18+ | Spil med omtanke | Stopspillet.dk | ROFUS.nu
Annonce

Odds på eSuperligaen: Hvem tager titlen i sæson 6?

Annonce - Denne side indeholder reklamelinks*. 18+ Udeluk dig via ROFUS. 18+. Regler og vilkår gælder. Spil med omtanke. Spillemyndighedens hjælpelinje: StopSpillet.dk.
Kommentarer (1)

eSuperligaen: Sæsonstart tirsdag den 30. marts

TV: Du kan se eSuperligaen på Viaplay og TV3 Max

Forsvarende mester: FCK

Sjette sæson af eSuperligaen starter tirsdag den 30. marts, og BetXpert er derfor som vanligt klar med en stor optakt, hvor du også kan finde de bedste odds til den største FIFA-begivenhed på dansk jord. 

Det er den sjette sæson af eSuperligaen, der trykkes i gang i slutningen af marts, og det er dermed den tredje sæson, der afholdes under coronarestriktioner. FCK vandt titlen i sæson 5, og med den triumf blev de dermed den første klub til at vinde eSuperligaen to gange. 

Du kan klikke på knappen nedenfor for at få de bedste odds på eSuperliga sæson 6.


Finals i sæson 5 blev afgjort i studiet på Jenagade, hvilket var anden gang i træk. Der har tidligere været Finals i Forum, K.B. Hallen og Forum Horsens, men med udsigt til endnu en eSuperliga-sæson præget af coronapandemien, så ligner det, at også denne sæsons Finals bliver afholdt i studiet. Det er dog endnu ikke bekræftet. 

Ligesom i sidste sæson skal der spilles på både Xbox og PS4 i sæson 6 af eSuperligaen. Det betyder, at holdene skal stille med både en spiller til Xbox og en til PlayStation til hver runde. 

Som førnævnt var sæson 5 i den grad ramt af coronarestriktioner. Inden hver udsendelse skulle samtlige eSuperliga-involverede have foretaget en coronatest af en sygeplejerske, der var tilknyttet alle sendedage. Det må formodes, det også gælder i denne sæson, hvor coronaen jo desværre stadig er en stor del af samfundet.

Som noget nyt i denne sæson kommer der til at være to kampe i gang samtidig klokken 17.00 og 18.15. Herefter spilles der klokken 19.00, 20.45 og 22.00. De sidste tre kampe bliver vist direkte. Klokken 17.00 og 18.15 vil kommentatorerne have fokus på én af kampene, men så snart der sker noget i den anden kamp, stilles der om til den. 

FCK vandt som nævnt sæson 5, selvom det var rivalerne fra Brøndby, der var udråbt som forhåndsfavoritter, hvilket også kunne ses på sidste års odds på eSuperligaen. 

Odds på eSuperliga sæson 6: Vinderen

Herunder kan du se de bedste odds på eSuperligaen sæson 6. 

eSuperliga odds: Hvem vinder sæson 5? Højeste odds Bookmaker
FC København 3,50
Vejle Boldklub 4,50
Brøndby 4,50
AaB 8,00
Randers 12,00
AGF 15,00
Lyngby 15,00
FC Midtjylland 20,00
SønderjyskE 20,00
Esbjerg 25,00
FC Nordsjælland 25,00
OB 25,00
FC Helsingør 50,00
Hobro 50,00
AC Horsens 75,00

eSuperliga odds er senest opdateret mandag den 29. marts klokken 08.50. 

Odds på Finals

Hvem vinder kampen? Højeste odds Bookmaker
AC Horsens 8,00
Brøndby 1,06
Hvem vinder kampen? Højeste odds Bookmaker
Lyngby 1,65
Hobro 2,20
Hvem vinder kampen? Højeste odds Bookmaker
FC Midtjylland 2,70
AaB 1,45
Hvem vinder kampen? Højeste odds Bookmaker
FC Helsingør 4,50
FCK 1,20

eSuperliga odds er senest opdateret onsdag den 7. april klokken 11.56. 

Nogle af klubberne har hentet nye spillere ind, mens et par andre spillere har rykket sig fra akademi til førstehold. 

BetXpert-brugeren 'Sredna', med det borgerlige navn Anders Hedegaard, har en spiltanke til eSuperligaens sjette sæson. Han ser ikke værdi i de tre forhåndsfavoritter, men kigger i stedet mod det nordjyske for at finde det bedste værdispil til i år.

AaB vinder eSuperligaen: Odds 8,00 hos Danske Spil*

BetXpert-brugeren 'Sredna' siger følgende om sin spiltanke:

- Jeg synes egentlig, at der er fire hold, der er et klart niveau over de andre. Det har oddssætterne desværre også luret med FCK, Brøndby, Vejle og AaB. Man kan jo få odds 3,5 på FCK igen, men de kan, på trods af at de er forsvarende mestre, simpelthen ikke få en CV på 29 procent igen, når flere af konkurrenterne virker til at have hævet niveauet. Fredberg fra Brøndby har virkeligt ramt formen, og Lillelys gør det stadig fremragende udenfor studiet, så de har klart potentialet, men ikke til 4,5. Vejle er også virkeligt gode, men 4,5 kan der altså slet heller ikke findes værdi i, da det ville kræve en sikker favoritværdighed hele vejen igennem Finals.
Så er der AaB tilbage. Måske er de lige under de tre andre, men de kan sagtens danse med dem. Til odds 8 er de i hvert fald umiddelbart mit bedste bud på et værdispil. Med Roberts, der kandiderer til at være ligaens bedste til tider samt gode støtter, så kan de nok godt lige bære 13 procent. Men heller ikke mere end det.

eSuperliga sæson 6: Trupnyt 

I dette afsnit ses der nærmere på de 15 hold i eSuperligaen. BetXpert har også talt med en række aktører fra eSuperligaen. 

FCK

I FCK er der på spillerfronten intet sket, men i februar kom nyheden om, at esportsorganisationen North lukkede med øjeblikkelig virkning. Her var FIFA-spillerne også på kontrakt, men deres kontrakter er nu gået over i FCK-regi, og de har stadig lokaler til rådighed, som de havde før, så spørgsmålet er, om det overhovedet kommer til at få nogen betydning for holdet. Det mener spillerne ikke, det gør i hvert fald.

FCK har en stærk trup bestående af stjernen Marcus "Marcuzo" Jørgensen, Mikkel "LordHjorth" Bach og reservespilleren Mads "MadsR" Rasmussen. De vandt som nævnt i indledningen sæson 5, og dermed blev de også første hold til at vinde eSuperligaen to gange.

FCK imponerede ellers ikke synderligt i løbet af grundspillet, og de havde den ringeste måldifference af holdene i top-4. Til gengæld leverede de varen, da det virkelig gjaldt til Finals. I finalen slog de Lyngby, og finalen måtte ud i en tredje og afgørende kamp for at blive afgjort, og her viste Marcuzo klassen og slog Folmer med 3-2. I første kamp i finalen slog Niklas Jakobsen LordHjorth med 2-1, mens Marcuzo besejrede Folmer med 2-0 i anden kamp, og derfor skulle finalen afgøres i en tredje kamp, som Marcuzo som nævnt vandt med 3-2.

BetXpert har også talt med både Marcuzo og LordHjorth forud for den kommende sæson, og det kan læses i artiklen her.

Vejle

Vejle vandt eSuperligaens fjerde sæson og var dermed forsvarende mestre i sæson 5, men for deres vedkommende endte deres eSuperliga-sæson allerede i kvartfinalen, hvor de noget skuffende tabte med samlet 3-2 til FC Midtjylland. "Arrow" fra Vejle havde ellers vundet første kamp mod Hedegaard, men Emil Skifter tabte mødet med Keller med 3-1, og dermed blev det et tidligt farvel til de forsvarende mestre. 

I denne sæson har de rykket spilleren "Minivildand" op i truppen, og om ham siger Vejle-træner Kent Brylle:

- Minivildand er med i truppen, fordi vi tror på, at vi kan få gavn af ham, såfremt det er nødvendigt. Først og fremmest er det et skulderklap for hans hårde arbejde, men han har også vist, at han sagtens kan være med, siger Kent Brylle til BetXpert. 

BetXpert har talt med flere aktører i eSuperligaen forud for sjette sæson, og du blandt andet læse flere kommentarer fra Vejle-træner Kent Brylle i føromtalte artikel, hvor også Marcuzo og LordHjorth samt Brøndby eSport medvirker. 

Brøndby

Forud for sæson 5 var Brøndby bookmakernes favoritter til at vinde eSuperligaen ifølge odds, men sådan kom det på ingen måde til at gå. Brøndby røg højst overraskende ud allerede i playoffs, hvor de tabte til Lyngby med samlet 3-2. Her sejrede den tidligere Brøndby-spiller Niklas Jakobsen med 2-1 over Fredberg, hvilket var ensbetydende med Brøndby-exit inden Finals for første gang nogensinde i eSuperliga-historien. 

I grundspillet sluttede Brøndby på en skuffende 8.-plads med 21 point og sluttede dermed 15 point efter AaB, der vandt grundspillet. Brøndby vandt syv kampe og tabte syv i grundspillet. Der var inden sæsonstart store forventninger til Alexander "Lillelys" Laustrup, men dem kunne han ikke rigtigt indfri i sin første sæson i Brøndby-trøjen. Han tabte personligt syv kampe i sæsonen, vandt fire og spillede fire uafgjort, så det var alt i alt en meget skuffende debutsæson som Brøndby-spiller for den tidligere eSuperliga-topscorer. 

Lillelys blev topscorer i tredje sæson af eSuperligaen med 27 mål, dengang han spillede for Lyngby. I sidste sæson scorede han 20 mål og lukkede 23 ind selv. Til sammenligning lukkede han i sin topscorersæson kun imponerende seks mål ind. 

FC Nordsjælland

I FC Nordsjælland har man hentet en yderst interessant spiller i Frederik "Cruise" Kruse, der er kommet til fra Vejle/Tricked. Kruse kan dermed få sin eSuperliga-debut i sæson 6, og det kommer med stor sandsynlighed også til at ske. FCN havde i hvert fald en svær sæson 5, hvor de endte som nummer 12. Det rakte lige akkurat til en playoff-plads, men her tabte de til Randers med samlet 4-2. 

Dermed missede Nordsjælland Finals, og de har endnu ikke prøvet at være en del af et Finals-event i eSuperligaen. Her skal det retfærdigvis nævnes, at FCN også først var med i eSuperligaen fra tredje sæson. 

FCN havde den ringeste målscore af alle efter grundspillet med en måldifference på -28. Hele 68 mål lukkede FCN ind, og der skal bedre styr på defensiven, hvis de skal med til Finals i sjette sæson. 

Esbjerg

På den jyske vestkyst i Esbjerg råder man stadig over spillerne Lasse Bækkelund, "Mat" og "Qack", men man har sagt farvel til Mike Sanchez. Som erstatning er "Senior Sprutti" tilføjet Esbjergs eSuperliga-trup. 

På trænersiden har Daniel "Dallemaan" Lauridsen også meddelt sit stop, men han er stadig tilknyttet esportsholdet i Esbjerg, det er blot trænerrollen, han ikke bestrider længere. Her må det dog siges, at der er hentet en yderst interessant erstatning i Jesper "Pilm" Prang, der i sidste sæson spillede for Lyngby og før det for FCK og Silkeborg. Pilm annoncerede sit karrierestop som FIFA-spiller i begyndelsen af marts, men han er altså stadig at finde i eSuperligaen, men denne gang som træner. 

Pilm har i øvrigt tidligere oplevet stor succes som træner for Marcuzo, og i 2018 blev han kåret som Coach of the Year af FIFA Esports Community Awards, så der bør ikke være tvivl om, at Esbjerg får gavn af den erfaring og klasse, som Pilm besidder. 

OB

I OB har man samme trup som sidste år bestående af Oliver "DonOli" Mikkelsen, Wali "Kaz" Kazmi og Jonas Kallestrup, der i sidste sæson debuterede for OB, og han gjorde det i øvrigt pænt. "De Stribede" havde en blandet sæson sidste år, hvor de endte som nummer syv i grundspillet, hvilket rakte til en playoff-kamp. Her tabte de dog med samlet 4-2 til FC Midtjylland, og dermed missede OB Finals. 

I sæson 4 spillede et stærkt OB-hold med "Grøn" og "Skifter" sig ellers hele vejen til finalen, men sådan gik det slet ikke i sæson 5. Hverken Grøn eller Skifter er længere i OB. De skiftede hver især efter sæson 4 til henholdsvis Randers og Vejle. Tabet af de to kvalitetsspillere har sat sine spor i OB-truppen, men DonOli, Kaz og Kallestrup er alle dygtige spillere, hvilket vi også så af og til i sidste sæson. 

Lyngbys
Hos De Kongeblå fra Lyngby er der sket en del siden sidste sæson, hvor Lyngby kom hele vejen til finalen for første gang i eSuperliga-historien.

Som nævnt ovenfor har de mistet Pilm, der har valgt at indstille sin FIFA-karriere som spiller. Lyngby har i stedet hentet den unge Frederik "Freddy" Olsen ind som erstatning for den rutinerede Pilm. Man har også hentet Anders Juul, men han vil først være at finde i eSuperliga-truppen fra næste sæson.

Lyngby-træner Mikkel Haller er ærgerlig over at have mistet Pilm, og han ser det som et stort nederlag, fortæller han til BetXpert.

- Farvellet til Pilm betyder, at jeg har mistet en af ligaens bedre spillere. Pilm har været en god støtte for mig og ligeledes for de andre spillere med hans taktiske indblik i spillet. Ud over det har Pilm været en spiller, hvor man vidste, hvilket niveau man fik. Derfor er det et stort nederlag frem mod den kommende sæson at miste en spiller og person af hans kaliber, siger Mikkel Haller til BetXpert.

Til gengæld er Mikkel Haller glad for at have fået Frederik "Freddy" Olsen ind i truppen. 

- Freddy kommer ind på holdet som en joker. Hans niveau er utrolig højt, og han skal ind og bevise, hvorfor han også hører til i eSuperligaen. Freddy er en spiller, jeg har arbejdet med det sidste halvandet år, og som konstant har udviklet sig. Freddy kunne hos mange andre mandskaber være main player (fast mand, red.), og det tror jeg også, han kommer til at bevise i sæson 6, fortæller Mikkel Haller. 

Som Haller nævner, vil Freddy i første omgang agere joker. Haller fortæller til BetXpert, at Niklas Jakobsen og Folmer Bjerre kommer til at spille de fleste kampe, såfremt de leverer varen.

- Det er klart, at Niklas og Folmer kommer til at spille størstedelen af kampene, i så fald de præsterer. Dette siges ikke, fordi de er faste. Jeg kører med dem, som jeg mener, giver bedst mening til kampdagene, og dem som i perioden spiller bedst. Det vil sige, at hvis jeg mener, at PrimeTurbo eller Freddy spiller bedre, så spiller de også. Men mon ikke der kommer forskellige mandskaber op som sædvanlig, siger Mikkel Haller.

På trænerfronten har Lyngby også hentet ekstra kapacitet ind i form af Jeppe Ibsen, der er hentet ind som ny FIFA-manager. 

AaB
AaB havde en fremragende femte sæson, hvor de vandt grundspillet med tre point ned til både Vejle og FCK. Ved Finals blev semifinalen endestationen for AaB, der tabte til Lyngby på reglen om udebanemål. 

Aalborgenserne råder stadig over samme trup, som gjorde det så godt i sidste sæson, og det bliver interessant at se, om de kan præstere lige så godt i den kommende sæson. I Oliver Roberts og Mads Skibsted har de i hvert fald to af ligaens ypperste spillere, men også "Shoppen" gjorde det godt i sidste sæson. 

BetXpert har talt med netop Daniel "Shoppen" Mogensen, der fortæller om den store skuffelse, det var at tabe semifinalen på reglen om udebanemål.

- Nederladet ramte os selvfølgelig meget tungt, da vi var så tætte på finalen. At vi så lige nøjagtigt misser finalen, var ikke sjovt, især når vi havde været så overlegne i grundspillet og var endt på en 1.-plads, så havde vi håbet på mere til Finals, siger Shoppen til BetXpert.

Shoppen spillede flest kampe for AaB i sidste sæson, hvor det blev til 11 kampe, og han blev også AaB-topscorer med 23 mål. Han føler, de står mindst lige så stærkt inden sæsonstarten den 30. marts.

- Jeg synes, vi står stillet mindst lige så stærkt, hvis ikke stærkere, i sæson 6. Truppen har udviklet sig meget siden sæson 5, hvor man blandt andet har set Roberts kvalificere sig til eClub World Cup og os andre, der har spillet online-FIFA på et højt niveau til kvals (kvalifikationer, red.), så jeg føler, vi er godt rustet til denne sæson, og hvis vi retter de fejl, vi lavede i sidste sæson, kan vi måske få en endnu bedre sæson, fortæller Shoppen.

FC Midtjylland

FCM havde en ganske fornuftig femte sæson af eSuperligaen, hvor de for første gang nogensinde endte blandt de sidste fire ved Finals. De tabte deres semifinale med samlet 5-4 til de senere vindere fra FCK. Andreas Hedegaard fik her 2-2 mod LordHjorth, mens Keller tabte 3-2 til Marcuzo, og han slukkede dermed de midtjyske drømme om en finaleplads.

Hos FCM har man til den nye sæson hentet Mads "Bang" Henriksen ind. Sidste år var FCM lidt hæmmet af at have så smal en trup, hvor Claes "KegleKongen" Hansen kort agerede spillende træner, og det var tydeligt her, at han ikke længere helt har niveauet til at være med i eSuperligaen som spiller. Med tilføjelsen af Mads Henriksen kan Claes Hansen udelukkende fokusere på sin rolle som træner, og det må alt andet lige være en fordel for FCM-holdet, at de har fået en tredjemand ind i truppen igen. 

FCM-træner Claes Hansen er i hvert fald glad for, at man har fået Mads Henriksen ind på holdet. 

- Det har betydet rigtig meget for os at få en tredjemand ind, da det både giver lidt mere frihed, men også gør, at Hedegaard og Keller bliver presset til at blive bedre, siger Claes Hansen til BetXpert. 

Horsens 

Vinderne af eSuperligaens tredje sæson havde en skandaløst ringe femte sæson, hvor de blot vandt en enkelt kamp i grundspillet og tabte alle øvrige 13 kampe. "JeppeLK" og Mikkel Legind spillede størstedelen af kampene, og særligt Legind havde det svært i sine individuelle kampe i sidste sæson. 

Eneste lyspunkt i Horsens-sæsonen var et personligt et af slagsen for JeppeLK, der tog en personlig rekord. JeppeLK nåede at være ubesejret i et helt år i eSuperliga-regi. Efter han tabte til Rabeck den 25. november, gik det dog kraftigt nedad bakke for JeppeLK, der tabte fem kampe yderligere i løbet af sæsonen. 

Der skal derfor et helt andet niveau til, hvis Horsens skal gøre sig forhåbninger om at komme med til Finals eller sågar bare playoffs. Horsens mistede "Jenner" forud for sæson 5, og man fik ikke hentet en erstatning ind for ham, hvilket viste sig at koste dyrt for Horsens-mandskabet. Man har stadig ikke erstattet Jenner med en anden, og det er svært at se AC Horsens gøre sig gældende i kampen om de sjove placeringer. 

AGF

AGF havde en fornuftig sæson 5, hvor de sluttede i den vigtige top-4. Ved Finals røg de dog tidligt ud i første kamp til de senere finalister fra Lyngby, der slog AGF med samlet 5-4. "Jenner" tabte noget skuffende sin kamp med hele 4-1 til Niklas Jakobsen, mens Tamer Taser besejrede Folmer med 3-1.

AGF har ikke hentet nye folk ind, så det må formodes, at vi kommer til at se en del til Tamer og Jenner igen i næste sæson samt træner René Bryner. AGF-holdet består foruden de førnævnte også af Frederik Rom, "Nill" og Mikkel Wiboe. 

AGF-træner René Bryner har én klar målsætning for holdet, og det er, at de skal til Finals.

- Vi har stadig én målsætning, og det er Finals. Om det er igennem top-4, eller Playoffs er irrelevant. Selvfølgelig er det rart at sidde over til Playoffs, men målsætningen vil altid være den samme: at være blandt toppen af Danmark. Og så vil jeg personligt gerne videre fra kvartfinalen i år. Jeg har stået der tre gange, men endnu ikke formået at gå videre. Med den kvalitet og de spillere vi har, synes jeg godt, vi må drømme om mere, siger René Bryner til BetXpert. 

SønderjyskE

Hos SønderjyskE var det lige ved og næsten i sidste sæson, der dog alligevel står tilbage som deres hidtil bedste i eSuperliga-sammenhæng. Magnus Rabeck blev topscorer i eSuperligaen med flotte 34 mål, og han var bedste spiller i SønderjyskE-truppen sidste år. Til sammenligning scorede holdkammerat "HK" 20 mål færre end Rabeck i sæson 5. Her skal det retfærdigvis med, at Rabeck spillede samtlige kampe i grundspillet, mens HK spillede ti i alt. HK var ude med corona i en kort periode i sidste sæson. 

Den sønderjyske klub vil nok især huske de to skæbnesvangre nederlag til Esbjerg. Først tabte SønderjyskE grundspillets sidste kamp til Esbjerg med 5-4, hvilket betød, at de missede top-4 og den direkte plads til Finals. I deres playoff-kamp skulle de så igen op mod Esbjerg, og den blev afgjort efter en straffesparkskonkurrence, HK formentlig aldrig glemmer. 10-9 endte straffesparkskonkurrencen i Bækkelunds favør, og dermed tog Esbjerg pladsen til Finals.   

BetXpert har talt med Rabeck om, hvor de står i SønderjyskE her inden sæsonstart. Rabeck føler selv, at han står fint, omend motivationen ikke er på sit højeste lige nu.

- Jeg føler selv, jeg står fint i forhold til sæson 6. Jeg er dog kørt lidt død i spillet, men jeg er sikker på, at gejsten kommer op igen til sæsonstart. Som hold føler jeg også, vi står fint. Alle spiller godt, og vi har det også godt sammen, fortæller Rabeck. 

Hobro

Hobro havde det svært i femte sæson, hvor de sluttede næstsidst i grundspillet og missede playoffs. De har til den nye sæson hentet en interessant spiller til i form af Emil Klenke, der er lejet i Brøndby. 

Ellers består Hobro-truppen af de samme folk som sidste år, hvor Daniel Kølbæk formentlig skal spille størstedelen af kampene sammen med Klenke. Ud over Kølbæk og Klenke er også Joakim Lynge og Khang "AbeKhang" Nguyen at finde på Hobro-mandskabet.

"Lillelys" tror, at den udlejede Klenke vil vise sig som værende en stor forstærkning for Hobro-holdet. Lillelys er til hverdag holdkammerat med netop Klenke i Brøndby. 

- Jeg ved, hvor god Klenke er, og i sidste sæson var Hobro jo ikke ligefrem et hold, der lå i toppen, men de har en meget større chance for at kæmpe med om top-12 nu, efter de har fået Klenke, for Klenke er bare et løft, så det tror jeg, de bliver glade for, siger Lillelys. 

FC Helsingør

FC Helsingør sluttede også lige akkurat uden for top-12, som i eSuperligaen minimum giver adgang til playoffs. Slutter man i top-4, er man kvalificeret direkte til Finals. FC Helsingør blev nummer 13 og sluttede et point bag FCN på 12.-pladsen. 

FC Helsingør råder over Maher "TeamHajj" Hajj, der er en glimrende spiller. Derudover har de også "Zaka", der har været fast mand i klubben siden tredje sæson. Han har på tre sæsoner scoret 38 mål, hvilket blot er fire flere, end Rabeck scorede i sidste sæson.

FC Helsingør er sluttet i bunden af eSuperligaen de seneste tre sæsoner, og det er svært at se dem nå playoffs med den nuværende trup, omend Maher Hajj har niveauet til det. Spørgsmålet er dog, om Zaka har det, der skal til for at ende blandt eSuperligaens bedste 12 mandskaber. 

Ud over Maher Hajj og Zaka tæller Helsingør-holdet også Ibo Bacha og Mohr. 

Randers

Randers-truppen er identisk med sidste sæson, hvor "Grøn", "Bacha" og "OneWayCrazyy" spillede sig frem til Finals. Her tabte de kvartfinalen til FCK med samlet 5-2. Mohamad Al-Bacha er tidligere verdensmester i FIFA, men siden den store triumf i 2016, har han haft svært ved at finde det niveau, der gjorde ham til verdensmester. Han kan bestemt stadig kan finde ud af at spille FIFA, men han er ikke blandt ligaens fem bedste spillere, og Randers har brug for en Bacha, der er lidt tættere på verdensmesterform, hvis de vil noget i eSuperligaen. 

Der bør dog være kvalitet nok i Randers-truppen til, at de i hvert fald kommer med til playoffs.

Spillertruppen er som nævnt identisk med sidste sæson, men på trænerfronten har man fået Jacob Gee ind. Han har en fortid som træner for Tricked, og nu er han så hentet ind af Team Singularity, der har udlejet deres FIFA-spillere og nu også træner til Randers. 

eSuperligaen: Sæsonstart tirsdag den 30. marts

TV: Du kan se eSuperligaen på Viaplay og TV3 Max

Forsvarende mester: FCK

Kommentarer

Feedback