kun ved den første indbetaling.

Sådan gør du brug af Betinias sportsbetting bonus

For at gøre brug af Betinias sportsbetting bonus til nye spillere skal man først og fremmest være bosiddende i Danmark og have Mit-ID. Ellers skal man blot oprette konto, indbetale penge og følge Betinias regler og vilkår for brug af bonussen. Du gør sådan her:

  • Gå til Betinia.dk og opret dig.
  • Gå til kampagesiden og læs regler og vilkår for Betinias sport bonus til nye spillere.
  • Indbetal mellem 100 og 1.000 kr.
  • Placer et eller flere spil for hele dit indbetalte beløb (f.eks. ét spil til 1.000 kr. eller to spil til 500 kr. stykket)
  • Minimumsodds for dit første spil skal være odds 1,50.
  • Herefter indsættes din bonus automatisk på din Betinia-konto
  • Din indbetaling og bonusbeløb skal gennemspilles fem gange til minimum odds 2,00 på singlespil eller på et multispil, hvor hvert valg er på minimum odds 1,50.

Er Betinias velkomstbonus værd at bruge?

Det er altid en personlig vurderingssag fra spiller til spiller, om en bestemt bonus er værd at bruge eller ej. Men fra mit synspunkt er der både noget positivt og negativt ved Betinias velkomstbonus. Det positive er, at man kan få op til 1.000 kr. i bonus. Selvom der er mange andre bookmakere, der også tilbyder op til 1.000 kr., så er det trods alt det maksimale, de har mulighed for at tilbyde.

Det negative ved bonussen er dens omsætningskrav og minimumsodds. De er efter min mening lidt for høje. Først skal man placere et bet for at få bonussen. Derefter skal man gennemspille bonussen og indbetalingen 5x til minimum odds 2.00 på single spil eller 1.50 pr. valg i et multispil. Der findes bonusser derude med bedre vilkår. Men hvis man er interesseret i at få så meget bonus som muligt, og ikke har et problem med omsætningskrav, så er Betinias velkomstbonus uden tvivl værd at overveje.

Betinia bonuskode

Nogle gange skal man benytte en bonuskode for at aktivere en velkomstbonus hos en bookmaker. Det er ikke tilfældet hos Betinia. Alle nye spillere i Danmark kan få deres velkomstbonus op til 1.000 kroner.

Men hold øje med kampagner, hvor det er påkrævet at benytte en bonuskode. Her kan du med fordel holde øje her på BetXpert, da vi dagligt opdaterer med kampagner, bonusser og bonuskoder hos Betinia.

Kampagner og bonusser hos Betinia

Ugentlig reload bonus: Få op til 500 kr. i bonus hver uge

Når man klikker sig ind på Betinias kampagneside, kan man se, at bookmakeren tilbyder en række bonusser til sine eksisterende spillere. Bonusser, som man ikke ser hos størstedelen af de andre bookmakere med licens i Danmark.

Et af bonustilbuddene er en ugentlig reload bonus, som alle eksisterende spillere kan gøre brug af én gang om ugen. Bonussen og brugsbetingelser er i princippet fuldstændig magen til velkomstbonussen. Man kan dog “kun” få op til 500 kr. Men jeg synes, at Betinia skal have ros for at give sine spillere muligheden for at få noget ekstra at spille med hver uge. Også selvom omsætningskravene kan være svære at komme igennem.

Hvis du opretter dig hos Betinia og vil gøre brug af den her bonus, skal du være opmærksom på, at du skal kontakte Betinia via live chat eller via email på [email protected] for at modtage den.

Akkumulatorboost - Få op til 100% boost på dine væddemål

Betinia tilbyder også et akkululatorboost op til 100% på multivæddemål. Det her er en bonus, som man kan gøre brug af lige så tit, som man har lyst til. Betinia nævner i hvert fald ikke andet under regler og vilkår.

For at få et boost på sine væddemål, skal man placere et multivæddemål med minimum tre valg, hvor hvert valg er minimum odds 1.40. Jo flere valg på sit multispil, jo større boost (ekstra gevinster).

Se i tabellen herunder, hvor meget ekstra du vinder hos Betinia, jo flere valg du har på din kupon:

Antal valg (minimum odds 1.40 pr. valg) Odds boost
3 3%
4 5%
5 8%
6 10%
7 13%
8 15%
9 20%
10 30%
11 35%
12 40%
13 45%
14 50%
15 55%
16 60%
17 65%
18 70%
19 80%
20 90%
21+ 100%

Foran med 2 tidlig udbetaling

Betinia tilbyder også tidlig udbetaling på prematch 1X2-markedet, hvis et hold kommer foran med to mål.

Det vil sige, at hvis man f.eks. oddser på, at hjemmeholdet vinder, og de kommer foran med to mål, får man sin gevinst udbetalt med det samme. På den måde undgår man at være vidne til et forfærdeligt comeback til det andet hold og tabe sit væddemål.

De væddemål, hvor man kan gøre brug af den her foran med 2-funktion, er markeret med “EP”. Men jeg anbefaler, at man læser alle regler og vilkår for tilbuddet, før man gør brug af det. Der er nemlig forskel på de forskellige sportsmarkeder.

Betinias unikke belønningsprogram

Og så har Betinia som nævnt det her unikke, omfangsrige belønningsprogram, der giver spillere chancen for at spille sig frem ekstra vædemål og andre belønninger. Ligesom med belønningsprogrammerne hos mange andre betting sider, er Betinias belønningsprogram baseret på et pointsystem. Jo mere man spiller, jo flere point tjener man, jo flere belønninger modtager man.

Det lyder meget simpelt, ikke? Det er det som sådan også. Betinia skal i hvert fald have ros for at gøre det så nemt, sjovt og brugervenligt at deltage i som muligt. Det foregår på den måde, at for hver 10 kr. man satser på sport eller 20 kr. på casino, modtager man ét point.

Derudover kan man optjene ekstra point ved at gennemføre ugentlige udfordringer. En ugentlig udfordring kan f.eks. være at placere et multivæddemål på fodbold, eller et singlespil på volleyball. Billedet herunder viser nogle af de udfordringer, som man kan gå i krig med.

Ugentlige udfordringer hos Betinia

De point man optjener, kan man bruge til at købe og renovere stadioner i byer. Hver stadion har tre niveauer, og hver by har 5 sportspladser. Når man køber et stadion, modtager man ekstra sportsvæddemål. Når man har renoveret alle stadioner i en by, belønnes man med et bonusbeløb og næste by bliver låst op. Det ultimative mål er bygge de fem såkaldte Colossus-statuer, der samlet set udløser en kontant præmie på 150.000 kr. Men som du nok kan regne ud, så skal der en hel del point til for at opnå dette.

Det er værd at nævne, at bonusbeløb, som man modtager efter at have genmemført en by, skal omsættes én gang på sport. Colossus-præmierne er uden omsætningskrav.

Sådan opretter du en konto hos Betinia

Det er nemt og hurtigt at oprette en spillekonto hos Betinia. Men man kommer ikke langt uden Mit-ID. Billedet herunder viser, hvordan det ser ud, når man trykker på "Tilmeld" oppe i højre hjørne på hjemmesiden. For at oprette sig hos Betinia, skal man altså starte med at logge ind med Mit-ID.

Log ind-side hos Betinia

Derefter skal man indtaste de sædvanlige personlige oplysninger for at oprette sin konto:

  1. Indtast dine personlige oplysninger såsom e-mail, telefonnummer, dit køn, dit navn og kryds af, at du er over 18 år og accepterer regler og vilkår samt privatlivspolitikken hos Betinia. 
  2. Vælg derefter din velkomstbonus. Du kan vælge imellem casino bonus, sports bonus og live casino bonus. Vær opmærksom på, at både sportsbetting bonussen og casino bonussen er op til 1.000 kroner.
  3. Du vil derefter være klar til at spille. Hvis du bliver i tvivl om noget, har Betinia en udmærket FAQ-side, hvor de blandt andet besvarer spørgsmål omkring det at oprette en konto.

Spiludbud

Der er et enormt spiludvalg hos Betinia. Hvis vi starter med at se på fodbolden, så er de vældig godt dækket ind og har odds på alle de store ligaer som Premier League, LaLiga, Serie A, Bundesligaen og Ligue 1.

Også dansk fodbold er dækket ind med odds på Superliga, NordicBet Ligaen, DBU Pokalen, 2. division og kvindeligaen. Derudover har de også odds på en lang række andre fodboldligaer. 

Når man besøger Betinia er det tydeligt, at fodbold er den sportsgren, hvor de har flest oddsmarkeder. Det skal fremhæves, at du hos Betinia også har mulighed for at spille på en lang række andre sportsgrene som tennis, håndbold, basketball, bordtennis, volleyball, baseball, ishockey, badminton og meget andet. Så spiludvalget hos Betinia er bestemt imponerende. 

Ser man på udvalget af væddemål på eksempelvis Premier League, er der et overvældende udbud af spilmuligheder. Du kan lave en såkaldt Bet Builder (byg væddemål-funktion), som du måske også kender fra andre bookmakere. Du kan også finde mange spillerspecials hos Betinia. Fx målscorerspil, spilleres skud på mål, assists og andet. 

Det er også muligt at spille på f.eks antal kort, Over/Under antal mål og hjørnespark.

Spilmarkeder hos Betinia sammenlignet med andre bookmakere

Bookmaker Antal spilmarkeder
Betinia 37
Unibet 41
ComeOn 45
Expekt 39
Betfair 31
NordicBet 40
Mr Green 36
Vbet 40

*OBS: Antallet af spilmarkeder hos bookmakere ændres løbende. Ovenstående antal spilmarkeder hos de nævnte bookmakere blev noteret d. 14-03-2024.

Spiltyper

Betinia er virkelig godt med spilmulighederne på kampene, og f.eks havde Betinia til en udvalgt Premier League-kamp mellem Fulham og Chelsea hele 6.843 spilmuligheder. Det er væsentlig flere end de øvrige bookmaker på markedet.

Betinia fortjener derfor ros for deres væld af spilmuligheder, og det gælder ikke kun Premier League-kampe, men også kampe fra La Liga, Serie A og Ligue 1. Selv på Superligaer er der over 700 oddsmarkeder til hver kamp.

Det er værd at bemærke at Betinia giver dig chancen for at spille på masser af gode specials; bl.a unikke "Player H2H". Så til Fulham - Chelsea tilbydes odds på om Chelsea´s Kai Havertz eller Fulhams William vil have flest skud i kampen. Der er ofte et stort udvalg af forskellige Player H2H's at vælge imellem. De mange specials giver ekstra muligheder for at finde et godt odds på kampen.

På over/under-markederne i fodbold kan du også spille på asian handicap-linjer som f.eks Over 2,25 mål og Over 2,75 mål. På den danske Superliga findes disse over/under-linjer også.

Betinia Odds

Til denne anmeldelse af Betinia tog vi et nærmere blik på den teoretiske tilbagebetalingsprocent på 1X2-markederne i Premier League- og Serie A-kampene.

For Serie A's vedkommende lyder den teoretiske tilbagebetalingsprocent på 95,54% i gennemsnit, mens den hos Premier League er på de marginalt højere 95,65% procent. Det kan kategoriseres som i den høje ende blandt bookmakerne med dansk licens. 

Tilbagebetalingsprocenten er dog lidt anderledes, hvis vi bevæger os væk fra de største markeder.

På et nichémarked som Bandy var der en tilbagebetalingsprocenten på 89,87% for 1X2-markedet på fem kampe fra den svenske Allsvenskan. Det må siges at være i den lave ende, så man bør være opmærksom på risiko for en lavere tilbagebetalingsprocent på mindre markeder.

Betinia får leveret deres odds fra Altenar og vil dermed have odds, som ikke findes hos andre på det danske marked. 

Betinia Livebetting

Betinia er også godt med på livebetting. De tilbyder et stort udvalg af liveodds på sportsgrene som fodbold, tennis, ishockey og basketball, men også på e-basketball, esport, bordtennis, badminton, dart og meget andet. 

Hvis du vil spille live odds hos Betinia, finder du det oppe i toppen af menuen under 'Livebet'. Man kommer bestemt ikke til at gå forgæves efter live-markeder. I vores gennemgang af liveoddsmarkedet hos Betinia faldt vi bl.a over liveodds på den egyptiske 2. division i fodbold samt den iranske Hafzi Cup.

Live odds Betinia

Du kan spille live på bl.a fodbold, tennis, virtuel fodbold, bordtennis, basketball, virtuel basketball, volleyball, ishockey, esport hos Betinia.  

Website

Betinias hjemmeside er brugervenlig og overskuelig. Det er nemt at finde rundt mellem de forskellige odds og markeder, da deres menu til venstre har listet de forskellige sportsgrene.

Betinias lidt mørke look blandet med det lysegrønne fungerer faktisk ganske fint, og desuden præsenteres deres odds på en nem og logisk måde. Det er ikke oppe på niveau med de førende bookmakere som Bet365, men mindre kan også gøre det.

Der er selvfølgelig også et søgefelt på Betinias hjemmeside, og det gør det som regel nemmere og hurtigere at finde det, du leder efter.

Betinia Mobil

Betinia har en god og hurtig app, der er ganske brugervenlig. Igen er det ikke på niveau med de førende, men de har en bedre app end masser af de øvrige bookmakere med dansk licens.

Når man åbner sin Betinia-app, er det imidlertid tydeligt, at de går mere op i deres casinoside end sportsbetting. På forsiden præsenteres velkomstbonussen, og scroller du lidt ned, er det første, du ser, Betinias casino, live casino, jackpots og først derefter præsenteres deres sportsbettingsektion, hvor også Betinias livebetting vises i en fane under 'Sport'.

I undermenuen kan du ikke gå direkte til livebet, men trykker du på odds i bunden, så kan du nemt finde Betinias liveodds og alle de øvrige odds, de nu tilbyder. 

Søgefunktionen er nogenlunde, men skriver du fx 'Superliga' eller 'FC København' dukker disse ikke op, og det trækker naturligvis ned, men mon ikke her blot er tale om en midlertidig fejl. Skriver du imidlertid 'København' dukker FCK op. Men skriver du 'Nordsjælland', dukker FC Nordsjælland ikke op. De hedder blot 'FCN' hos Betinia. 

Det er forholdsvist nemt at navigere i Betinias app. Trykker du f.eks på firkant-ikonet på højre side af 'live', vil du komme til oddsmenuen, og her vil det muligvis være nemmere at finde det, du leder efter, end hvis du bruger deres søgefunktion. Som sportsbettingapp hører den dog ikke til blandt de bedste.

Ind- og udbetalinger

Betinia tilbyder flere af de samme ind- og udbetalingsmuligheder, som du kender det fra andre bookmakere. Visa, Mastercard, MobilePay og Trustly kan du bruge hos Betinia, men der er ikke lige så mange muligheder, som der er det hos andre med dansk licens. Mon ikke der vil blive tilføjet flere betalingsløsninger løbende.

Du kan ind- og udbetale gennem følgende:

  • Visa
  • Mastercard
  • MobilePay
  • Trustly
  • eZeeWallet

Du kan maksimalt udbetale 80.000 kr. per gang, men der er ingen begrænsning på antallet af udbetalinger. Du kan desuden forvente, at din udbetalingsanmodning er gennemført inden for 72 timer. 

Minimumsbeløb for ind- og udbetalinger er på 100 kroner.

Support

BetXpert kontaktede livechatten hos Betinia en fredag formiddag, og det var en blandet oplevelse. Vi ventede ikke særlig lang tid, før en medarbejder var klar i chatten. De første par automatiske beskeder blev leveret på engelsk og herefter på dansk, men de simple spørgsmål vi havde, tog lang tid for dem at svare på.

Betinia skal dog også lige i gang, og med tiden kan det være, at de forbedrer sig på deres livechat, og vi fik da svar på vores spørgsmål, så det er jo positivt. 

Samtidig skal Betinia også have ros for at svare hurtigt. Vi ventede ganske kort, før der var hul igennem til deres livechat. 

Indsatspolitik

Der er risiko for at blive begrænset, men da det er en ny bookmaker på det danske marked er det endnu for tidligt at fastslå, hvor strikse Betinia er med limitering af vindende spillere. 

Konklusion

Med en attraktiv velkomstbonus og gode kampagnetilbud som deres ugentlige ekstra væddemål op til 500 kr gør Betinia et stærkt indtog på det danske marked. Deres hjemmesiden fremstår brugervenlig, flot design og det er nemt at navigere på platformen.

Der er en konkurrencedygtig tilbagebetalingsprocent på de større markeder og får desuden et virkelig imponerende spiludvalg med mange gode special-væddemål og andet på kampe fra de store ligaer. Hvad angår nichespil på fodboldkampe er Betinia i hvert fald godt kørende. Spiludvalget er det punkt, hvor Betinia fortjener mest ros. Desuden kommer de hurtigt med deres odds på de store fodboldligaer.

På kundeservicefronten er der plads til forbedring, men dog positivt at der kom svar inden for relativt kort tid, hvilket trækker op.

Der er flere unikke features som Betinia Point, som du optjener automatisk hver gang du foretager et væddemål. Disse point kan benyttes til at få f.eks bonus og freebets.

Betinia tilbyder en komplet spilleoplevelse med deres sportsbetting.

Ofte stillede spørgsmål om Betinia

🔎 Har Betinia dansk spillelicens?

Ja, Betinia har licens fra de danske spillemyndigheder, hvilket er din sikkerhed for at de lever op til alle regler og krav.

🔎 Kan jeg få en bonus hos Betinia?

Som ny spiller hos Betinia kan du modtage en 100% velkomstbonus op til 1000 kr. til sportsbetting, når du opretter dig. Du finder også velkomstbonus til både casino og livecasino. Derudover er der masser af kampagnetilbud hos Betinia.

🔎 Hvad er Betinia Point?

Du optjener 1 Betinia Point pr 10 kr, som du satser på sportsvæddemål til min. odds 1,50. Du får også Betinia Point ved at spille casino og Livecasino samt for at fuldføre udfordringer. Du kan benytte dine Betinia Point til at få bonus, ekstra væddemål eller bonus spins.

Betinia: Bonus, Sports Betting og Anmeldelse

Vores rating:
Hent 100% bonus up til 1.000 kr fra Betinia her
*Indeholder reklamelinks | 18+ | stopspillet.dk | r&v gælder | Selvudelukkelse: Rofus.nu
Omsætningskrav 5x væddemål og bonusbeløb på enkeltsport med odds på mindst 2,0, eller på multi-væddemål med odds på mindst 1,5 pr. valg. Totalt 10.000 kr inden for 60 dage efter første indbetaling.

Yderligere vilkår For at kvalificere sig til bonussen skal spilleren gennemspille det fulde beløb af den første indbetaling mindst én gang med odds på mindst 1,50. Maks beløb, der tæller med i gennemspilningskravene for hvert væddemål, er 500 DKK. Indbetalinger foretaget med Neteller eller Skrill kvalificerer ikke til denne kampagne.
Regler og vilkår:  Vi henviser til Betinia hjemmeside for samtlige gældende vilkår og betingelser for denne bonus.

Betinia: Bonus, Sports Betting og Anmeldelse

Eksisterende

Betinia: Få Tidlig udbetaling på Superligaen

Du kan få tidlig udbetaling af dine gevinster hos Betinia på dine prematch Superliga 1X2-væddemål, hvis dit hold kommer foran med 2 mål i løbet af kampen. Dette tilbud gælder alle spillere, der er berettiget til at modtage bonus.

Læs mere...

Eksisterende

Betinia: Kedelig 0-0 tilbagebetaling

Den nye bookmaker Betinia tilbyder tilbagebetaling på en række spilvarianter, hvis kampen ender 0-0. Bemærk dette gælder kun for prematch-væddemål på udvalgte ligaer.

Læs mere...

Eksisterende

Betinia: Få boost på 10% på dine multibet

Du kan få et akkumulatorboost på 10% hos Betinia, når du placerer et multibet med mindst 3 udfald med min. odds 1,80. Hvis du vinder væddemålet får du 10% ekstra i gevinst og tilbuddet gælder alle spillere.

Læs mere...

Eksisterende

Betinia: Foran med 2 - tidlig udbetaling

Du kan få tidlig udbetaling af dine gevinster hos Betinia på dine prematch væddemål på en række af de største fodboldligaer samt tennis, ishockey, amerikansk fodbold, basketball og baseball.

Læs mere...

Denne anmeldelse afspejler en sum af flere personers individuelle erfaringer, meninger og observationer omkring produkter og services udbudt af bookmakeren. Alle holdninger og anbefalinger der tilkendegives i ovenstående er således udelukkende BetXperts egne. I tråd med vores forretningsmodel er anmeldelsen udarbejdet af personer uden indblik i evt. annoncøraftaler med bookmakeren.

Feedback