18+ | Spil med omtanke | Stopspillet.dk | ROFUS.nu
Annonce

Puljespil - info

Hvad er puljespil?

Puljespil er, som navnet antyder, en spilform hvor alle deltagere bidrager til og konkurrerer om én og samme præmiepulje. I et puljespil lægges en procentdel af deltagernes indskud i en pulje, mens udbyderen også tager en procentdel. Jo flere indskud, des større bliver præmiepuljen, og det er som oftest dét der er den absolutte attraktion ved puljespil.

Klassiske eksempler på puljespil er fx Tips 12/13, Måljagt, Klasselotteriet og Lotto. Fælles for disse er dog at tilbagebetalingsprocenten er ret lav. Med andre ord er den procentdel som udbyderen tager af indskuddene ret stor, ofte omkring eller over 40%. I disse spil går kun godt og vel halvdelen af deltagernes indsatser til præmier - resten snupper udbyderen.

Hvorfor anmelder BetXpert puljespil?

De senere år er nye typer af online puljespil dukket op på nettet, som på flere punkter gør dem interessante for BetXpert’s publikum. Dels er tilbagebetalingen langt bedre end for de klassiske puljespil, og dels rummer de elementer som relaterer sig til det univers BetXpert opererer i, hvor deltagere kan påvirke deres præstation gennem specifik viden.

Imidlertid kan man på nettet ikke finde ret meget information om disse nye puljespil, og derfor ser det som vores pligt at give fyldestgørende information om disse overfor vores brugere, herunder via anmeldelser.

Indtil videre anmelder vi puljespil indenfor manager/fantasy, samt finansielle markeder, men vi vil ikke udelukke at inkludere spiltyper blandt vores Puljespil-anmeldelser, så længe de i sig selv er attraktive mht tilbagebetaling og potentiel honorering af specifik viden. Jo lavere tilbagebetaling eller jo større element af held, des mindre attraktive vurderer vi spillene at være for vores brugere.

Hvordan anmelder I?

I vores Puljespil-anmeldelser fokuserer vi på en række områder, som hver især er beskrevet herunder:

 • Gameplay & Fokus
  Hvordan virker spillet? Hvad fokuseres på? Hvordan er tilgængeligheden (platforme), og hvor nemt/svært at det at gennemskue spillets præmis?

 • Udbud & Spilformer
  Hvilke specifikke markeder kan der spilles på? Er der flere spiltyper og/eller turneringer tilgængelige?

 • Indsatser & Præmier
  Hvor høje/lave indsatser opereres med? Er der også gratis spil? Hvor stor kommission tager ”huset”?

 • Popularitet & Likviditet
  Hvor mange deltager? Hvor attraktive er præmiepuljerne? Opereres med garanterede puljer, og kan der nogle gange hentes overlay på disse?

 • Support
  Hvilke support-muligheder findes der? Tilbydes support på modersmål? Er supporten hurtig eller langsommelig?

 • Samlet oplevelse
  Hvor tæt knyttet til betting er den samlede oplevelse af spillet? Hvilke generelle mangler bør udbyderen fokusere på?

Til forskel fra vores bookmaker-anmeldelser, tildeler vi på puljespil ikke stjerner/ratings for de enkelte områder, ligesom vi heller ikke udstikker en decideret samlet rating. Antallet af anmeldte puljespil er simpelthen for lille og for forskelligartet til at det giver mening at lave en tværgående sammenligning. I stedet tildeler vi mellem 1 og 5 "smileys" for den samlede oplevelse af de enkelte puljespil.

Feedback